Beste apper for videoredigering for Android (2019)

Med den raske fremgangen i smarttelefonkameraer, kan alle nå enkelt skyte 4k-videoer av høy kvalitet. Selv om videoene som er tatt fra enhetene kan være for lange eller ødelagte, kan det hende vi trenger et videoredigeringsverktøy for å gi en siste touch.

Vi testet dusinvis av videoredigeringsapper på Google Play og håndplukket noen av de beste. For å gjøre ting enkelt har vi klassifisert disse appene i tre hovedkategorier:

Filtrer apper: Det er for folk som raskt vil lage en hendelsesvideo og dele den sosialt.

Grunnleggende videoredigerer: De kan utføre alle de grunnleggende endringene som å trimme, rotere, slå sammen videoene / lydsporet osv.

Fully Fledged Video Editor: Det er for profesjonelle som leter etter skrivebordslignende videoredigerere, noe som kan brukes til å lage polerte videoer fra en smarttelefon med mange funksjoner.

Beste filterappene for videoredigering

1. Magisto Video Editor & Maker

Magisto Video Editor gjør automatisk dine valgte bilder / videoer og musikk til en profesjonell musikkvideo ved å bruke noen smarte filtre og overganger som gjør dem perfekte for sosiale medier. Selv om du vil spare dem lokalt, må du betale.

Med noen automatiske rettelser som stabilisering, filtre og videoeffekter er det en flott app for lett mobilredigeringsprogramvare. Du må ha en aktiv internettforbindelse da appen utfører alt databehandling på serveren.

Last ned Magisto

Beste apper for videoredigering for Android (2019) Beste apper for videoredigering for Android (2019)

2. Quik - Gratis videoredigerer

Som navnet antyder, er Quick en rask videoredigeringsprogramvare der du bare bare importerer mediefilene dine og lar appen analysere alt for deg.

Den tilbyr alle de grunnleggende funksjonene som stiler, trimming, grafikk og alle overgangene som noen grunnleggende redigeringsprogramvare tilbyr. Med Quick er det ingen kjøp i appen, ingen vannmerker, og du kan også lagre videoer i FHD-oppløsning på enheten.

Last ned Quik

Det er en mengde videoredigeringsapper for Android. Vi testet dusinvis av dem, og her er toppvalg av videoredigerere for Android. video, som, redigering, gratis, grunnleggende, redigere, filterpps, funksjoner, magisvideo, lokalt, klipmix, rask, bunn, klipp, helt

3. KlipMix

KlipMix er en annen fantastisk app som er gratis å bruke og ikke legger igjen et vannmerke på videoene dine. Du kan enkelt lage en blanding av bilder og videoer og omorganisere dem med et pent dra og slipp. Det lar deg også legge til lyd og musikk i bakgrunnen. KlipMix føles kort av noen avanserte funksjoner, men igjen trenger ikke alle disse funksjonene. Noen av oss er fornøyde med det KlipMix har å tilby, en enkel og rask måte å blande Klips på!

Last ned KlipMix

Beste apper for videoredigering for Android (2019) Beste apper for videoredigering for Android (2019)

Bunnlinjen:Blant de tre grunnleggende filterappene er Magisto videoredigerer den beste autofilterappen der den gjør alle forbedringene automatisk. Men hvis du er bekymret for vannmerker og lokal lagring av filene, bør du sannsynligvis gå til Quick video editor. Mens du vil ha en lett, grunnleggende bilde til videokonverter, så håndterer Like Video det godt.

Grunnleggende videoredigeringsapper for Android

4. FilmoraGo - Gratis videoredigerer

FilmoraGo er et kraftig gratis videoredigeringsprogram, uten vannmerker eller tidsbegrensninger. Det tilbyr en haug med mange fantastiske funksjoner der alt du trenger å gjøre er to enkle trinn, importere mediefilene dine og deretter velge tema for den videoen.

Med noen tilleggsfunksjoner som omvendt avspilling, Slow / Fast motion editor, automatisk sletting, trimming er det et flott kraftig verktøy å ha. Appen vil ikke stemple et vannmerke eller tidsbegrensning på klippet ditt.

Last ned FilmoraGo

Det er en mengde videoredigeringsapper for Android. Vi testet dusinvis av dem, og her er toppvalg av videoredigerere for Android.

5. Adobe Premiere Clip

Som navnet antyder, kommer denne appen til deg av det kraftige skrivebordsredigeringsselskapet Adobe. Appen er helt gratis, fullpakket med noen kjernejusteringer som eksponering, høydepunkter, skygge og fargekorrigering.

Appen tilbyr to redigeringsmodi: Auto og Freeform-modus, hvor Freeform-modus du får litt ekstra kontroll som å dele eller legge til flere klipp, kryssfading og mye mer.

Last ned Adobe Premiere Clip

video, som, redigering, gratis, grunnleggende, redigere, filterpps, funksjoner, magisvideo, lokalt, klipmix, rask, bunn, klipp, helt Beste apper for videoredigering for Android (2019)

6. Movie Maker for YouTube og Instagram

Video Editor & Maker er klassisk designet for alle daglige vloggere, journalister og lignende sosialt tenkende videoinnholdsskapere. Du får standard trim, beskjæring, ombestillingsfunksjonalitet og en rekke videoeffekter, tilpassede filtre, selv om den funksjonen ikke er utrolig kraftig.

Appen har møtt noen feilproblemer siden den siste UI-oppdateringen, men har fortsatt sin posisjon i dette markedet. Appen er helt gratis.

Last ned Movie Maker for YouTube og Instagram

Beste apper for videoredigering for Android (2019) Det er en mengde videoredigeringsapper for Android. Vi testet dusinvis av dem, og her er toppvalg av videoredigerere for Android.

7. VQuick

VQuick er den siste appen i denne kategorien som ligner på Video Editor & Maker (YouTube). Den har noen grunnleggende videoredigeringsfunksjoner, men ingenting for spesielt. Appen har et innebygd sosialt nettverk der du kan følge og se innholdet til andre brukere.

Det er også en automatisk slettingsmodus der videoen slettes automatisk når den er sett på. Samlet sett er appen unik og er helt gratis.

Last ned VQuick

video, som, redigering, gratis, grunnleggende, redigere, filterpps, funksjoner, magisvideo, lokalt, klipmix, rask, bunn, klipp, helt

Bunnlinjen:

Adobe Premiere Clip er et standard redigeringsverktøy med noen viktige videoforbedringer, men hvis du leter etter noen flere studiolignende funksjoner, så er Filmorago den perfekte passformen. VQuick og Video editor er begge for daglige vloggere, journalister, der VQuick tilbyr et sosialt nettverk for å få deg mer sosialt aktiv i dette feltet.

De beste kraftfulle videoredigeringsappene for Android

8. PowerDirector Video Editor-app

PowerDirector er det beste profesjonelle videoredigeringsverktøyet, med mange funksjoner, inkludert hurtigredigeringsverktøy, slank tidslinjeredigering, collageprodusent, støtte for sakte film og mye mer. Grensesnittet er relativt enkelt å jobbe med, og du kan enkelt lagre videoer i HD lokalt på enheten. Selv om du får PowerDirector vannmerke i bunnen, som kan fjernes ved en engangsbetaling på $ 5.

Last ned PowerDirector Video Editor

Beste apper for videoredigering for Android (2019)

9. KineMaster - Pro Video Editor

KineMaster er en av de mest omfattende programvarene for videoredigering på denne listen; det tar videoredigering på en smarttelefon til et helt nytt, annet nivå. Med støtte for en multi-tracked tidslinje, 3D-overganger, ramme-for-ramme kutting, multi-track lyd, farge LUT-filtre og noen justeringsverktøy er det en fullverdig profesjonell videoredigerer for Android.

Imidlertid har det en pris på $ 5 per måned etter en 30-dagers gratis prøveperiode, ellers $ 40 i et år.

Last ned KineMaster - Pro Video Editor

Beste apper for videoredigering for Android (2019)

10. Adobe Premiere Rush

Premiere Rush er det siste tilbudet fra Adobe. Den er bygget med tanke på dagens skaper-og-gå-innholdsskapere. Hvis du lurer på hvordan det skiller seg fra Adobe Premiere Clip, er dette helt annerledes. Rush gir deg verktøy for fargegradering til animerte titler og til og med overganger. Appen er fortsatt ny, og vi kan forvente noen oppdateringer for å forbedre stabiliteten.

Rush er ressurstungt og ikke godt optimalisert per nå. Videoavspillingen er relativt dårlig sammenlignet med andre apper. Per nå har du bare 3 gratis eksport tilgjengelig, og du må oppgradere til $ 11,73 / måned som er kostbart.

Det er en mengde videoredigeringsapper for Android. Vi testet dusinvis av dem, og her er toppvalg av videoredigerere for Android. video, som, redigering, gratis, grunnleggende, redigere, filterpps, funksjoner, magisvideo, lokalt, klipmix, rask, bunn, klipp, helt

Bunnlinjen

Hvis smarttelefonen din har en kraftig Ram & Processor og du er veldig engstelig for mange funksjoner, er KineMaster den beste fullverdige videoredigereren du må ha ellers, PowerDirector er det nest beste videoredigeringsverktøyet som gir deg alle de profesjonelle verktøyene få arbeidet ditt gjort.

Innpakning

Dette var noen av de beste videoredigeringsappene kategorisert deretter. Hvilken redigeringsapp bruker du på Android? Bommet vi på noe? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor

Se Også