Beste Video Crop Apps for Android og iOS (2020)

Mens det ikke er mangel på videoredigeringsapper for smarttelefoner har de fleste av disse redigeringsverktøyene mange alternativer som gjennomsnittlig bruker ikke vil bruke. Hvis du leter etter en måte å bare beskjære videoer for Instagram, Facebook eller IGTV, er det de beste og enkle videoavskjæringsappene for både Android og iOS uten vannmerke eller noen begrensninger.

Beste Video Crop Apps

1. Apple Photos

Før du går over til å laste ned en videoredigerer, kan den opprinnelige Photos-appen på iOS du beskjære videoer naturlig. For å gjøre det, åpne Photos-appen på iPhone og velg videoen du vil beskjære. Trykk deretter på Rediger-alternativet øverst til høyre på skjermen. Nederst har du "roter og beskjær" -ikonet, trykk på det og du vil kunne beskjære videoen din.

Beskjæringen her er manuell, og du vil ha et beskjæringsguideoverlegg på videoen. Du kan flytte den ved å holde kantene for å zoome inn. Dessuten kan du flytte beskjæringsoverlegget for å ordne motivet ditt i beskjæringen. Når du er fornøyd med beskjæringen, trykker du på “Ferdig” -knappen nederst til høyre for å lagre beskjæringsvideoen. Husk at den overskriver den forrige versjonen av videoen, så hold en sikkerhetskopi nyttig.

Dessverre kan Google Foto redigere videoer på Android, men kan ikke beskjære det.

Hva er bra?

  • Ingen ekstra nedlastinger kreves

Hva er det ikke?

  • Ingen innebygde maler for beskjæring av videoer

Beste Video Crop Apps for Android og iOS (2020)

2. Vita

Dessverre, Google Foto kan redigere videoer på Android, men kan ikke beskjære det. så vi må bruke en tredjepartsapp på Android. Vita er den mest mobilvennlige og avanserte videoredigereren jeg har brukt på en stund. Brukergrensesnittet er godt designet for å brukes i stående modus med tommelen. For å beskjære en video, trykk på alternativet "Forhold" nederst. Når du er ferdig, har du en rekke størrelsesforhold å velge mellom.

I motsetning til Apples Photos-app der du må beskjære ut fra ditt instinkt, gir Vita deg beskjæringsmaler som 1: 1, 16: 9, 4: 5 osv. Som er veldig nyttige. For eksempel er 16: 9 det ideelle sideforholdet for YouTube, mens 4: 5 er for Instagram-innlegg og 9:16 er for Instagram-historier. Jeg likte malformatene for sideforhold. Bortsett fra det, har Vita en hel pakke med andre videoredigeringsverktøy. Vita har også et stort bibliotek med arkivbilder, videoer, bakgrunnsmusikk og tekstmaler. Det er mer som Canva med en videoredigerer.

Beste Video Crop Apps for Android og iOS (2020)

Hva er bra?

  • Innebygde maler for beskjæring
  • 1080p eksport uten vannmerke
  • Innebygde arkivvideoer, bilder, bakgrunnsmusikk for å forbedre redigeringen din

Hva er det ikke?

  • Ingen

Last ned Vita (Android | iOS)

3. Quik

Quik av GoPro er den enkleste videoredigeringsappen på mobilen. Så snart du importerer videoen, redigerer Quik den automatisk. Du kan trykke på redigeringsikonet nederst, og du vil få et sett med redigeringsverktøy. Det andre alternativet lar deg beskjære videoen. Trykk deretter på den for å bla mellom tre beskjæringsmaler - Kino, Portrett, Firkant. Nå er kino noe du vil laste opp på YouTube, mens Square er ideelt for Insta-innlegg, mens Portrait er egnet for Insta-historier og IGTV.

Quik legger som standard til en rask kampanje på slutten av videoen. Du kan imidlertid fjerne det ved å trykke på bunnen.

Her er noen av de beste gratis videoklippappene for å møte de forskjellige sosiale medieplattformene dine uten vannmerke.

Oversikt:

  • Beskjær maler for raskt å beskjære videoen din
  • Automatisk redigering basert på maler

Last ned Quik (Android | iOS)

4. Kapwing

Kapwing er en enkel brukervennlig webapp som lar deg endre størrelse på og beskjære videoer. Siden det er en nettapp, kan du få tilgang til den på hvilken som helst enhet. Den har et sett med innebygde forhåndsinnstillinger for Instagram, Facebook, YouTube, Linkedin, etc som beskjærer videoen din i det ideelle størrelsesforholdet. I tilfelle du laster opp lignende videoer til flere sosiale medieplattformer, er Kapwing alternativet. I tillegg har den også en fullverdig online videoredigerer med skylagring.

Den eneste advarselen med Kapwing er at den ikke lar deg laste opp videoer som overstiger 250 MB. Så hvis du skyter 4k eller 1080p60, må du komprimere videoen din før du laster den opp. Den tilbyr en premiumvariant fra $ 20 / måned som skyver opplastingsstørrelsen til 1 GB.

beskjære, video, videoer, maler, bra, bygget, redigeringsoljer, som, tbottom, tvideo, google, bilder, quik, alternativer, enkel

Hva er bra?

  • Tallrike innebygde maler for å beskjære videoer i henhold til en sosial medieplattform
  • Gratis 1080p videoeksport uten vannmerke

Hva er det ikke?

  • Videoeksportprosessen er litt treg

Besøk Abraia Crop Tool

5. InShot

InShot er trolig en av de mest kraftige videoredigerere for Android. I likhet med Kapwing får du beskjæringsmaler i henhold til sosiale medieplattformer som Instagram, TikTok, Facebook, etc. Mitt favorittalternativ er at du kan tilpasse bakgrunnen på videoen i tilfelle den ikke passer til størrelsesforholdet. Bortsett fra dette, tilbyr InShot også en rekke redigeringsverktøy for å legge til overganger, fargekorrekt opptak, legge til grafikk og tekst, etc.

InShot gir et vannmerke på videoen som kan fjernes ved å betale en engangsavgift på $ 2,99.

Beste Video Crop Apps for Android og iOS (2020)

Hva er bra?

  • Fullverdig videoredigerer
  • 1080p eksportalternativ

Hva er det ikke?

  • Vannmerke
  • Annonser i fullskjerm

Last ned InShot (Android | iOS)

Avsluttende ord

Jeg bruker Abraia og Vita for det meste av videobehovet mitt og redigeringen. Det er stort sett det ideelle alternativet for folk flest der ute. På en sidemerknad har Google nylig gitt ut et video-AI-verktøy kalt AutoFlip. Derfor kan du se mange videoredigerere i fremtiden som automatisk kan motsette sporing og beskjæring av videoene dine til Instagram, Facebook, YouTube, etc.

For mer problemer eller spørsmål, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Les også:Slik laster du ned dine egne YouTube-videoer i 4K

Se Også