Topp Instagram Feed Planner-app for Android og iOS

Å administrere Instagram er ikke lett i disse dager. Du trenger ikke bare komme med kreative bilder, men du må også ta vare på planlegging av bildene og sørge for at profilen din ser konsistent ut. Mens den offisielle Instagram-appen ikke lar deg bytte opplastinger. Heldigvis kan du bruke Feed Planner-apper fra tredjeparter tilovervåke kommentarer, spore analyser, planlegge innlegg og viktigst av alt, visuelt planlegge feeden din. Så la oss sjekke ut den perfekte feedplanlegger-appen for deg.

Beste Instagram Feed Planner-appen

1. Forhåndsvisning

Jeg ble kjent med Preview nylig. Mobilappen (tilgjengelig for både Android og iOS) er ganske grei og hjelper deg med å planlegge Instagram-feeden din. Grensesnittet er rent. Så snart du er ferdig med å registrere Instagram-kontoen din, blir du presentert med Instagram-feeden din.

På toppen av feeden vil du ha tomme nett der du kan laste inn fremtidige innlegg. Trykk på plusstegnet øverst til høyre og last opp bildene dine. Dette vil gi deg en ide om hvordan feeden din vil se ut før disse opplastingene, og du kan generere ditt eget tema.

Topp Instagram Feed Planner-app for Android og iOS

Du kan kuratere feedet ditt ved å bytte bilder tilsvarende. Du kan også opprette hashtag-grupper, og du kan bruke dem direkte i et innlegg bare ved å kopiere dem.

Topp Instagram Feed Planner-app for Android og iOS

Forhåndsvisning har også en innebygd editor som lar deg justere bildene dine eller raskt knipse et filter på den. Det er også mange betalte filtre som jeg ikke har prøvd, men de ser anstendig ut i forhåndsvisningen. Den innebygde redaktøren er litt overlegen sammenlignet med Instagrams innfødte redaktør.

Appen gir også analyse for kontoen din, men dette er ikke noe jeg burde skryte av. Hvis du har en Instagram-bedriftskonto, kan du også få den samme analysen.

Møt de beste Instagram Feed Planner-appene for å overvåke kommentarer, spore analyser, planlegge innlegg og visuelt planlegge feeden din.

Du kan også planlegge innlegg i Preview-appen. Dessverre støtter den ikke automatisk innlegg til Instagram, men sender deg et varsel om å legge det ut. Appens offisielle nettside sier at alternativet for automatisk planlegging er i beta-testing og vil snart være tilgjengelig.

Appen er gratis å laste ned, og du kan bruke opptil 1 Instagram-bruker. Hvis du vil bruke flere kontoer, må du oppgradere til en pro-pakke som starter fra $ 8 per måned.

Hvis du er en individuell skaper, bør du bare hoppe over denne. Denne appen er kuratert for sosiale medier og byråer som overvåker flere klientkontoer.

Hva det mangler?

Selv om Instagram er bygget for mobile enheter, velger et stort antall mennesker å redigere bildene sine på stasjonære enheter. Så det er fornuftig hvis du kan bruke forhåndsvisningsappen på skrivebordet ditt. Dessverre er Preview ikke tilgjengelig for skrivebordet, og dette er det eneste jeg føler at det mangler fra konkurrentene.

Installer forhåndsvisning (Android | iOS)

2. UNUM

UNUM var det første forhåndsvisningsprogrammet for feed som jeg brukte og var min favoritt i lang tid. Mobilappen er grunnleggende, og første gang du åpner den, må du koble Instagram-kontoen din. Når det er gjort, viser det Instagram-feeden din og gir deg 18 ekstra rutenett der du kan designe temaet ditt.

Den gratis kontoen begrenser bruken av opptil 3 Instagram-kontoer. Du bør ikke be om noe mer.

Det som skiller UNUM fra forrige app, er webapplikasjonen. Du kan laste opp bilder direkte til nettappen og begynne å jobbe med Instagram-feeden din.

post, vil, bare, mate, rutenett, unum, cuse, bilder, gratis, måned, tredje, tidsplan, yfeed, lets, plannerpp

Det har også noen grunnleggende analyser, men jeg tror det er ikke mye å snakke på den gratis kontosiden.

Det beste er Phantom-modusen, som lar deg skjule bilder som finnes på Instagram-feeden din, slik at du kan visualisere feeden din etter at du har slettet dem. Dette hjelper hvis du ofte arkiverer dine gamle innlegg.

Topp Instagram Feed Planner-app for Android og iOS

Det er for individuelle skapere som har to kontoer - en bedrift og en personlig. UNUM retter seg mot folk som nettopp har begynt å markedsføre sosiale medier. Prisene for premiumkontoen er også billigere enn de andre tilbudene. UNUM er tilgjengelig gratis, med 18 nett, 500 bilde- og videoopplastinger per måned.

Hva det mangler?

Det er ingen vesentlige ulemper, men jeg vil fortsatt være nit-plukkende her. For en er det ingen redigeringsprogram i appen eller filterpakken. Du kan planlegge påminnelser for innlegget ditt, men UNUM kan ikke automatisk legge ut på Instagram ennå.

Oppdatering - UNUM er ikke tilgjengelig på Android lenger.

Installer UNUM (iOS)

3. Plann

Plann er en annen app for feedplanlegging for Instagram som hjelper deg med å designe din perfekte Instagram-feed. Bortsett fra fôrplanleggingen, har den en innebygd fotoredigerer som fungerer bra for å få en kul minimal estetikk. Den har også en mengde skrifttyper som du kan velge å legge til historiene dine.

Topp Instagram Feed Planner-app for Android og iOS

Appen gir deg en prøveperiode på 15 dager, og senere kan du oppgradere til den lille planen gratis. Planen lar deg legge ut 30 innlegg / måned. Den støtter også opplasting av videoer i opptil 60 sekunder.

Det beste med appen er at den lar deg se statistikken til andre kontoer som best tid for innlegg, fargepalett, hashtags som gir best resultater. Det hjelper hvis du er et selskap og ønsker å spore veksten av lignende produkter. Analysene som tilbys er ganske enkle, men nyttige.

For å gjøre det, gå til Performance-fanen, øverst vil du se Sneak Peak Icon. Trykk på den, og du må bare skrive Instagram-håndtaket til den offentlige kontoen, og du kan se statistikken deres.

Møt de beste Instagram Feed Planner-appene for å overvåke kommentarer, spore analyser, planlegge innlegg og visuelt planlegge feeden din.  post, vil, bare, mate, rutenett, unum, cuse, bilder, gratis, måned, tredje, tidsplan, yfeed, lets, plannerpp

Appen er tilgjengelig for iOS, og deres webapplikasjon bør være ute snart som angitt på det offisielle nettstedet. Ta en titt på nettsiden deres, de gir noen gratis veiledninger om hvordan du kan vokse på Instagram.

Jeg vil anbefale Plann for folk som administrerer flere Instagram-kontoer for bedrifter. Denne appen er bare for Instagram og støtter ikke andre sosiale medieplattformer. Appen er gratis opptil 1 konto, og den betalte versjonen starter på $ 4 per måned.

Hva det mangler?

Jeg kunne knapt finne noen unntatt automatisk innleggsplanlegging for Instagram.

Installer Plann (Android | iOS)

4. Planoly

Planoly gjør alt som de ovennevnte appene kan gjøre, pluss at det automatisk kan legge ut bildene dine på Instagram. Instagram kunngjorde nylig at det vil tillate tredjepartsapper å legge ut bilder på dine vegne, og Planoly er den første appen som gir funksjonen til brukerne. Den eneste forutsetningen er at du trenger å ha en forretningskonto (du kan enkelt bytte til det fra Innstillinger)

Du kan planlegge å automatisk legge ut bilder på et senere tidspunkt. Grensen er 30 bilder per måned for den gratis kontoen.

Den har også en webapp for skrivebordet som inkluderer hele planleggingssuiten for sosiale medier. Det er et must hvis du administrerer flere Instagram-kontoer for kundene dine.

Topp Instagram Feed Planner-app for Android og iOS

Det er også støtte for Instagram-historier. Analysene her er verdt å nevne. Det gir deg en oppsummert tabell med grunnleggende analyser som hjelper deg med å undersøke trafikken til kontoen din.

Topp Instagram Feed Planner-app for Android og iOS

Høydepunktet i appen er funksjonen for automatisk innlegg. Den gratis kontoen skal være nok for en individuell skaper med et enkelt Instagram-håndtak. Prisene for premium er litt billigere enn Preview, og det er verdt å prøve. Hvis du håndterer flere sosiale mediekontoer, er webappen et bedre valg enn mobilapplikasjonen.

Appen er gratis å laste ned, og du får 1 Instagram-konto, 30 opplastinger / måned og noen grunnleggende analyser gratis. I tilfelle du føler deg oppgradert, starter den betalte versjonen på $ 7 per måned.

Hva det mangler?

Tilsynelatende ingenting. Det er bare det at du kan laste opp hele Instagram-feeden din i appen, som ikke burde være bummer fordi det er bare de første 9-12 rutenettene som en ny bruker vil se.

Installer Planoly (Android | iOS)

Hvilken Instagram Feed Planner bør du velge?

Planoly er noe du absolutt bør prøve. Som en individuell skaper er det tilstrekkelig med de fleste av dine behov, og autopost-funksjonen er bare en velsignelse. Etter min mening er dette den beste appen for feedplanlegging for Instagram.

Hvis du ikke ser ut til å legge ut innlegg ofte, ville UNUM være et bedre alternativ. Hvis du har flere spørsmål, ta kontakt med meg på Instagram!

Les også:9 beste videoredigeringsapper for Instagram

Se Også