9 beste videoredigeringsapper for Instagram

Instagram har blitt den mest populære bildebaserte sosiale medieplattformen. Innholdsskapere elsker Instagram fordi det motvirker freeloaders ved å holde seg til parametrene som gjør opplevelsen mer strømlinjeformet. Den har også inkludert videoer, og den maksimale lengden på videoen kan være 60 sekunder. Nå er de fleste av videoene våre enten lengre eller passer ikke inn i parameterne nedenfor. Dette bringer oss inn i bildet, og vi viser deg 9 beste videoredigeringsapper for Instagram.

  • Foretrukket format: MP4.
  • Bildefrekvens: 30 bilder per sekund eller lavere.
  • Maksimale dimensjoner: 1080 x 1080 eller 1080 x 1920
  • Avspillingslengde: Maksimum 60 sekunder
  • Filstørrelsesgrense: 15mb

Lese:Beste apper for hvitt støy for iPhone

Beste videoredigeringsapper for Instagram

1. Boomerang

Best for - loop videoer

Instagram har gitt ut et par frittstående apper med forskjellige funksjoner, Boomerang er en av dem. Det er en kort videogenererende app som løkker for alltid. Den har sin egen appell, og Instagram-brukere elsker det. Du kan bare oppnå denne effekten med Boomerang-appen.

9 beste videoredigeringsapper for Instagram

Videoen genereres ved å ta en video på ett sekund og snu den og deretter spille den fremover og bakover og fremover og bakover, vel du får ideen. Deling til Facebook, Instagram er tilgjengelig, og du kan også lagre det på telefonen din.

Last ned for Android (gratis) og iOS (gratis)

2. Loopsie

Best for - Fotoanimasjon og filmavsnitt

Hvis du ønsker å øke Instagram-spillet ditt, må du sjekke ut Loopsie. Du kan lage profesjonelle video- og fotoeffekter som 3D-bilder, smart lang eksponering, lysstier, levende bilder (filmavsnitt) osv.

Bare åpne appen, og ta opp opptil 3 sekunder med video, i neste skjerm behandler appen videoen, og be deg om å redigere videoen ved å pusse over delene av bildet du vil flytte. Når du er ferdig, vil bare den delen av videoen du børstet bevege seg, og gi deg noen fantastiske filmoppsett.

Lese:Android-apper for å lage tekstanimasjon for YouTube-videoer

9 beste videoredigeringsapper for Instagram

Loopsie er en abonnementsbasert app som låser opp alle funksjonene prisen på $ 0,99 / uke, og hvis du vil bruke den i lang tid, kan du få den til $ 19,99 i 12 måneder.

Last ned Loopsie for Android og iOS

3. Quik

Best for - enkel og rask redigering.

Quik er utviklet av GoPro, og er en rask videoredigeringsapp for mobiltelefoner. Den tilbyr et bredt utvalg av effekter og filtre som gjør at videoen din ser profesjonelt redigert ut. Du kan synkronisere musikk på videoene dine og legge til flere bilder og videoer sammen.

Instagram tillater ikke videoer mer enn 60 sekunder i et innlegg og godtar bare 4: 5 eller et kvadratisk sideforhold. Vi har en liste over de beste videoredigeringsappene for Instagram som lar deg redigere spektakulære videoer og dele den på Instagram.

Du kan redigere hver enkelt video eller bilde og legge til tekst, endre layout, rotere, varighet, trimme, beskjære og dele. Alle disse effektene gir en veldig profesjonell video når det er gjort riktig. Etter å ha justert hver ramme kan du endre den totale varigheten på hele videoen, justere når musikken starter, legge til filtre, endre palett og slå av / på.

Last ned for Android og iOS (kjøp i app)

3. Flipaclip

Best for - enkel animasjon

Flipaclip er en animasjonsapp som lar deg gjøre enkle animasjoner. Du gjør dette ved å tegne hver ramme. Det høres kanskje komplekst ut, men i virkeligheten er det akkurat som en flipbook men digital, og jeg elsker virkelig brukergrensesnittet som er lett nok for barn å lære og gir uendelige muligheter mens de tegner.

video, stopp, kjøp, iosin, redigering, musikk, android, bare, videoer, tvideo, annerledes, flere, som, skjermer, treg

Det er enkelt å lage interessante animasjoner. Hvis du kan visualisere ideen din, blir det en cakewalk. Du begynner med å lage en tittel for prosjektet ditt. Flipaclip har noen innebygde bakgrunner for å komme i gang med den animerte filmen din, eller du kan også importere din tilpassede bakgrunn. Når du er ferdig, tar det deg til lerretet, og du kan tegne hver ramme. For å legge til rammer, legg bare til Plus-knappen nedenfor. Den ekstra fordelen med løkramme er at den viser et gjennomsiktig bilde av den forrige rammen for referanse som gjør hele animasjonsprosessen enklere. Du kan velge opptil tre lag mens du lager animasjonen i gratisversjonen. Når du er ferdig med rammene, kan du spille av videoen din, og jeg kan allerede fortelle at den ser fantastisk ut og lagre den på telefonen din. Det er imidlertid noen funksjoner låst i premiumversjonen, som jeg er sikker på at du vil elske å ha når du begynner å lage videoer med den.

Last ned for Android og iOS (kjøp i app)

4. Kinemaster

Best for - tung løfting av videoredigering

Kinemaster er en avansert videoredigerer som bringer funksjonaliteten til en fullverdig videoredigerer til mobilen. Den har en robust design og håndterer flere videoer uten problemer.

9 beste videoredigeringsapper for Instagram

Å bruke Kinemaster er ikke så vanskelig, og du kan lage redigeringer av høy kvalitet med denne appen. Start et prosjekt og legg til video og bilder for å komme i gang. Velg tema og legg til tekst for åpningen, midten og slutten. Du kan også legge til bakgrunnsmusikk som kan være et forhåndslastet spor, importert fra musikkbiblioteket eller ditt eget opptak.

Nå tar det deg til hovedredigeringssiden der du kan legge til lag med effekter, overlegg, tekst og håndskrift. Annet enn det kan du endre musikk flere ganger ved å legge til flere lag med musikk og effekter som gjør appen kraftigere enn resten. Filen er lagret på telefonen, og du kandel den på Instagram eller det blir slettet etter 7 dager.

Last ned for Android og iOS (kjøp i app)

5. Youcut

Best for - redigering av vertikale videoer

Instagram støttet bare 1: 1 bilder og videoer og beskjæres automatisk hvis det ikke passer. Dette fungerte ikke lenge og de introduserte en portrettmodus med et 4: 5-sideforhold for bilder og videoer. Youcut lar degbeskjær videoer for Instagram i både firkant og portrettmodus men har også noen flere avlingsstørrelser for Youtube, TikTok (tidligere Musical.ly) og forskjellige kinoforhold.

9 beste videoredigeringsapper for Instagram

Youcut er ikke bare for beskjæring av videoer, du kan utføre grunnleggende redigering som å trimme, legge til musikk, filter, tekst, emoji, justere hastighet og bakgrunn. Det viser en fremdriftslinje for rammen som viser alt lagvis på videoen. Det er enkelt å lagre, og du kan velge kvalitet som viser den estimerte størrelsen ved siden av og dele den direkte på Instagram.

Last ned for Android (gratis kjøp i appen)

6. GIPHY

Best for - å legge ut gifs på Instagram.

Jeg elsker alt som er visuelt på internett og har alltid savnet en ting på Instagram. Det støtter ikke GIF, og det gjør meg lei meg. Men det er alltid en løsning. GIPHY-appen legger ut GIF-er på Instagram ved først å konvertere den til videoer og deretter laste den opp der.

Instagram tillater ikke videoer mer enn 60 sekunder i et innlegg og godtar bare 4: 5 eller et kvadratisk sideforhold. Vi har en liste over de beste videoredigeringsappene for Instagram som lar deg redigere spektakulære videoer og dele den på Instagram.

Finn en GIF som du vil dele med Instagram, hvis den ikke er tilgjengelig i GIPHYs offentlige bibliotek, må du først legge den ut der, og deretter kan du bare dele GIF ved hjelp av Instagram-delingsknappen. Eller selv om du ikke deler den på Instagram med en gang, vil GIPHY konvertere GIF-en din til en videofil og lagre den på telefonen din.

Last ned for Android og iOS (kjøp i app)

7. Slowmotion Video Fx

Best for: lage slowmotion-videoer

Denne appen eller en hvilken som helst app som hevder å faktisk lage sakte film fungerer bare hvis telefonens kamera kan fange sakte film på egenhånd. Så hvis telefonen din må utføre selve jobben, kan du ikke bare bruke noen videoredigerer til redigering? Vel, det kan du, men du vil ikke kunne endre hastigheten til en bestemt tidsramme.

Lese:Utrolig Slow Motion Video Apps for Android for å registrere livet

video, stopp, kjøp, iosin, redigering, musikk, android, bare, videoer, tvideo, annerledes, flere, som, skjermer, treg

SlowMotion Video Fx tar slowmotion-videoen din og lar deg lage punkter der du kan justere hastigheten. Du kan både bremse og øke hastigheten på videoen din uten å slippe rammer. Du kan faktisk justere og se hvor mye videoen din har bremset opp eller økt hastigheten. Og klipp de beste delene og del den til Instagram.

Last ned for Android og iOS (kjøp i app)

8. bortfall

Best for - time-lapse videoer

Vi prøvde å bremse ting ned i den forrige appen. Hva om du kunne øke hastigheten og vise en hel dags opptak på under ett minutt? Sikker på at du vet hvilken tidsforløp det har, og har alltid lurt på å spille inn en for deg selv. Lapseit lar deg fange fascinerende tidsforløpsvideoer med bare telefonen din.

Lese:5 beste Time-Lapse-apper for Android

Ved å bruke Lapse er det et stykke kake og krever ikke mye innspill fra deg. Du tar enten en eksisterende video fra galleriet eller tar opp en ny. Du angir noen få parametere som å fange en ramme hvert 25. sekund, videostørrelsen, fokusmodus, ISO, hvitbalanse og fargeeffekter. Når du har valgt disse parametrene, kobler du til laderen og plasserer telefonen på et stativ og bare lar det være noen timer utenfor.

9 beste videoredigeringsapper for Instagram

Når du er ferdig, kan du trimme, legge til effekter og legge til musikk (selv om den er tilgjengelig i den betalte versjonen sammen med noen få funksjoner). Trykk på render og det vil lagre filen din på telefonen, eller du kan dele den direkte på telefonen

Last ned for Android (gratis kjøp i app) og iOS (kjøp i app)

9. Stop-motion Studio

Best for - stop-motion-videoer.

Stop Motion er forskjellig fra Timelapse-videoer, stop-motion registrerer hver enkelt ramme individuelt og brukes til historiefortelling med livløse objekter. Time-lapse er vanligvis å fange en ramme fra et fast synspunkt med et angitt tidsintervall.

Stop Motion Studios er et veldig kraftig stop-motion-verktøy for en telefon. Den tilbyr en rekke funksjoner som overleggsmodus, den viser forskjellen mellom rammer, forrige og nåværende, som vil hjelpe deg med å korrigere posisjonen. Vanlige funksjoner som rutenett og løk-modus, fokus og zoom, redigering og legge til rammer er alle der. Du kan legge til musikk eller en stemme over i videoene.

9 beste videoredigeringsapper for Instagram

Å redigere videoer er morsomt, og den endelige videoen er ofte veldig bra, og du kan dele prosjektet på Instagram.

Last ned for Android (gratis kjøp i app) og iOS (kjøp i app)

Les også:Beste Stop Motion Apps for Android

Beste videoredigeringsapper for Instagram

Det er noen forskjellige videoredigerere for forskjellige behov, og vi har dekket noen av de beste videoredigeringsappene. Du kan lage stop-motion-videoer med Stop Motion Studio. For enkel animasjon er Flipaclip best og Lapseit er best for tidsforløpsvideoer. Instagram tilbyr Boomerang å lage korte klipp. Jeg personlig foretrekker Legend for Intros, men det er et raskt slips mellom Quik og Legend. Fortell oss om favorittredaktøren din.

Reas:Beste gratis videoredigeringsapper for Android uten vannmerke

Se Også