Kom i form med de beste treningsappene for Apple TV

Mens hele verden er låst på grunn av Coronavirus, er det ikke mulig for mange av oss å komme til treningsstudioet eller til og med ta en spasertur. Heldigvis, hvis du har en Apple TV, kan du få en god treningsøkt hjemme hos deg. Her er en. liste over de beste treningsappene for Apple TV som tilbyr trening, alt fra uformell stretching til intens Cardio.

Beste treningsapper for Apple TV

1. Daglige treningsøkter

Anbefalt for: Nybegynnerøvelse.

Daily Workout er en enkel app som tilbyr øvelser for seks muskelgrupper; Abs, Arm, Butt, Cardio, Leg og Full. Appen har ikke det peneste grensesnittet, men du får viktig informasjon på skjermene dine, for eksempel treningsnummer, gjenværende tid og en animasjon. Du kan pause og hoppe gjennom øvelser ved hjelp av Siri-fjernkontrollen.

Les også:6 beste Apple Watch-treningsapper for å trene hardere i 2019

Kom i form med de beste treningsappene for Apple TV

Det er bare tre tidtakere for en treningsøkt, nemlig 6, 8 og 10 minutter. Den gratis versjonen har mange treningsøkter og øvelser for å holde deg i gang en stund, men hvis du vil, kan du få den fulle versjonen av appen til $ 20 som har mer enn 290+ øvelser.

Installer daglige treningsøkter (gratis)

2. 7-minutters treningsøkt

Anbefalt for: Uformell trening uten forpliktelser.

7-minutters treningsøkt er basert på populær sirkeltrening, der du gjør øvelser som knebøy, pushups osv. Med 10 sekunders hvile imellom. For eksempel viser appen treningsøkter designet for å miste fett, bygge utholdenhet, få muskler og forbedre kardio. Det er enkelt, du finner en trening etter eget valg, trykk på OK og treningen begynner.

Kom i form med de beste treningsappene for Apple TV

Animasjonen på skjermen vil demonstrere øvelsen, og en nedtelling øverst til venstre vil varsle deg om treningen. Det eneste jeg ikke likte med denne appen er at det ikke er noe alternativ å stoppe appen overhode.
Appen er gratis og har ingen kjøp i appen.

Installer 7-minutters treningsøkter (gratis)

3. Striper

Anbefalt for: Vanlige treningsøkter.

Streaks er en av de enkleste treningsappene som lar deg trene uten distraksjoner. Den har en minimalt grensesnitt som er best egnet for større skjerm da du ikke trenger å kaste deg på den lille telefonskjermen. Det er 30 forskjellige øvelser innebygd i appen som du kan tilpasse etter dine drakter. Du kan til og med lage din egen treningsøkt med tilpasset varighet. I tillegg trenger du ikke noe spesielt utstyr for å starte treningen, da de fleste er kroppsvektøvelser.

Kan du ikke følge trinnene på den lille skjermen? Her er noen av de beste treningsappene for Apple TV som kan hjelpe deg med å trene hjemme.

Bortsett fra det, kan du spille musikk fra appen og synkronisere treningsdataene dine til Health-appen. Det beste med denne appen er at du sømløst kan bytte mellom iPhone, Apple TV og til og med Apple Watch uten å miste streken din (ha!). Streaks er tilgjengelig for $ 3,99 i App Store.

Installer striper ($ 3,99)

4. Yoga Studio

Anbefalt for: Yoga og meditasjon.

Yoga Studio kuraterer en skreddersydd liste over positurer og øvelser som du kan gjøre fra komforten i stuen din. Bortsett fra grunnleggende positurer som Shavasana, Surya Namaskar, etc, er det tilpassede samlinger av forskjellige yogaposisjoner som vil hjelpe deg å fokusere på en bestemt del av kroppen din.

treningsøkter, øvelser, trening, gratis, anbefalt, basert, workoutpps, minutter, kropp, skreddersydd, ybody, cget, cardio, designet, annerledes

Appen er veldig enkel å følge fra en TV, og du kan velge mellom en rekke samlinger. Du kan starte økten din og skrubbe gjennom timene til du finner den perfekte øvelsen, eller du kan sortere den basert på evne, varighet og fokus.

Den beste delen av appen er at hver klasse er designet for å simulere sanntidsopplevelse, slik at du kan følge posene i sanntid i stedet for å tyde noen infografikker. Appen har noen titalls gratis klasser for å komme i gang, og når du gjør det, kan du få et abonnement for bare $ 9,99 / mnd.

Installer Yoga Studio (gratis kjøp i appen)

5. Adidas Trening

Anbefalt for: Skreddersydde treningsøkter.

Adidas Traning-appen er designet for å tilby tilpassede treningsrutiner skreddersydd etter kroppstype. Grensesnittet viser deg alle øvelsene i en treningsøkt med en sanntidsanimasjon for å hjelpe deg med riktig skjema og en tidtaker.

Kom i form med de beste treningsappene for Apple TV

Det lager en profil basert på din fysiske form og parametere som høyde, vekt og kroppsmålet ditt. Det er 30 forskjellige treningsrutiner starter fra å strekke og gå opp til intense oppstart. Du kan filtrere øvelsene basert på kjerne muskelgrupper hvis du vet hva du trenger å jobbe med, nybegynnere som meg holder seg til forhåndsplanlagte treningsøkter. En del av appen som inneholder mange øvelser og treningsøkter er gratis, og hvis du vil, kan du låse opp alt premiuminnholdet fra $ 9,99 / mo.

Installer Adidas Training (gratis kjøp i appen)

6. Strong av Zumba

Anbefalt for: Underholdende trening.

Hvis du er noen som synes regelmessige treningsøkter er kjedelige og liker å inkludere Zumba i samtalene dine, er Strong by Zumba ikke noe bra. Appen er designet for å lære deg det grunnleggende om Zumba og er ikke en typisk treningsapp.

Kom i form med de beste treningsappene for Apple TV

Det er mer enn seks timer med Zumba-leksjoner som du kan ta gratis og jobbe deg oppover. Tenk på det som en Zoom-samtale for Zoomba.

Installer Strong by Zumba (gratis kjøp i appen)

7. Aktiv av POPSUGAR

Anbefaler for: Alt i en treningsapp.

Active by Popsugar er en treningsapp for flere sjangre som inkluderer treningsøkter som kickboksing, kardio, pilates, yoga, kroppsforbrenning osv. app tilbyr mer enn 500 treningsøkter som sikkert vil gi betydelige forbedringer i kroppen din. Grensesnittet er videobasert der instruktører viser riktig form og hastighet for å gjøre en øvelse. Du kan også skrubbe videoen når som helst i løpet av en økt.

Kan du ikke følge trinnene på den lille skjermen? Her er noen av de beste treningsappene for Apple TV som kan hjelpe deg med å trene hjemme.

På toppen av det har appen utfordringer du kan legge til i samlingene dine og fullføre den i henhold til komfortnivået ditt. Øvelsene har en kort forklaring om det, og du kan pause en video midt i økten og fortsett fra der du slapp. Appen er gratis og har ikke engang annonser eller kjøp i appen.

Installer Active by POPSUGAR (gratis)

8. Moms in Fitness

Anbefalt for:Kvinner og forventende mødre.

Denne appen er en av et slag som er designet for forventende mødre og kvinner. Appen fokuserer på hybridøvelser som Barre øvelser og spesielle postnatale programmer. Innholdet er videobasert med ekte trenere som demonstrerer øvelsene.
Appen inneholder imidlertid flere treningsrutiner som kjernegjenoppretting, underkropp, full kropp osv. Skreddersydd spesielt for kvinner. De har til og med treningsøkter for barn.

Les også:De 7 beste treningsappene for barn som holder dem i bevegelse

treningsøkter, øvelser, trening, gratis, anbefalt, basert, workoutpps, minutter, kropp, skreddersydd, ybody, cget, cardio, designet, annerledes

Appen har rikelig med gratis innhold, men en betydelig del av den ligger bak en betalingsvegg på $ 14,99 / mnd.

Installer mødre i Fitness (gratis kjøp i appen)

Dette var noen av favorittøktappene mine som du kan bruke på en Apple TV og enkelt følge øvelsene og rutinene. Jeg liker det minimale grensesnittet til Streaks, og det minimerer distraksjoner, og mens Adidas Training-appen er flott for seriøse treningsøkter. Jeg gjør også yoga for å berolige nervene. Hvilken app foretrekker du? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Må lese:Apper for å være produktive når du jobber hjemmefra

Se Også