9 beste pillepåminnelsesapper for Android og iOS

Hvor ofte glemmer du å ta medisinene dine? Det er en hel jobb å huske små ting som disse når medisinene dine ikke er for en sykdom, men for å unngå allergi. Å få det til din rutine kan være et alternativ. Som å holde dine daglige medikamenter ved siden av tannbørsten eller bruke "påminnelsene" på iPhone.

Men en dedikert pillepåminnelsesapp tilbyr ekstra funksjoner som ukentlig sporing, journalføring osv. Bare velg en applikasjon fra listen over Pill Reminder-apper og la smarttelefonen gjøre jobben for deg med ekstra fordeler ved å holde oversikt over inntaket ditt. La oss se hva disse appene gjør.

Beste medisinerpåminnelsesapper

1. Google Assistant / Siri

Hvis alt du vil ha er enkle påminnelser og ikke vil ha noen dedikerte pillepåminnelsesapper, kan du bruke Google Assistant og Siri. Du må bare si "Ok Google, påminn meg om å ta pillen min hver dag kl. 20.00" på en Android-enhet. I tilfelle av Siri, “Hei Siri, påminn meg om å ta pillen min hver dag klokken 20.00”. Begge deler en gjentakende påminnelse for deg på det nevnte tidspunktet.

Den største ulempen med denne metoden er at du ikke kan angi flere tidsvarigheter i løpet av dagen. Hvis du for eksempel tar piller to ganger om dagen, må du sette opp separate påminnelser om pillene. Videre teller ikke appen medisiner eller påfyllingspåminnelser.

9 beste pillepåminnelsesapper for Android og iOS

2. Kurspiller

Så Course Pill føles som en liten utvidelse av Siri Påminnelser. Det er den mest minimale appen på denne listen. Det gir deg et grensesnitt for å gå inn på medisinlisten manuelt. Dette betyr ingen forslag. Påminnelsene om medisiner blir også satt gjennom det samme vinduet. Alt det gjør er å minne deg på når det er tid for deg å ta medisiner.

Den store skjermen med fremtidige påminnelser vises på startskjermen til appen, så det er lett å legge merke til en savnet påminnelse. I tillegg har du en kalendervisning av påminnelsene og inntakshistorikken. Det var alt folkens.

Last ned Course Pill (iOS, gratis)

9 beste pillepåminnelsesapper for Android og iOS

3. Medisafe

Medisafe har en av de mest intense grensesnittene til alle appene på listen. I appens påminnelsesfunksjon kan du stille inn dosen, fargen og typen medisin du tar. På denne måten glemmer du ikke hvordan medisinen din ser ut hvis den er ute av emballasjen. Når du setter inn navnet på medisinen, får du til og med forslag når du skriver inn navnet sammen med årsakene til å ta medisinen.

Medisafe har en rapportfunksjon som holder en telling av medisinene du tar i tide eller hopper av en eller annen grunn. Du kan se ukentlige rapporter under denne fanen. Du får velge om du tar medisinering eller hopper når påminnelsen dukker opp. I tillegg har du til og med en "kabinett" -fane som holder deg opptatt av medisinene dine og informerer deg før du går tom for lager.

Mens du alltid holder medisinene sammen med tannbørsten eller bruker påminnelsene på iPhone. En dedikert pillepåminnelsesapp tilbyr ekstra funksjoner, her er noen av de beste.

Lese:7 beste påminnelsesapper for Android

Nå, det som gjør det så annerledes enn andre apper på listen, er det faktum at du under "Oppdateringer" -fanen kan ha informasjon om medisinen du tar for øyeblikket, eller til og med se en videoopplæring om hvordan du bruker medisinen. Under ekstra funksjoner kan du lage notater for symptomer, føre en liste over leger og resepter, etc.

Last ned Medisafe - Pill & Med Reminder (Android | iOS, kjøp i app)

4. Pillepåminnelse

Pillepåminnelse, som navnet antyder, er en annen pillepåminnelsesapp med sine egne fordeler. Når det gjelder brukervennlighet, kan den brukes til mer enn én person, noe som kan være en god løsning for en sykepleier eller mor til to eller flere. Prosessen med å sette opp denne appen er enkel, det er bare å opprette en profil ved å klikke på medisinfanen og gjøre oppføringene under hver profil. Appen tilbyr deg å søke i den amerikanske FDA-databasen etter medisiner, da medisinnavnene kan være ekstremt forvirrende. Du må angi informasjon om påfyll og utløpsdato for medisinene.

pille, påminnelse, påminnelser, ta, til og med, vil, kurs, kalender, gratis, full, ganske enkelt, cuse, piller, påfyll, tar

Påminnelsene må settes separat. Bare gå til ‘Påminnelser’ og velg profilen du vil sette en påminnelse for. Den gode delen her er at du kan endre tittelen på en påminnelse, og det trenger ikke å være medisinets navn. I tillegg kan du lage notater om apotek, resepter eller bivirkninger godt i appen.

Last ned Pill Reminder av Sergio Licea (Android | iOS, $ 2 for fullversjon)

5. Runde

Round er en enkel og intuitiv iOS-app for å holde øye med medisinene dine. For å sette opp, trykker medisinene ganske enkelt på ‘Min medisin’ og skriver inn resepten. Du vil se forslagslisten når du begynner å skrive inn navnet på medisinene. Fortsett med å sette en påminnelsessyklus for medisinene dine. Du kan også angi påfyllingspåminnelser, men minimumsmengden på lager kan ikke angis for denne funksjonen. Så det vil minne deg når du sitter igjen med 5 piller.

9 beste pillepåminnelsesapper for Android og iOS

Påminnelsene presenteres i en ren tidssirkel på startskjermen til appen der medisineringstider vises i RØD hvis du savner dem. Du har også et alternativ for å se en full kalender som viser tidsplanloggen din, slik at du vet om du mangler pillene dine ofte.

Last ned Round Health (iOS, gratis)

6. MyTherapy

I likhet med pillepåminnelse er MyTherapy en app for flere individer. Appen er designet for å hjelpe en med hele prosessen med å bli bedre. Og mest for de som besøker en psykiater.

Bortsett fra å sette påminnelser om medisinene du har tatt med på listen din, holder appen også en journal som registrerer inntaket og hopper over tidsplanene. Å, forresten, hjelper appen deg med å velge navn på medisiner etter forslagsvindu mens du setter dem på listen. Listen kan utarbeides under fanen ‘Terapi’.

9 beste pillepåminnelsesapper for Android og iOS

Appen lar deg legge til andre medlemmer av familien din og venner som kan hjelpe deg med å bli bedre. Du kan til og med legge til en av legene dine og dele informasjonen med ham. Du kan opprette en Siri-kommando gjennom selve appen for å kjenne medisineringshistorikken din og annen informasjon fra applikasjonen.

Last ned MyTherapy (Android | iOS, gratis)

7. RxRemind

RxRemind selv om det høres forferdelig ut, men Rx er et latinsk ord for resept på medisinsk språk. Så teknisk sett er det et gjennomtenkt navn som betyr en påminnelse om resepten. På samme måte føles appen godt gjennomtenkt. På startskjermen til appen er et trendy dashbord som viser deg raske rapporter i prosent.

Verdiene indikerer medisinens overholdelsesrate, inntakshastighet, hoppfrekvens og senfrekvens. Nedenfor kan du se dine planlagte påminnelser om medisinene. Under 'medisiner' kan du liste medisinelisten din, men dessverre er det alt manuelt, og det er ingen forslag. På den lyse siden kan du sette inn et bilde av medisinen for å gjenkjenne det.

Mens du alltid holder medisinene sammen med tannbørsten eller bruker påminnelsene på iPhone. En dedikert pillepåminnelsesapp tilbyr ekstra funksjoner, her er noen av de beste.

Som tilleggsfunksjoner tilbyr appen allergilister, lokalisering av nærmeste apotek og sykehus, og til og med passordbeskyttelse hvis du vil holde resepten hemmelig. Og hvis det er tilfelle, vil jeg foreslå at du bruker inkognitomodus i nettleserne for å søke etter medisiner. Du vil ikke at Google skal vise målannonser til familien din.

Last ned RxRemind (Android | iOS, $ 4)

Besøk: Pill Organizer Box

8. Medisiner

Medisinpillepåminnelse er en av de vakreste appene på listen. Grensesnittet er veldig intuitivt og fargerikt, og det samme er designet. Appen kan brukes av alle andre enn vaksinesiden antyder at den er eksklusiv for familier som har småbarn i huset.

Appgrensesnittet er veldig beskrivende, og du vil innse dette i det øyeblikket du begynner å liste opp navnet på medisinene dine. Du kan velge type og produsere medisinen din fra listen som vises, sette inn beholdningsdetaljer og til og med ta et bilde av resepten gitt av en lege. Appen lar deg også notere alle legene og besøkene du tar.

pille, påminnelse, påminnelser, ta, til og med, vil, kurs, kalender, gratis, full, ganske enkelt, cuse, piller, påfyll, tar

Appen har imidlertid en egen fane for vaksiner. Du kan legge til en oppføring manuelt, eller du kan til og med velge en fra de tilgjengelige malene. Dette gjør det veldig enkelt å håndtere vaksinene hvis du har en nyfødt i huset.

Last ned medisinering | Pill Reminder App (Android, $ 3 for annonsefri versjon)

9. Påminnelse om p-piller

Hvis du ofte bruker en p-pille, er denne appen din perfekte følgesvenn. P-påminnelse om p-piller er spesielt designet for å administrere og føre oversikt over inntak av p-piller.

På Android kan du bruke en lignende app som heter Lady Pill Reminder.

Appen har et minimalt grensesnitt med en kalender vist foran der du kan merke datoene du tar pillene. Siden det er en full kalender, kan du alltid vende tilbake og se tidligere måneder. Mens du kan gå i tide for å endre innstillinger som påminnelsestid for bestemte datoer hver for seg.

9 beste pillepåminnelsesapper for Android og iOS

Appen tilbyr i tillegg påminnelser om prevensjonsringer og lapper, slik at du kan velge mellom noen av alternativene. Du kan også endre påminnelsesmeldingen og tittelen som skal vises. Og påminnelser om passordlås og påfyll er selvfølgelig en ekstra, men åpenbare faktorer

Last ned påminnelse om p-piller (iOS, $ 2 for fullversjon)

Klokker med alarmer for medisinering

De fleste av de ovennevnte appene som Medisafe, Pill Reminder, etc er også tilgjengelige for dine respektive smartklokker som Apple Watch og Galaxy Watch. Det er ganske enkelt å kontrollere disse appene på de smarte bærbare enhetene dine. Du trenger ikke å trekke ut telefonen for å bare trykke på 'ja' på en påminnelse, som kan gjøres på selve smartwatch-skjermen.

Men når det gjelder smartklokker, trenger du knapt en app for å gjøre denne jobben. Den innebygde påminnelsesappen kan trekke den ganske bra fordi alt du vil gjøre på smartklokken din, ville være å tappe ja eller nei for en påminnelse. For å administrere resepter og medisinbeholdning kan du bruke smarttelefonappen din en gang i blant.

Beste pillepåminnelsesapper for Android og iOS

Lese:9 beste påminnelsesapper for Windows

Enten du trenger en app for å bare ta opp og minne deg om medisinen din, eller om du trenger den for ensenior i huset som har flere piller å ta hver dag, vil en av appene over være tilstrekkelig dine behov. Jeg har allerede definert mitt beste valg for en komplett pakke, dvs. Medisafe, eller hvis du trenger en enkel, kan du gå til Course Pill.

Og til slutt, velg og gi meg beskjed om opplevelsen din i kommentarene nedenfor.

Se Også