8 beste Android-apper for Netflix-brukere

De pandemien har låst seg oss inn i husene våre, og vi streamer Netflix mer enn noen gang. Selv om jeg ikke vil kommentere kvaliteten på Netflix-originalene (det er for en annen dag), føles Netflix-appen selv ufullstendig. Det er begrensende når det gjelder å søke og finne innhold eller for den saks skyld kvalitetsinnhold. Det er en jungel, og du trenger Android-apper for Netflix for å finne det du leter etter - innhold av høy kvalitet.

Disse Netflix-sentriske Android-appene lar deg integrere IMDB-rangeringer, låse opp internasjonale show og la deg se Netflix med vennene dine eksternt. Det er så mye mer du kan gjøre med disse appene. Nysgjerrig nok?

Beste Android-apper for Netflix-brukere

1. flagre

Netflix skyver mange originaler hver måned, og ikke alt er verdt tiden din. Skriv inn Flutter, en app som viser deg IMDB-rangeringer av show og filmer; det ville være til stor hjelp. Når du har installert appen, hver gang du åpner et show på Netflix, viser det deg et lite overlegg nederst til høyre med showets utgivelsesår og IMDB-rangering, som er en god parameter for å bedømme filmens / seriens kvalitet.

Flutter støtter Netflix, Google Play Filmer og TV, PrimeTV, Disney + og Hotstar også. Det fungerer bra med alle disse appene, men til tider mislykkes det med de nylig utgitte showene som har lavere IMDB-score.

Last ned Flutter for Android

8 beste Android-apper for Netflix-brukere

2. MissingFlix

MissingFlix er en flott app for å se innhold fra hele verden. For eksempel oppdaget jeg nettopp en dokumentar om Jeffrey Epstein som mangler i den indiske katalogen. Den er tilgjengelig på Netflix UK, Tyskland, Russland osv. Så nå kan jeg bare peke VPN-en min til den aktuelle landserveren og se serien. MissingFlix viser alle manglende og tilgjengelige serier og filmer i din Netflix-region.

Last ned MissingFlix for Android

8 beste Android-apper for Netflix-brukere

Les også: Slik slår du av Autospill på Netflix

3. Betalt VPN

Nå som du vet hva som er det geografisk begrensede innholdet, og hvordan du oppdager dem ved hjelp av Android-apper for Netflix, trenger du en VPN-app for å se den. Hos TechWiser har vi opprettet en liste over gratis VPN-er som vi anbefaler. Ingen av de gratis VPN-ene bortsett fra Opera-nettlesernes innebygde VPN låser imidlertid opp geografisk begrenset innhold på Netflix. OperaVPN har sitt eget sett med personvernhensyn, og det fungerer ikke utenfor Opera-nettleseren. Så du får vanskelig for å bruke den med Netflix.

Derfor, for å overvinne alle disse kompleksitetene, anbefaler jeg å få en betalt VPN i stedet. De koster vanligvis rundt $ 3- $ 5 / måned, men lover maksimalt privatliv. Noen av alternativene er premiumversjoner av ProtonVPN, Surfshark VPN eller NordVPN. Vi testet alle disse, og de ser ut til å fungere grundig på Netflix.

4. TV-tid

Det er vanskelig å holde rede på ting med så mange filmer, TV-serier og originaler som kommer ut hver måned. Det er faktisk enda vanskeligere å holde oversikt over filmer og show du allerede har sett. TV Time er en Android-app for Netflix som håndterer stort sett alt dette. Den holder oversikt over showene du har sett, viser at du bør se, og nylig utgitte sesonger basert på seerloggen din. I tilfelle du er ferdig med en sesong, sender den deg en påminnelse om showet når en ny sesong slippes.

Du må imidlertid være tålmodig med TV Time. Det krever litt data og tid for å lære streaminginteressene og oppførselen din. Legg ut det, anbefalingene og varslene om nylig utgitte show er på punkt.

Last ned TV Time for Android

Noen nyttige Netflix-apper for Android som vil forbedre streamingopplevelsen din med funksjoner som ekstern gruppestreaming, IMDb-rangeringer og mer.

5. Dinggo

Dinggo er i utgangspunktet Tinder-for Netflix. Den har den samme Tinder-lignende sveipprosessen der den anbefaler Netflix-show og originaler til deg. Sveip til venstre hvis du ikke liker showet, og til høyre hvis du liker det. Når du ikke liker og liker show, begynner appens algoritme å måle deg bedre og gir bedre forslag.

Last ned Dinggo for Android

netflix, se, wnload, utgitt, innhold, filmer, show, ynetflix, spor, rave, kvalitet, rangeringer, showsnd, yfriends, flagre

6. Netflix Remote

Tenk deg å se en Netflix-sesong med romkameratene eller familien din med den bærbare datamaskinen din der langt fra rekkevidde. Nå må du senke volumet eller hoppe over 10-20 sekunder. Du må normalt nå ut til den bærbare datamaskinen, men være lat og bruke Netflix Remote. Den lar deg kontrollere Netflix-økten på den bærbare datamaskinen din direkte fra Android.

Alt du trenger å gjøre er å installere Netflix Chrome-utvidelsen på datamaskinen din og åpne Netflix eksterne webside på mobilen din. Deretter skanner du QR-koden, så er du klar. Brukerens Netflix Android-app lar deg kontrollere volumet, spille av / sette en film på pause eller søke 10 sekunder. En må-ha hvis du ser på mye Netflix.

Besøk Netflix Remote for Android

8 beste Android-apper for Netflix-brukere

7. Rask

Netflix langt tilbake lanserte et alternativ i mobilappen for å sjekke Internett-hastigheten din. Det er ikke så populært og begravet i Netflix-innstillingene. Likevel er det ganske praktisk og nyttig. For å bruke den, gå over til Mer-fanen og trykk på “Appinnstillinger”. Trykk på “Internett-hastighetstest” under Diagnostics-delen.

8 beste Android-apper for Netflix-brukere

8. Rave

Vi mangler alle de lange binge-øktene med vennene våre eller viktige andre. Du kan egentlig ikke ha den samme opplevelsen, men du kan replikere litt av den. Jeg bruker Rave til å overvåke Netflix-serien med vennene mine eksternt. Det er enkelt å konfigurere, og du kan sjekke vår detaljert guide på den. Vær imidlertid oppmerksom på at alle vennene dine trenger en egen Netflix-konto.

Last ned Rave - Videos with Friends for Android

Noen nyttige Netflix-apper for Android som vil forbedre streamingopplevelsen din med funksjoner som ekstern gruppestreaming, IMDb-rangeringer og mer.

Avsluttende ord: Netflix-apper for Android

Dette var listen over de må-ha Android-appene for Netflix som forbedrer Netflix-opplevelsen din. For mer problemer eller spørsmål, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Les også: Pandemiske filmer på Netflix kan du se akkurat nå!

Se Også