De 7 beste Google Kalender-tilleggene for å administrere tiden bedre (2020)

Google Kalender er en av de mest populære, gratis og kraftige kalenderappene som noen gang ble bygget. Det som gjør det enda mer fantastisk er tillegg. I likhet med Ark, Dokumenter og andre Google-apper, forbedrer Google Kalender-tilleggsprogrammets nytte og produktivitet. Uten videre, la oss gå i gang med det.

Les også: 9 beste Gmail-tillegg for bedre administrering av e-post

Beste Google Kalender-tillegg

1. Zoom

Zoom er en lyd- og samtalsbehandling og videokonferanseapp som integreres med Google Kalender for å hjelpe deg med å planlegge, administrere og initiere møtene dine rett fra Google Kalender. Vi bruker den allerede for å holde styr på og minne oss om viktige møter og agendaer. Hvorfor ikke bruke den til møtene også? Et av de beste tilleggene til Google Kalender for møter.

De 7 beste Google Kalender-tilleggene for å administrere tiden bedre (2020)

Du kan legge til deltakere til de planlagte møtene. Når datoen og klokkeslettet kommer, vil du kunne bli med på samme møte fra selve appen. Zoom fungerer på alle plattformer, slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for bærbare datamaskiner og konferanserom. Andre viktige funksjoner inkluderer webinarer og rådhus.

Last ned zoom: Google Kalender

Les også: 9 beste Google Forms-tillegg til bump-produktivitet (2019)

2. Cloud Flow Director

En av styrkene til enhver Google-app, inkludert Kalender, er at de integreres med en rekke tredjepartsapper som Slack, Drive, Dropbox, Asana og utallige andre. Google Kalender er ikke annerledes, men i motsetning til Gmail er det noen barrierer. Cloud Flow Director er et Gmail- og Google Calendar-tillegg som lar deg samhandle med disse appene.

De 7 beste Google Kalender-tilleggene for å administrere tiden bedre (2020)

Du kan nå se gjesteinformasjon når og hvor det er nødvendig, angi handlinger som skal utføres når vilkårene er oppfylt, for eksempel å lage et nytt Trello-kort, og så videre. Du kan nå kommunisere med andre apper, dele informasjon og utføre handlinger rett inne fra Kalender.

Last ned Cloud Flow Director: Google Kalender

3. GoToMeeting

Et annet populært tillegg til Google Kalender, GoToMeeting, er like populært som Zoom-konferanseappen jeg diskuterte ovenfor. Du kan nå opprette, bli med og samarbeide om viktige ting med andre rett fra Google Kalender. GoToMeeting fungerer på alle plattformer og støtter alle populære operativsystemer.Her er 7 Google Kalender-tillegg for å importere / eksportere hendelser, signere NDA, planlegge, invitere og holde møter inne i appen. Det er separate planer for enkeltbrukere og bedriftsbrukere, men de er alle konkurransedyktige priser. En kul funksjon er muligheten til å dele skjermen med andre deltakere på møtet. Det gjør det lettere å dele informasjon, vise lysbilder eller noe annet du må dele.

Last ned GoToMeeting: Google Kalender

4. Skjema til kalender

Mange bruker Google Forms for å samle inn informasjon som navn og adresser på respondentene. Skjema til kalender er et pent tillegg som lar deg slå svar i skjemaet til en hendelse i Google Kalender. Si at en respondent fyller ut et skjema og velger en dato. Du kan bruke den datoen som en hendelsesdato for å sette opp ting.

google, kalender, calendardd, zoom, sky, flyt, kalendere, som, thwill, cnow, gmail, rightnside, calendarlead, gotomeeting, popular

Du kan opprette en hendelse fra hvilket som helst skjema ved hjelp av dette kryssskjemaet og kalendertillegget. Nyttig for skoler som organiserer foreldremøter eller sekretærer som planlegger klientmøter. En av de eneste Google Kalender-tilleggene som også fungerer med skjemaer.

Last ned skjema til kalender: Google Kalender

Les også: 9 beste Google Sheets-tillegg for å administrere og manipulere data (2020)

5. Kalender til ark

Liker du å opprettholde et regneark med alle hendelser og anledninger merket i Google Kalender? Kalender til ark er det eneste Google Kalender-tillegget jeg vet om som gjør dette. Du kan nå eksportere alle eller valgte kalenderhendelser til et ark ved hjelp av dato- og tekstfiltre.

De 7 beste Google Kalender-tilleggene for å administrere tiden bedre (2020)

Hvordan importerer jeg bare utvalgte kalenderhendelser? Du kan opprette en egen kalender i Google Kalender og deretter enkelt importere alle hendelsesoppføringer derfra. Det vil la dine andre personlige og profesjonelle kalendere være i fred.

Last ned kalender til ark: Google Kalender

6. Groove

Groove er et av disse Google Kalender-tilleggene som også fungerer med Gmail av Google. Hva den gjør er å synkronisere alle dataene dine mellom Gmail og Kalender med Salesforce. Noen eksempler for Gmail inkluderer e-post, mailmerge, dryppkampanjer og til og med å sende e-post i bulk til kundene dine.

De 7 beste Google Kalender-tilleggene for å administrere tiden bedre (2020)

Noen eksempler for kalender inkluderer hendelser, datoer, klokkeslett, påminnelser og mål som du har angitt i kalenderen direkte eller ble opprettet indirekte via en annen app. Uansett vil alle dataene nå være synkronisert mellom alle de tre appene, noe som gir bedre kontroll for Salesforce-brukere.

Last ned Groove: Google Kalender

7. Trustbot

Jobber du i et felt der mange NDA-er eller ikke-avsløringsavtaler må signeres? Trustbot er et tillegg til Google Kalender som vil hjelpe deg med dette. Når du oppretter et arrangement og legger til deltakere eller medlemmer i det samme, vil Trustbot sjekke om medlemmet har signert en NDA eller ikke.

Her er 7 Google Kalender-tillegg for å importere / eksportere hendelser, signere NDA, planlegge, invitere og holde møter inne i appen.

Hvis ikke, blir det vedlagt en kopi umiddelbart som den andre parten kan e-signere online. Det er mange Google Docs-tillegg også for e-signeringsdokumenter. Trustbot fungerer også med Gmail, slik at du kan sende invitasjoner via e-post eller dele NDA via e-post. Når det gjelder sikkerhet, vil tillegget sjekke e-post-ID for signert NDA, mens informasjonen aldri blir lagret.

Last ned Trustbot: Google Kalender

Innpakning: Tillegg for Google Kalender

Det er få tillegg for Google Kalender, men de som er tilgjengelige er veldig bra. Du kan administrere, planlegge og gjennomføre møter, NDA-er, importere og eksportere data til og fra Google Kalender og mer ved hjelp av disse tilleggene. Google Kalender fungerer også med populære e-postapper som Outlook, Apple Mail og Gmail, og er helt gratis.

Se Også