Hvordan få uskarphetsmodus på Skype

Skype er tjenesten for intervjuer og møter, jeg bruker den ofte mens jeg jobber hjemmefra og kan ikke stole på fingrene hvor mange ganger folk har kommentert den rotete bakgrunnen. Arbeidsplassen er chill og de dømmer meg ikke, men jeg håper virkelig jeg bare kunne slette bakgrunnen og holde fokus på meg. Skype kunngjorde nettopp at de har rullet ut en uskarphetsmodus som lar deg skjule bakgrunnen med en myk uskarphet akkurat som portrettmodus. Perfekt. La oss se hvordan det fungerer.

Må lese: 5 Best Alt i ett Messenger-apper

Få uskarphetsmodus på Skype

Før vi begynner, må du sørge for at du bruker den nyeste versjonen av Skype (versjon 8.38 eller nyere). Per nå fungerer Skype-uskarphetsmodus bare på Windows og macOS. Beklager smarttelefonbrukere. Hvis du ikke er sikker på at wheater du kjører den nyeste versjonen eller ikke, foreslår jeg at du laster den ned igjen fra Microsoft Store eller Mac App Store. Etter at appen er installert, logg på Skype-kontoen din og start en videosamtale.

Når du er tilkoblet, holder du markøren over skjermen for å få frem Innstillinger ikonet øverst til høyre og velg Lyd- og videoinnstillinger.

Hvordan få uskarphetsmodus på Skype

Du ser knappen Uskarphet i bakgrunnen. Klikk på den for å bruke uskarphetseffekten på live-samtalen. Effekten er nesten øyeblikkelig, og du kan slå den på og av med en rask vippeknapp.

Hvordan få uskarphetsmodus på Skype

Skype bruker AI for å bruke uskarphetseffekt over videoen din, så kvaliteten på uskarpheten er ikke like god som en DSLR, men det blir jobben gjort.

Alternativt kan du også finne uskarphetsmodus ved å holde markøren på videoknappen i Skype-vinduet. Det dukker opp en meny, og du kan også bytte uskarphet-modus herfra.

Tilsynelatende gjør alle portrettmodus nå, til og med Skype. Hvis du leter etter hvordan du får uskarphetsmodus på Skype, kan du lese videre.

Les også: Rabb.it-alternativer: Se filmer sammen med eksterne venner

Avsluttende ord

Dette var to måter du kan slå uskarphet-modus på Skype på. Det fungerer bare på Windows- og macOS-appen. Jeg kunne ikke få det i mobilappen ennå. Også, hvis du bruker en tredjepartsklient for Skype-samtaler som Franz, heldigvis, men kanskje i fremtiden, vil de rulle ut en oppdatering og bringe uskarphetsmodus til tredjepartsklienter.

Se Også