6 beste apper for måltidsplanlegging for å holde deg i form og spare penger

Hvis du er student på et budsjett eller en husmor som prøver å gå ned i vekt eller til og med en profesjonell som prøver å komme i form, kan planlegging av de ukentlige måltidene gå langt. Mens du alltid kan gå på den gamle skolen og planlegge måltidet på et papir, eller bruke det notatapps, har en dedikert måltidsplanlegging av apps som er mer effektive i det lange løp.

For det ukjente hjelper disse måltidsplanleggingsappene deg med å lage en liste over måltider for kommende uker for bedre porsjonsadministrasjon, tidsstyring og kostnadsbesparelser. Når det er sagt, finn en riktig app for måltidsplanlegging som sjekker hver boks, kan ta litt tid. Vel, ikke bekymre deg, vi løftet tungt for deg, og her er noen av de beste appene for måltidsplanlegging for Android og iOS.

Lese: 8 beste Pomodoro timer-apper for å øke produktiviteten din

Beste måltidsplanleggingsapper for Android og iOS

1. PlanMeals - Måltidsplanlegger

Jeg har en venninne som hater matlaging på grunn av hvor tidkrevende det kan være, og hun tar ikke feil. Derfor foreslo jeg henne å prøve denne appen. Det er en enkel måltidsplanlegger som hjelper deg med å holde orden på måltidene i en uke. Selv om du kan legge til flere uker etter behov.

Oppsettet og funksjonene til Meal Planner er ganske enkle, du får et fugleperspektiv på 7 dager på dashbordet som du kan legge til frokost, lunsj, middag og snacks til hver dag. Du kan legge retter til måltidene dine, og så er du ferdig.6 beste apper for måltidsplanlegging for å holde deg i form og spare penger

Siden denne appen er ganske grunnleggende, må du lage dine egne oppskrifter for måltidene og legge dem til i databasen. Når du lager en oppskrift du kan legge til bilder, ingredienser og trinn for å gjøre det enda enklere mens du tilbereder maten. Videre kan du dele oppskriftene dine på nettstedet for Meal planner.

Handlelister er tilgjengelige i pro-versjonen, og du kan generere den direkte fra måltidene dine. I tillegg kan du lage dine egne handlelister i stedet for å velge den automatiske funksjonen. Du kan definere dine egne måltider og legge til snacks mellom hovedmåltider på dagen.6 beste apper for måltidsplanlegging for å holde deg i form og spare penger

Du får imidlertid ikke oppskrifter, og du må redigere oppskriftene manuelt som kan være slitsomme, og for det har vi neste app i listen.

Last ned Plan Meals for Android

2. Måltid

Meanlime er en av de mest populære appene for måltidsplanlegging for iOS og Android. Som den forrige appen, hjelper Meallime deg også med å planlegge måltidene dine for uken, Oppskrifter og lager en handleliste

Imidlertid, i motsetning til forrige app, lar Mealime deg lage en personlig måltidsplan for hver uke. Videre er listen opprettet i henhold til dine preferanser, og du kan kontrollere hvordan listen din skal være.

Appen har en enorm database med oppskrifter som det tar 30 minutter eller mindre å lage. Du får trinnvise instruksjoner om hvordan du lager en rett, selv om du ikke vet hvordan du skal lage mat.

Budsjettering eller kostholdsopphøyelse, måltidsplanleggingsapper for Android og iOS vil komme på banen og holde deg sunnere og stressfri.

Handlelisten opprettes automatisk når du legger til et nytt måltid i listen. Ingrediensene tilsettes, og det gir deg beskjed om listen over varer i dagligvaren. Det er også gunstig for å redusere avfall, og du kan spare et par ekstra kroner.

Abonnementet på appen koster $ 49 for et år (eller $ 6 per måned) og tilbyr flere oppskrifter, ernæringsinformasjon for hver oppskrift, og kan la deg tilpasse måltidene etter kaloriinntak.

nedlasting Måltid for Android og iOS

3. Spis så mye

Eat This Much er et fint tillegg for folk som føler seg tapt når det gjelder planlegging av måltider.

Det mest merkbare med Eat This Much er dens automatisk måltidsplanlegger. For å komme i gang, må du mate appen, alt om deg - din tidsplan, diettmål, alder, høyde og budsjett osv. og deretter vil appen automatisk generere hele uken med måltider med et klikk på en knapp.

Funksjonene inkluderer en kaloridiagram for hver dag som gjør det lettere å kontrollere ditt daglige kaloriinntak og forbedrer den generelle diettplanen. Det genererer en profil når du bruker denne appen for første gang og lager en digital portefølje som har spesifikke krav i henhold til høyde, vekt osv.

lage, handle, oppskrifter, planlegge appsndroidndos, planlegger, candd, lettere, som, viser, mye, tday, du er, budsjett, prøver, til og med

Du kan legge til oppskrifter på dashbordet for det spesifikke måltidet og tilordne et annet matelement til hvert måltid. Hver tallerken som er oppført i denne appen viser kalorier per porsjon slik at du kan justere og retter i henhold til det også. Du kan lagre måltidsplanen din for dagen slik at du kan gjenta den igjen når du har lyst.

Du kan også tilpasse et pristak for daglig / ukentlig, slik at du vet nøyaktig hvor mye du skal bruke hver gang du handler.

6 beste apper for måltidsplanlegging for å holde deg i form og spare penger

Appen er gratis å bruke, men premiumversjonen tilbyr mange funksjoner som dagligvareplanlegger og basert på diettplanen din den genererer automatisk en liste over maten slik at du kaster bort mindre mat. Du kan redigere alle varene du har på lager og bare kjøpe de tingene som faktisk er utsolgt. Spis denne Much Premium-tjenesten koster $ 49 / år

Last ned Eat This Much for Android og iOS og Web

4. Forbered deg

Prepear er smart planlegger som lar deg planlegge alle aspekter av en dags måltidsplan.

Du kan oppdage alle de fantastiske oppskriftene rett gjennom appen og legge den til i måltidet ditt. Oppskriftene kan lagres på telefonen og deretter nås gjennom samlingsmappen. Jeg lagret oppskriftene mine i fire forskjellige mapper hver for et måltid på dagen, slik at jeg ikke forveksler dem med hverandre.

La oss si at jeg vil lage en måltidsplan for tirsdag, slik at jeg bare kan gå til delen for måltidsplanen og trykke på dagen fra toppen. Enten kan jeg søke etter en spesifikk oppskrift på nettet og legge til, eller så kan jeg velge den fra samlingsmappen min.6 beste apper for måltidsplanlegging for å holde deg i form og spare penger

Dagligvarelisten håndteres automatisk, og oppskriftene du legger til i måltidsplanen, regnskapsføres for neste ukes dagligvaresalg. Selv om det er morsomt å se listen i ss i stedet for pund. Det legger til nøyaktig mengden i handlelisten som brukes i et måltid. Så la oss si at hvis måltidet ditt krever 1 ts salt per måltid, og du lager en handleliste for neste uke, vil det vise deg å legge 7 ts salt til listen. Det er slik at avfallet kan holdes på et minimum, og du kan handle klokt.

Appen har et abonnement på $ 10 / måned. Du får komplette måltidsplaner, og du kan tilpasse og lagre planene. Denne appen sporer imidlertid ikke kaloriforbrukene dine, og for det har vi neste app i denne listen.

Last ned for Android og iOS

5. Lifesum

Lifesum er mer enn bare en app for planlegging av måltider og holder nøye oversikt over ditt daglige kaloriinntak med manuelle og med helseovervåkingsapper. Den kommer med en diett tracker som kan hjelpe deg å gå ned i vekt med sunne oppskrifter og måltidsplanlegging.

Les også: Beste pulsmålerapper for Appple Watch

Budsjettering eller heving av diett, måltidsplanleggingsapper for Android og iOS vil komme på banen og holde deg sunnere og stressfri.

Den har en smart dagbok som gir vanninntak, frokost, lunsj og middag og trening. For å logge inn detaljene dine, trykk bare på ett element som frokost. Hvis du spiste mat, kan du bare skanne strekkoden eller skrive den inn manuelt. Når du logger inn, fyller telleren kaloriene du tok, og gir deg hvor mye kalorier du fremdeles trenger.

Profilen din som et diagram som viser din daglige og ukentlige fremgang. Du kan kontrollere livsstilen din, og den viser spisemønsteret ditt og gir deg ytterligere innsikt i fremdriften.lage, handle, oppskrifter, planlegge appsndroidndos, planlegger, candd, lettere, som, viser, mye, tday, du er, budsjett, prøver, til og med

Selv om oppskriftene er kategorisert i forskjellige seksjoner, kan du fortsatt blande og matche etter dine behov. Ideen er å konsumere en tallerken og på tidspunktet på dagen som gjør kaloritelling mye lettere.

Det månedlige abonnementet er rundt $ 5 / måned og kan være litt billigere hvis du fakturerer det årlig, og du får Fitbit-sporing, måltidsanbefalinger, flere planer og en Life score.

Last ned for Android og iOS

6. 8fit

8fit kan beskrives som mer en treningssporingsapp, men det lar deg imidlertid planlegge måltidene dine. Med 8fit kan du logge aktiviteter, vekt og måltider i appen.6 beste apper for måltidsplanlegging for å holde deg i form og spare penger

Du oppretter profilen din og legger inn målene dine i appen. Det gir deg en alt i ett treningsplan som inkluderer sporing av helse- og diettvaner med manuell logging. Når målet ditt er satt, kan du planlegge måltidene dine med denne appen og velge mellom hundrevis av oppskrifter. Videre kan du logge inn dine detaljer om aktivitetene du har utført og vektendringer.6 beste måltidsplanleggingsapper for å holde deg i form og spare penger

Den sporer trinnene dine med data hentet fra Google Fit.

Treningsdelen anbefaler øvelser i henhold til profilen din, som du kan endre hvis det er for vanskelig for deg. For å starte treningen, trykk bare på 'start neste treningsøkt' og den viser øvelsene dine for dagen. Hver øvelse har enkle trinn ledsaget av bilder som hjelper deg å forstå rutinen med riktig holdning.

Du kan få 8Fit-abonnementet for rundt $ 5 / måned fakturert i ett år.

Last ned 8fit for Android og iOS

Hvilken er den beste måltidsplanleggingsappen for Android og iOS?

Meal Planner og Mealime er gode introduksjonsapper når du vil at appen skal ha få funksjoner. Når du er fullt fokusert på måltidsplanlegging og vil ha en automatisk app, er Lifesum og Prepear gode alternativer. 8fit holder oversikt over aktivitetene og treningsrutinene dine.

Men ikke glem, dette er fremdeles en måltidsplanlegger-apper, og det tar mye viljestyrke å holde seg til en måltidsplan. Fortell oss hvilken app synes du er best for deg i kommentarene nedenfor.

Lese: Beste apper for appplanlegging for Android og iOS

Se Også