8 beste apper som kjører for Android-smarttelefoner for å spille inn

For noen dager siden skrev jeg en grundig artikkel om trinnteller- eller skrittellerapper for Android-smarttelefoner. Å gå er bare en del av ligningen. Ekte kardio betyr en aktivitet som øker hjertets slag betydelig. Det er mange fordeler med kardioøvelser, som det har blitt bevist av medisinsk vitenskap om og om igjen. Dette er grunnen til at løping er en langt bedre trening enn å gå 10.000 trinn på en dag.

Journal of American College of Cardiology fant at det er en god sjanse for å øke levetiden din med flere år hvis du løper bare 10 minutter om dagen. Det trenger ikke være høyintensitet heller. Eksperter bemerker imidlertid at jo mer du løper, jo bedre er det. I følge studien jeg delte ovenfor, er sweet spot 2,5 timers løp hver uke. Vi fremmer til og med løping i Team TechWiser.

Nå er alt vi trenger en solid løpende app for Android-smarttelefoner for å registrere løpene våre, finne nye løyper, holde seg motivert og bygge en vane å løpe hver dag. La oss se hva alternativene våre er.

Beste apper som kjører for Android

1. Nike Run Club

Nike Run Club, populært kjent som NRC, er en app for de som ønsker stemmestyrte løpesessjoner for å hjelpe dem med å forstå løpekonseptet. Det er en utmerket app for nybegynnere som ikke vet hvordan de skal puste, fortsette å løpe, bygge fart og ikke bryte kjeden. Du kan også få kontakt med venner og se løpene deres eller heie dem.

8 beste apper som kjører for Android-smarttelefoner for å spille inn

Nike Run Club er gratis uten annonser og kommer med 3 forskjellige planer for å hjelpe deg med å løpe eller forberede seg på maraton. Du kan stille løpene dine etter avstand, tid, HIIT eller til og med datoer i tilfelle du forbereder deg på et arrangement. Noen av trenerne deres er profesjonelle idrettsutøvere.

Fordeler:

  • Nybegynner å avansere
  • Stemmestyrte løp
  • Coaching fra eksperter / idrettsutøvere
  • Spillifisering
  • Gratis, ingen annonser

Ulemper:

  • Ingen sosiale medier integrasjon, bare kontakter
  • Ingen måte å oppdage nye stier

Last ned Nike Run Club

2. Zombier, løp

Mens de fleste apper som kjører for Android, bruker utfordringer, trofeer og merker som en form for gamification for å motivere brukere til å løpe, gjør ingen av dem det bedre enn Zombies, Run-appen. Her er historien. Det har vært et zombieutbrudd, en apokalypse hvis du vil, og du må løpe for livet ditt og samle forsyninger underveis. Hvis du setter farten, vil du først høre pusten, skrik og skranglende stønn bak deg. Hvis du stopper, dør du!

8 beste apper som kjører for Android-smarttelefoner for å ta opp løp

Zombies, Run har mer enn 300 historier å velge mellom, og er en veldig kul og interessant opptreden av vanlige løpende apper. Ingenting motiverer oss til å løpe raskere enn selve døden. Det er også planer for 5K, 10K og maratonløp sammen med intervalltrening. Det koster deg $ 2,99 / måned, men den gratis versjonen kommer med nok historier til å begynne.

Fordeler:

  • Spillifisering
  • Morsomt, intuitivt
  • Stemmestyrte løp

Ulemper:

  • Ikke for idrettsutøvere eller seriøse løpere

Last ned Zombies, Run

3. Charity Miles

Charity Miles er en app som støttes av en rekke sponsorer. Disse sponsorene vil støtte og donere penger til en veldedig organisasjon etter eget valg hver gang du løper. Hvert løp er sponset av et annet selskap, og du kan velge hvor alle pengene du tjente ved å løpe går. Løp, løp for en sak. Jeg valgte Autisme, og det er et alternativ å endre hvem du støtter før hvert løp.

Her er noen av de beste appene som kjører for Android-smarttelefoner. Listen dekker apper for nybegynnere, proffer, idrettsutøvere og vekttapbrukere.

Du kan bli med i team og løpe sammen for en felles sak eller veldedighet. Noen store navnemerker som Johnson & Johnson og Humana er en del av sponsorroasteren. Dette gir deg en følelse av hensikt, noe som er større enn oss. Du gjør noe bra mens du fremdeles forbedrer helsen din. Det kan ikke bli bedre enn dette. Det er mer enn 40 veldedige organisasjoner å velge mellom. Denne løpende appen for Android er helt gratis å bruke og integreres med Strava.

Fordeler:

  • Spillifisering
  • Sosial integrering
  • Donasjon til veldedige organisasjoner
  • Gratis, ingen annonser
  • 0,10-0,25 dollar per kilometer

Ulemper:

  • Ingen

Last ned Charity Miles

Les også: 8 beste Android-apper for å få vekt på den sunne måten

4. Vekttap kjører

Å miste vekt er en av de vanligste årsakene til at folk begynner å gå og deretter løpe. En del av ligningen er diett. Å løpe alene, selv om det er en fin måte å forbrenne kalorier på, kan ikke hjelpe med å miste vekt og holde seg i form. Vekttap kjører vil hjelpe med dette ved å tilby over 400 oppskrifter designet for å gi viktige næringsstoffer mens de fremdeles er sunne.

vil, løping, guidet, ulemper, trening, wnload, proffer, antall, liker, planer, stier, runningppsndroid, nike, stemme, discnew

Det vil logge løpene dine med beregninger som avstand, tempo, kalorier, og du kan legge til bilder når du er ferdig. Du kan også høre på musikk. Deretter følger matplanen med et daglig inntak av vann, frokost, lunsj og middagsoppskrifter. Det er også en handleliste i pro-versjonen for å kjøpe dagligvarer til måltidene dine.

Appen koster deg $ 49,99 / år og låser opp matplaner og oppskrifter pluss treningsplaner for løping.

Fordeler:

  • Måltider og oppskrifter
  • Treningsplaner
  • Vannlogger

Ulemper:

  • Ingen

Last ned vekttap løping

5. Decathlon Coach

Decathlon er et sportsmerke som har gjort seg bemerket ved å selge kvalitet, men likevel rimelige sportsprodukter som panorerer en rekke sportsgrener. Akkurat som produktene deres, er appen deres også av høy kvalitet. Den kommer med en rekke treningsplaner for forskjellige aktiviteter, inkludert løping. Det finnes en rekke programmer for nybegynnere så vel som avanserte løpere med stemmestyrte instruksjoner.

8 beste apper som kjører for Android-smarttelefoner for å spille inn

Du vil lære å tilnærme seg løping, alternativ løping, vedta en passende livsstil med et riktig kosthold som vil fortsette over flere uker. Decathlon Coach er helt gratis uten annonser. Du kan også spore andre aktiviteter.

Fordeler:

  • Gratis
  • Veiledet trening
  • Spor andre aktiviteter
  • Tredjeparts apper, enheter

Ulemper:

  • Ingen

Last ned Decathlon Coach

Les også: Beste Weight Tracker-appen for å holde deg i form og sunn

6. Endomondo

Endomondo er en av de mer populære trenings- og løpeappene for Android. Du kan spore mer enn 40 aktiviteter med en enkelt app, og den klarer fortsatt å gjøre det utrolig bra uten å føle seg rotete. I likhet med andre apper som kjører, får du lydtilbakemelding om avstand, hastighet, tid osv. Med jevne mellomrom.

8 beste apper som kjører for Android-smarttelefoner for å ta opp løp

Endomondo synkroniserer og jobber med en rekke bærbare enheter og tredjepartsapper som gjør den ideell for mennesker og idrettsutøvere som bruker slike produkter som treningsbånd og smartklokker. Noen bemerkelsesverdige apper inkluderer S-Health, MyFitnessPal og Google Fit. Koble dine sosiale medieprofiler for å følge vennene dine og deres statistikk, kommentere og legge til bilder eller til og med videoer. Premiumplanen, til $ 5,99, vil gi guidede treningsøkter, avansert statistikk, fjerne annonser, vise vær, HIITs-trening og mer. Du kan lage personlige tidsplaner og sette mål.

Endomondo er egnet for både nybegynnere og avanserte brukere, og selv om du er en idrettsutøver, vil det tjene deg godt.

Fordeler:

  • Veiledet trening
  • Spillifisering
  • Sosial integrering
  • Spor flere aktiviteter
  • App- og enhetsintegrasjon

Ulemper:

  • Ingen

Last ned Endomondo

7. Strava

Strava er en annen populær app for Android, som er designet vakkert med tanke på avanserte løpere og konkurransedyktige idrettsutøvere. Hvis du liker å oppdage nye løyper for løping, sammenligne løpene dine over en rekke kretsløp, og holde oversikt over ytelsen din på samme løype, er Strava appen din. Den har en av de største sosiale kretsene med løpere over hele verden som deler nye stier å tråkke på. Kartlegg ruten din og del den med verden. Det sporer ikke bare løpetiden din, tiden, men hvis du har en HRM (Galaxy-klokke eller Apple Watch), vil den også spore det.

Det beste med Strava er at de er helt åpne og tar data fra nesten hvilken som helst annen app eller enhet som kjører.

Her er noen av de beste appene som kjører for Android-smarttelefoner. Listen dekker apper for nybegynnere, proffer, idrettsutøvere og vekttapbrukere.

Et annet område der Strava skinner er analyse hvor du vil se Suffer Score som vil fortelle deg hvor hardt du har løpt, Summit som vil fortelle deg hvor bedre du var sammenlignet med forrige gang på samme løype eller runde, Power Meter for å forstå nest etter andre brudd, og løpsanalyse. Som jeg sa, bygget med idrettsutøvere og proffløpere i tankene. De fleste funksjonene i Strava er gratis bortsett fra Summit som koster deg $ 2,99 hver. Det er tre.

Fordeler:

  • Integreres med apper, enheter
  • Treningsprogrammer
  • Oppdag nye stier
  • Avansert analyse
  • Spillifisering
  • Sosial integrering

Ulemper:

  • Ingen

Last ned Strava

8. Runtastic

Runtastic tilbyr en rekke apper som du kan bruke til å spore en rekke aktiviteter. Runtastic Running app for Android er designet for løpere, men pro-versjonen vil også overvåke sykling, kajakkpadling og mer. Spor løpene dine eller utfordre vennene dine for en ukentlig utbrenthet, Runtastic fikk deg dekket. I likhet med Endomondo kobles den til en rekke tredjepartsapper og treningsenheter.

vil, løping, guidet, ulemper, trening, wnload, proffer, antall, liker, planer, stier, runningppsndroid, nike, stemme, discnew

Runtastic Pro-versjonen, priset til $ 49,99 / år, vil tilby guidet trening, muligheten til å oppdage nye ruter eller legge til dine egne, sette mål og spore dem og mer. Et morsomt element er Google Earth-integrasjonen. Du kan faktisk se løpesesjonene dine på Google Earth-appen. Morsomt og unikt! Du kan streame musikk fra Spotify og Pandora som ikke mange apper tilbyr.

Fordeler:

  • Spotify, Pandora-støtte
  • Google Earth-integrasjon
  • Tredjepartsapps, enhetsstøtte
  • Veiledet trening
  • Spor andre aktiviteter
  • Sosial integrering

Ulemper:

  • Ingen

Last ned Runtastic

Beste apper som kjører for Android

Vi har dekket en rekke kjørende apper for Android her med forskjellige typer brukere i tankene. Det er apper som kjører for folk som vil gå ned i vekt, som nettopp begynner på reisen, som er pro-løpere og idrettsutøvere, og løpere som elsker zombiene sine! Det er også en løpende app for folk som har et hjerte av gull og liker å donere penger til veldedighet, gjør sitt for samfunnet.

Hvilken app kjører du og hvorfor?

Se Også