Google Calendar vs Apple Calendar: Hvilken skal du datere

De Kalender-appen på iPhone har fullstendig revolusjonert måten vi organiserer datoene og arrangementene på. Jeg klarer dagen min på iPhone og bruker noen ganger skrivebordet for å holde meg informert om mine kommende avtaler. Dette har revet meg mellom Google Kalender og Kalender-appen av Apple, da en del av arbeidsflyten min er knyttet til Gmail og den andre er med iPhone. Hvis du har lurt på hvilken Kalender-app du bør få, er det en detaljert sammenligning av Google Kalender og Apple Kalender. La oss begynne.

Google Kalender vs Apple Kalender

Merk at Apple Calendar bare er tilgjengelig på Mac, iPhone og iPads. Med andre ord, innenfor Apple-økosystemet, slik det er tilfelle med alle Apple-apper, aksepterer du kanskje musikk.

1. Kalendervisning / layout

Mens både Google og Apple har et ganske likt oppsett, skiller det seg på noen få fronter. Når vi snakker om likheter, har begge kalenderappene flere oppsett, du kan bytte mellom dager, uker, måneder eller bare kommende arrangementer. Google og Apple kan hente bursdager fra Kontakter-appen din og sette en hendelse i kalenderen.

Google Calendar vs Apple Calendar: Hvilken skal du datere

Du kan legge til flere kalendere til både Google og Apple, og hver kalender er fargekodet for å hjelpe deg med å skille mellom forskjellige dem. Imidlertid er det bare Google som har muligheten til å velge kalendere fra en liste over eksisterende over hele verden. Du får religiøse kalendere som en for Christian Holiday, Jewish Holiday, og det er til og med sportskalendere. Apple har bare et hjem og en arbeidskalender aktivert, og du må opprette en ny kalender manuelt i Apple Calendar-appen.

Google Calendar vs Apple Calendar: Hvilken skal du datere

Selv om det er nært, vinner Google på det store antallet eksisterende kalendere det tilbyr.

Resultat

  • Google Kalender: 1
  • Apple-kalender: 0

2. Legge til arrangementer og avtaler

Både Google og Apple gjør en utrolig jobb med å tilby intuitive måter å legge til kommende arrangementer i kalenderappene sine. Du bare holder nede en dag og oppretter en begivenhet. I Google Kalender kan du opprette en gjentakende hendelse som automatisk legges til hver dato du velger. Med integrert Google Meet-integrasjon kan du planlegge videokonferanser og legge til gjester med et enkelt trykk.

Her er en detaljert sammenligning av Google Kalender og Apple Kalender for å forstå hvilken kalenderapp du skal bruke som din daglige driver.

På den annen side lar Apple deg legge til Reisetid til hendelsene dine, som jeg personlig synes er veldig nyttige, men du går glipp av funksjoner som Google Meet-integrasjon. Det lar deg også legge til inviterte som ligner på Google Kalender. Google Kalender vil også hente flyreiser og andre hendelsesdetaljer fra Gmail for å minne deg på forsinkelser og hva ikke.

Samlet sett er det uavgjort mellom Google og Apple Calendar, ettersom begge har et eget sett med funksjoner som ikke overlapper hverandre.

Resultat

  • Google Kalender: 2
  • Apple-kalender: 1

3. Automatiske hendelsesforslag

Google tar kaken hit, hendene ned. Det driver et stramt skip som dypt integrerer tjenestene sine, så når du mottar en bekreftelses-e-post for et kommende arrangement, oppretter Google automatisk en hendelse i kalenderen, slik at du aldri går glipp av den. Du kan lese mer om arrangementer fra Gmail her.

Mens Apple tilbyr en lignende funksjon, foreslår den bare at du legger den til manuelt. For eksempel, hvis jeg mottar en tekst med en dato og et klokkeslett i tekstteksten, vil Apple markere datoen, og du kan opprette en hendelse ved å trykke på den.

kalender, google, kalendere, begivenhet, poengsum, calendarpple, events, vspple, googlendpple, lignende, tcalendar, til og med, enheter, tiphone, calendarpp

Resultat

  • Google Kalender: 3
  • Apple-kalender: 1

4. Integrasjon med andre kalendere

Igjen setter Google Kalender linjen litt for høyt ved å legge til støtte for import av kalendere fra andre kilder. Du kan be om tilgang til kollegaene dine ved hjelp av Gmail-ID-en deres og til og med importere tredjepartskalendere med URL. Hvis det ikke var nok, kan du også importere Apple-kalenderen din til Google Kalender med et enkelt trykk, noe som gjør Apple-kalendere foreldet.

Google Calendar vs Apple Calendar: Hvilken skal du datere

Apple har muligheten til å abonnere på egendefinerte kalendere, men du må finne dem selv og deretter legge det til manuelt i appen.

Resultat

  • Google Kalender: 4
  • Apple-kalender: 1

5. Eksklusive funksjoner

Apple er headliner for Exclusivity når det gjelder apper og tjenester, men Kalender-appen er overraskende blid foran giganten som er Google Calendar. Ikke misforstå, Apple Calendar er fremdeles en funksjonell og nyttig app, men Google legger til oppgaver og påminnelser til kalenderen sammen med standardfunksjoner. I tillegg Google Kalender har støtte for tillegg som bare overbelaster opplevelsen.

Google Calendar vs Apple Calendar: Hvilken skal du datere

Hvis det ikke var nok, har Google Kalender også en målfunksjon som også setter helsen din på kalenderen. Det beste er at du kan synkronisere Apple Health-dataene dine og sømløst fullføre oppgavene uten å bytte mellom forskjellige apper på iPhone.

Selv om Apple har separate apper (Påminnelser og Apple Health) for alle de eksklusive funksjonene jeg nevnte ovenfor, er det hyggelig at Google tilbyr det i en app uten å gå på bekostning av brukervennligheten.

Resultat

  • Google Kalender: 5
  • Apple-kalender: 1

6. Tilgjengelighet

Google Kalender er offisielt tilgjengelig som en app for iPhone, iPad, Chrome og Android-enheter. Du kan fortsatt bruke Google Kalender på andre enheter som Windows, Mac og Linux-datamaskiner ved hjelp av en nettleser enkelt. Google har tatt en mobil og nett-første tilnærming med alle appene sine.

Apple, derimot, pakker bare kalender til iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. Du kan imidlertid fortsatt få tilgang til den på hvilken som helst enhet som Windows, Chromebook og Linux ved hjelp av iCloud-nettstedet.

Her er en detaljert sammenligning av Google Kalender og Apple Kalender for å forstå hvilken kalenderapp du skal bruke som din daglige driver.

Det er ikke en signifikant forskjell ettersom Apple Calendar har mer dedikerte apper for Apple-enheter, og Google Calendar har en dedikert app for Chromebook og Android. På alle andre enheter kan begge enhetene klare seg ganske bra med en webkalender.

kalender, google, kalendere, begivenhet, poengsum, calendarpple, events, vspple, googlendpple, lignende, tcalendar, til og med, enheter, tiphone, calendarpp

Resultat

  • Google Kalender: 6
  • Apple-kalender: 2

Google Calendar vs Apple Calendar: Who Wins

Etter å ha sammenlignet alle funksjoner, er det klart at Google Kalender er en overlegen app sammenlignet med Apple Kalender. Google Kalender har bedre integrering i Google-økosystemet, og det lar deg også integrere Apple-kalenderen. For ikke å nevne, klarer Google å innlemme alt uten å gjøre grensesnittet rotete. Apple-kalenderen er bare bra hvis du bare bruker kalenderen til å lage hendelser manuelt og innimellom. Pro-brukere bør holde seg borte. Hva tror du? Gi meg beskjed på Twitter.

Les også: Google Keep vs Apple Notes: Beste app å ta notater på iPhone

Se Også