Beste apper for fotoredigering på iOS og Android

Mengden bilderedigeringsverktøy både i Apple App Store og Google Play Store er enorm. Det er imidlertid sjanser for at du ikke bruker mer enn én app. Du er enten tung på Instagram som meg, du elsker å lage memes til Facebook, eller du fjerner bare bakgrunnen fra bildene dine for YouTube-miniatyrbilder. Hvis du faller inn i en av disse typene, eller ikke, er det en liste over de beste bilderedigeringsappene på iOS og Android.

Lese: 7 beste bakgrunnsviskelapper for Android og iOS

Beste apper for fotoredigering

1. Beste Photo Editor-appen for å fjerne bakgrunn - Remove.bg

Remove.bg - en populær webapp for å fjerne bakgrunn fra et hvilket som helst bilde, har nå også en mobilapp. For det første bruker appen AI for automatisk å identifisere emnet, fjerne bakgrunnen og la deg laste ned en PNG av emnet ditt med gjennomsiktig bakgrunn. Appen kommer imidlertid med noen ekstra funksjoner, for eksempel at du har muligheten til å laste opp bildet rett på startskjermen eller lime inn nettadressen til bildet. I tilfelle appen savner noen emner i BG, har appen også en innebygd editor som lar deg slette og gjenopprette deler av bildet, som ikke er tilgjengelig i webappen.

Det er få ulemper også. For det første fungerer det ikke offline, for det andre lar det deg bare eksportere bilder opptil 0,25 megapiksler, hvoretter det koster 1 kreditt per bilde, som du kan kjøpe i henhold til din bruk. Appen er bare tilgjengelig for Android, men du kan nettappen på iOS, eller prøve Adobe Photoshop Mix for iOS som også fungerer bra.

Oversikt

  • AI verktøy for å fjerne BG
  • Innebygd editor med gjenopprettings- og slettingsfunksjonen
  • Støtter tilpassede bakgrunner

Last ned Remove.bg-appen for Android

Beste apper for redigering av bilder på iOS og Android

2. Beste Photo Editor-app for Instagram - VSCO Editor

Instagram har mange filtre som hjelper deg med å endre utseendet på bildet ditt, du kan også justere intensiteten. Imidlertid har Instagram begrensede filtre, og bruk av det samme filteret gjør at feeden din ser kjedelig ut. Bekymre deg ikke, du kan bruke VSCO-appen som har både filtre og fotoredigeringsalternativer. Du har 10 unike forhåndsinnstillinger for bilder i den gratis versjonen i tillegg til grunnleggende redigeringsverktøy for farge, tekstur, beskjæring og til og med endre skjevmulighet i tilfelle du er interessert i å endre bildets perspektiv. Appen har også en innebygd editor og en Montage maker, hvor du kan lagre videoer og bilder sammen.

Selv om gratisversjonen har de fleste forhåndsinnstillingene låst. Du har muligheten til å låse opp 200 forhåndsinnstillinger, eksklusivt pedagogisk innhold osv. For $ 1,67 måneder.

Oversikt

  • 200+ Instagram-filtre
  • VSCO skaperfeed
  • Grunnleggende bilderedigeringsfunksjoner
  • RAW bildebehandling

Skaff deg VSCO for (iOS | Android)

Beste apper for redigering av bilder på iOS og Android

3. Beste Photo Editor-app for skjønnhetsforbedring - Beauty Plus Editor

Best for:Forbedringer av portretter og skjønnhet

Mens store merker bruker Photoshop til å finjustere huden og kroppen til forsidemodellene, bør Beauty Plus Editor være ditt første valg hvis du vil transformere bildene dine. Appen har en Skin Editor-funksjon, som du kan retusjere hudtonen med, glatte ut huden, fjerne kviser osv. Du har også muligheten til å målrette mot bestemte deler, for eksempel å gjøre tennene hvite, fjerne mørke ringer, justere øyet farge og mer. I tillegg har appen bildefiltre og en sminkefunksjon der du kan bytte eller legge til, leppestift, øyenbryn, hårfarge osv.

Den eneste grunnen til at jeg ikke liker appen, er at startskjermen har appforslag og bannerannonser. Men du kan nyte en 7-dagers gratis prøveperiode og abonnere på Premium for $ 4,49 / måned. Dette gir deg også tilgang til alt innholdet og HD Retouch-funksjonen.

Oversikt

  • Hudretusjeringsverktøy
  • Sminkeverktøy
  • Ulike kamerafiltre

Få Beauty Plus Editor for (iOS | Android)Hvis du er forvirret hvilken app du skal bruke til å redigere bildene dine, trenger du ikke bekymre deg mer. Her er de beste fotoredigeringsappene på iOS og Android.

Lese: 9 beste Vintage Camera Apps for Android

4. Beste Photo Editor-appen for uskarphet i bakgrunnen - AfterFocus

Best for: Gjør bakgrunnen uskarp

Flere og flere telefonmerker kommer ut med stående modus som gir deg en ekstra uskarphet i bakgrunnen. Det er dedikerte apper også som lar deg uskarpe bakgrunnen mens du tar bilder. Det ser kult ut, men sjansen er stor for at du ønsker å ha samme effekt på bildene du allerede har klikket på. AfterFocus lar deg gjøre det sømløst. Du kan legge til en linse eller bevegelsesskarphet til de gamle bildene dine. Det er tre alternativer - smart uskarphet som gjør valget enkelt, AI uskarphet som gjør alle valgene uskarpe og manuell modus. I tillegg til det kan du også bruke de innebygde redigeringsverktøyene som å legge til filtre klistremerker, vignettering eller skjerpe bildet. Hvis du elsker å ta selfies eller portretter av vennene dine, har appen også en dedikert Bokeh-effekt.

Den eneste ulempen. Appen har videoannonser med full banner som kan fjernes ved å kjøpe appversjonen for $ 1,99.

Oversikt

  • Støtter smart og manuell blå
  • Grunnleggende redigeringsverktøy
  • Bokeh-effektfilter

Skaff deg AfterFocus Pro for (iOS | Android)

ndroid, uskarphet, fjerne, bakgrunn, phoeditorpp, bygget, tilpasset, støtter, vsco, filtre, endre, forskjellige, bokeh, lar, funksjon

5. Beste Photo Editor-app for Meme - Meme Generator & Editor

Best for: Meme, Twitter, etc.

Hvis du lager meme, er det bedre å ha en Meme Generator & Editor-app. Appen har også en database med mange virale memmemaler som du kan velge og redigere i henhold til deg. Når det gjelder redigering, kan du stort sett gjøre alt, som å endre skrift, justere skriftstørrelse, endre farge, beskjære og også legge til rammer til bildet. Du har også muligheten til å eksportere bildet som en redigerbar mal, så hvis du er noen som bare lager en bestemt type memer, vil denne funksjonen være veldig nyttig.

Hvis du leter etter en app bare for å jobbe med memer, er dette et flott alternativ. Imidlertid har den også fullskjermannonser, noe som kan være irriterende når det dukker opp. Du kan fjerne disse ved å kjøpe Pro-versjonen for $ 2,99.

Oversikt

  • Stor database med maler
  • Støtter tilpassede skrifttyper
  • Gjør memes i HD

Skaff deg Meme Generator (iOS | Android)

Beste apper for redigering av bilder på iOS og Android

6. Beste Photo Editor-appen for å gjøre ansiktet uskarpt - Signal-appen

Best for: Ansikts uskarphet

Å dekke ansiktet har blitt noe nødvendig, både for den generelle befolkningen i COVID-19-pandemien, og demonstranter som den nylige saken om #BlackLivesMatter. Uklart ansikt er veldig viktig for å skjule identiteten din og også for andre protestanter. Når du holder dette i bakhodet, kan du bruke Singal Messenger-appen, som gir deg begge krypterte chat-funksjonene sammen med muligheten til å fange uskarpe bilder. Dette var at du ikke trenger å tenke to ganger for sikkerhet før du tar et bilde.

Alternativt kan du sjekke ut redigeringsprogrammet Obscure Blur, som også har flere alternativer for pixelering.

Du har også muligheten til å velge et bilde fra galleriet og bruke Kontrollert uskarphet-ikonet øverst for å ha samme uskarphetseffekt. I tilfelle appen ikke klarer å perfeksjonere uskarpheten og har lagt igjen små detaljer som du vil skjule eller som ikke står overfor. Appen trenger et telefonnummer å jobbe med.

Oversikt

  • Trenger et telefonnummer for å logge på
  • Ta bilder med uskarpe ansikter
  • Blått ansikt i et hvilket som helst bilde fra galleriet

Få signal for (iOS | Android)

Beste apper for redigering av bilder på iOS og Android

7. Beste Photo Editor-app for Bokeh Effect - Polarr Photo Editor

Best for: Bokeh Effect & Glare Overlay

Bokeh-effekten er noe som krever øvelse å mestre, og mange mennesker klarer ikke fortsatt å få den vakre gjenskinnet. Vel, hvis du ikke identifiserer deg selv som fotograf, kan du også bruke en app, som i dette tilfellet er Polarr Photo Editor. Appen har en lageroverleggsfunksjon som lar deg som teksturer og bilder som skyer, bluss, baktepper osv., Med muligheten til å legge til tilpassede bilder. Hvis du kjeder deg med det, kan du også eksperimentere med gradient- og duotoneoverleggene. I tillegg til det, kan du finne den grunnleggende fotoredigereren med forskjellige transformasjonsalternativer, innstillinger for fargejustering, etc.

Som jeg har, er appen fylt med overlegg, men du har bare tilgang til få i den gratis versjonen. Hvis du vil oppdage flere stiler, kan du ta en gratis prøveperiode på 7 dager og oppgradere til $ 2 / måned.

Oversikt

  • Dusinvis av overleggsmuligheter
  • Legg til egendefinerte bilder som overlegg
  • Kraftig innebygd fotoredigerer

Skaff deg Polarr Photo Editor for (iOS | Android)

Hvis du er forvirret hvilken app du skal bruke til å redigere bildene dine, trenger du ikke bekymre deg mer. Her er de beste bilderedigeringsappene på iOS og Android.

7. Beste Photo Editor-app for administrasjon av sosiale medier - Canva

Best for: Merker, Instagram-historier, Fb-kampanjer

Dette er ikke en fotoredigeringsapp per se, men siden den hjelper til med å lage logoer, plakater, fotokollasje for Instagram, Facebook og andre sosiale medieplattformer, kan den ikke utelates fra listen. Forutsatt at du jobber med bilder for det meste. Styrken til denne appen er hundrevis av maler du bare kan velge, erstatte bildet ditt med et innlegg. Så hvis du finner det meste i maler, bruker det ikke mye å gå manuelt. Men selv om du prøver, vil du finne mange alternativer. Du kan endre bakgrunnen, legge til tekst, erstatte bilder, legge til filtre, justere farge, beskjære og mange andre ting.

De fleste funksjonene du bruker, kommer med gratisversjonen. Imidlertid, hvis du vil bruke den på lang sikt, foreslår jeg at du abonnerer på den for $ 12,99 / måned, noe som gir deg mange flere maler, alternativet for å endre størrelse på ett trykk og mer.

Oversikt

  • Hundrevis av maler for sosiale medier
  • Lag en logo, plakater, Insta-historier osv
  • Har også en webapp

Skaff deg Canva for (iOS | Android)

ndroid, uskarphet, fjerne, bakgrunn, phoeditorpp, bygget, tilpasset, støtter, vsco, filtre, endre, forskjellige, bokeh, lar, funksjon

8. Beste fotoredigerer samlet - Snapseed

Best for: Beste samlet

Ja, jeg vet, jeg kunne sannsynligvis ha satt dette øverst på listen min, men siden det er en jack of all trades og master of none. Snapseed er min go-to-app for enhver form for redigering på telefonen. Som jeg sa, det er kanskje ikke en rett måte å fjerne BG eller la deg spille med flere lag. Men hvis du bruker lenge nok, finner du forskjellige måter å gjøre det på, for eksempel en dobbel eksponering. Appen er også et flott verktøy for enhver form for fotoredigering, da du kan stille inn bildefargen, justere RGB-kurvene, forbedre bildet med HDR, etc. Hvis du elsker å legge ut på Insta, vil du også finne en smart utvidelse alternativ og forskjellige rammer som kan gi deg et Polaroid-utseende.

Appen er gratis, men jeg foreslår imidlertid at jeg anbefaler å gå gjennom opplæringen i appen før du begynner. Dette vil hjelpe deg med å mestre forskjellige funksjoner i appen, som objektiv uskarphet, mestring av vignetter, etc.

Oversikt

  • Over 20 redigeringsverktøy
  • Støtter RAW-filer
  • Ingen abonnement kreves

Bli Snapseed for (iOS | Android)Beste apper for redigering av bilder på iOS og Android

Avsluttende bemerkninger

Du kan bruke disse appene, avhengig av hvilken utgang du trenger. For eksempel har du et bakgrunnsfjernerverktøy som Adobe Photoshop Mix & VSCO for filtre osv. Men etter min mening bør du prøve disse og holde fast med en app som du bruker mest, som i mitt tilfelle er Snapseed. Med litt finjustering kan jeg fjerne bakgrunnen og også lage mine tilpassede filtre for bildene mine. Prøv disse appene for å like det som passer perfekt for regningen din. Legg igjen en kommentar nedenfor!

Les også: Lightroom vs Snapseed: Hvilken er en bedre bilderedigerer?

Se Også