Topp apper for Tinder Bio (Android)

Tinder er en av de viktigste spillere, og hvis du har lastet den ned i låsen og fortsatt sliter med kamper, tror jeg du har feil i din grunnleggende biografi. Hvis ikke det, kanskje du bare ikke kommuniserer bra. Selv om det å være deg selv ikke kan byttes ut, er det de beste appene til Tinder Bio. Du kan også bruke disse appene til å opprette Insta-tekstespillet ditt også. Så la oss komme i gang.

Lese 7 beste tilbudsprogrammer for Android i 2020

Grunnleggende om en bio

I følge en studie om brukeraktivitet på Tinder ble det lagt merke til at menn får fire ganger flere kamper når de har bio

Så, med all sannsynlighet, hvis du vil ha mer matchet, er det grunnleggende trinnet å ha en flott bio. Gi en liten biografi sammen med grunnleggende detaljer. Også når du snakker om hobbyene dine, prøv å gi en visuell beskrivelse. For eksempel, i stedet for å si, hobby-surfing, si, bruker jeg mesteparten av helgene mine på å balansere på surfebrettet mitt. Her er andre ting du kan ta vare på.

  • Hold den kort og konsis, maksimalt 2-3 linjer
  • Ikke gi alt, la det være plass til nysgjerrighet
  • Legg til emner som kan utløse en samtale
  • Vær tydelig med hva du vil
  • Til slutt, sjekk engelsk. Dårlig grammatikk er alltid en stor svikt

1. Topp Bios for Tinder

Hvis du elsker one-liners som pick up linjer, kan du vurdere denne gratisappen som et alternativ. Den har tre korte bioseksjoner, topp bios, morsomme bios og søte bios. Hvis jeg skal beskrive biografiene med ett ord, vil jeg si 'basic'. Men siden denne appen har en database med korte quirky one-liners, kan det være bra for brukere som ikke er kjent med appen eller bruker den for første gang. Hver seksjon har dusinvis av bioer, som du kan bytte, se tilfeldig, legge til favoritter og også kopiere i ett trykk.

Appen har bannerannonser nederst uten mulighet til å fjerne dem. Du kan imidlertid enkelt bla gjennom den offline, hvis du ikke vil se annonser.

Få topp Bios for Tinder for Android

Topp apper for Tinder Bio (Android)

2. Kule Bio Sitater Ideer

Denne er litt forskjellig fra linjene vi snakket om i forrige app. Den har bios som er mer målrettet mot tenåringer og yound voksne. Biografiene kan filtreres etter kjønn, og du får muligheten til å velge mellom flere forskjellige språk, som tamil, bengali, kannada osv. Hvis du ikke vil kopiere lim inn biografien til kontoen din, kan du se en forhåndsvisning for å sjekke hvordan det reflekteres på Insta-profilen din. Selv om denne appen er dedikert til Insta-brukere, kan du også bruke den som Tinder-bio. Du kan også sende inn og bidra til appene.

Få kule bio-tilbud til Android

Topp apper for Tinder Bio (Android)

3. Beste tilbud og status

Det vanskelige øyeblikket når du skjønner at du tok opp fjernkontrollen i stedet for telefonen

Det er en flott biografi, som mange andre kan forholde seg til, slik at du enkelt kan få svar som ‘Oh! Det har skjedd meg så mange ganger 'eller' Haha, det var så morsomt, skjer med meg hele tiden 'osv. Derfor kan du ikke bare legge ut noe quirky ved hjelp av et tilbud, men også finne folk som har interesser i samme type tema eller person. Denne appen har mange sitater du kan bruke som biografi. Du kan søke på sitater om følelser, vanskelige øyeblikk, holdning og mange flere emner.

Last ned beste tilbud og status

Hvis du ikke har hell på Tinder, kan du prøve å krydre profilen din. Her er de beste måtene å finne den perfekte Tinder bio og få kamper raskt.

4. CaptionPlus

Siden hashtags spiller en veldig viktig rolle i å definere hva du elsker, #teknologi i mitt tilfelle. En hashtag-app er et must i listen over bioapp-apper. Du finner dusinvis av hashtags i henhold til kategorier som reiser, forhold, kunst og design, kjæledyr og mange flere i innholdsseksjonen i appen. I tillegg er det en personlig feed-seksjon der du kan finne tips og artikler om forbudte hashtags som du bør unngå, hvordan du skriver den beste biografien og mer.

Få CaptionPlus for Android

bios, tinder, want, grebio, give, linjer, kort, hdatabase, ceasily, cool, like, sitater, biond, ytinder

5. Reddit

Hvis du føler at du ikke har noe hell på online dating-appspillet, kan du også ta hjelp fra brukerfellesskapet og spørre spørsmålene dine. Enten det handler om å skrive den perfekte biografien, hvordan du kan føre en samtale videre eller be dem om å rangere profilen din, vil Reddit hjelpe deg på tvers av alle disse spørsmålene du har i tankene. For eksempel har r / TinderBios en database med bios, som du kan prøve eller hente inspirasjon fra eller til og med r / Tinder.

Topp apper for Tinder Bio (Android)

Avslutningsanmerkninger

Så her er de beste appene til Tinder Bio. Jeg vil på det sterkeste foreslå at du treffer og prøver hva som fungerer for deg, hva ikke. Du kan også være ditt opprinnelige selv, men siden det ikke er det beste eller eneste alternativet, kan du krydre tinderbio og profil litt. I tillegg til alt dette, bør du også fokusere på å ta et godt bilde av deg selv og redigere dem profesjonelt, så de legger opp til din Tinder-bio og komplimenterer det.

Les også 8 beste Face Swap-apper for Android og iOS (2020)

Se Også