Feedly vs Inoreader: Hvorfor må du endre RSS-leseren din til senere

Feedly er en av de mest populære RSS-leserne der ute. Mange mennesker føler at det er alt og gjør alt for å konsumere innhold via RSS-feeder. Jeg elsker Feedly selv og bruker den til å holde meg oppdatert med alt som skjer i teknologiverden. Konkurransen er imidlertid raskt i ferd med å ta igjen. Inoreader har fått fart i en stund nå, og anbefales ofte av fans som et passende alternativ.

Jeg lastet ned Inoreader nylig for å finne ut hva alt oppstyret handlet om, og ble positivt overrasket. Inoreader er ganske solid med mange måter å tilpasse leseopplevelsen din, og noen avanserte funksjoner. Noe som betyr noe når du er en produktiv leser som jeg er. La oss begynne.

Les også: Hvordan bruke Feedly effektivt

Feedly vs Inoreader

1. Inoreader har et fleksibelt brukergrensesnitt

Feedly kommer med mange måter å tilpasse leseopplevelsen din, men Inoreader dverger den fremdeles ved å tilby enda flere måter å forbedre den på. Feedly lanserte nylig en ny versjon av Feedly Web UI som kommer i mørk modus. Inoreader tilbyr også vann- og kontrastmodus. I tillegg er den mørke modusen på Inoreader ekte OLED-mørk.

Feedly vs Inoreader: Hvorfor må du endre RSS-leseren din til senere

Feedly har et antall visninger å velge mellom, avhengig av hvordan du vil konsumere innhold. Mens det er fire alternativer, og de er tilstrekkelig for folk flest, tilbyr Inoreader en til. En rullbar kolonnevisning der du kan konsumere innhold i en tre kolonnelayout.

Feedly vs Inoreader: Hvorfor må du endre RSS-leseren din til senere

På samme måte tar Inoreader igjen ledelsen når det gjelder å tilpasse brukergrensesnittet. Mens Feedly lar deg skrifttype, størrelse og tetthet, går Inoreader ett skritt fremover. Noen bemerkelsesverdige alternativer er å sette inn bilder eller ikke, vise forfatternavn og kilde eller ikke, endre tekstjustering, endre trepanelalternativer og mye mer. Oppriktig, det er for mange alternativer, og jeg ble litt forvirret om hva som vil skje hvis jeg velger eller fjerner merkingen av det. På en bra måte.

Alt i alt har Inoreader vunnet meg med sine tilpasningsalternativer for å lese artikler og endre hvordan brukergrensesnittet ser ut og fungerer.

Les også: 5 beste eBook Reader-apper for Android-smarttelefoner og nettbrett

2. Er Inoreader bedre enn Feedly for å lese innhold?

Feedly satte standarden for et brukergrensesnitt som ganske enkelt fungerer, men Inoreader, som vi så ovenfor, fant nye og innovative måter å forbedre det på. Men hva med å legge til kilder og lese innhold. Det er tross alt det vi er her for. La oss utforske mobilappene nå, fordi de fleste liker å lese mens du er på farta.

Feedly har en bunnlinje der du finner et kompassikon. Bruk den til å oppdage populære blogger, nettsteder eller bare søke etter favorittene dine. Når du har funnet noe du liker, trykker du på ‘+’ ikonet for å legge det til en mappe eller kategori. De mest populære kildene er allerede kategorisert pent i nisjer.

Her er en grundig sammenligning mellom Feedly vs. Inoreader. Lær hvordan Inoreader endrer spillet og hvorfor du må forlate Feedly for godt.

Du kan flytte mellom disse mappene og feedene fra sidefeltet. Det er der du også kan få tilgang til innstillinger eller flere lesealternativer som i dag og artikler lagret for senere.

feedly, like, innhold, feeds, vil, lesing, ekte, regler, endring, lagret, bare, kult, kostnad, måned, søk

Du kan ganske enkelt sveipe til høyre i Feedly mens du leser en artikkel for å gå videre til neste artikkel. En sanntidssparer. Ingen grunn til å gå frem og tilbake. Du kan også endre skrifttype og størrelse mens du leser, lagre artikkelen på et personlig tavle eller bare legge den til bokmerke. Jeg bruker tavler for å identifisere og lagre potensielle emner for TW, hobbyer jeg liker og så videre. Til slutt, bruk klype for å zoome ut til hovedskjermen.

Feedly vs Inoreader: Hvorfor må du endre RSS-leseren din til senere

Dessverre har Inoreader ingen bunnlinje som er trist å se hvor mye tid og tenkning som gikk med i designdelen. Du får tilgang til RSS-feedabonnement fra sidefeltet, og brukergrensesnittet har en ekte mørk tone som ser blodig ut. Det er et annet sidefelt som starter fra høyre side av skjermen. Dette er hvor du kan sortere artikler basert på dato, bokmerker og uleste.

Feedly vs Inoreader: Hvorfor må du endre RSS-leseren din til senere

Den nederste linjenavigasjonen vises bare når du åpner en feed for å lese en artikkel om Inoreader. Du kan sveipe til venstre eller høyre akkurat som i Feedly for å gå til neste artikkel, men det er ingen klype for å zoome ut funksjonen ennå. På plussiden kan du også bruke koder til å gruppere artikler sammen. En kul funksjon er muligheten til å trekke ned strømmen for å laste inn fullt innhold rett i appen i sanntid. I Feedly vil artikkelen lastes inn i en innebygd nettleser.

Her er en grundig sammenligning mellom Feedly vs. Inoreader. Lær hvordan Inoreader endrer spillet og hvorfor du må forlate Feedly for godt.

Inoreader kommer med en innebygd nettleser, men hvem vil bruke den nå? Denne funksjonen alene gjør appen kult i mine øyne, bare som leser. På minus-siden, hvis du må endre skrifttyper og layout, må du bruke innstillinger i motsetning til i Feedly hvor du kan endre ting der. Imidlertid er disse innstillingene mer som sett og glem uansett, så ingen reell skade gjort.

Les også: 6 beste tegneserieleser-apper for Android

3. Integrasjoner og regler

Begge appene har en kraftig API som integreres med en rekke produktivitets- og verktøyverktøy. Du kan lagre artikler direkte i Pocket, Instapaper og Evernote. Ikke bare det, men du kan også sikkerhetskopiere leste eller lagrede artikler som PDF-filer til Dropbox. Deretter er det IFTTT- og Zapier-appintegrasjoner som åpner for en helt ny måte å jobbe med tredjepartsapper og -tjenester på.

feedly, like, innhold, feeds, vil, lesing, ekte, regler, endring, lagret, bare, kult, kostnad, måned, søk

Glemte nesten! Hvis du er en sosial influencer, er Feedly et must. Du kan jobbe direkte med sosiale medier som Buffer og Hootsuit for å dele innhold med fans og følgere. En kul måte å holde dem oppdatert og få nye følgere. Merk at begge disse funksjonene er en del av pro-planen. Mer om det senere.

Inoreader har et annet triks i ermet som heter Rules. Regler vil tillate deg å filtrere innhold på nye og interessante måter. Du har tilgang til parametere som nøkkelord, forfatternavn, URL-strenger og til og med vedlegg. Ikke bare det, du kan deretter legge til disse reglene for å dele eller sende filtrert innhold med tredjepartsapper som Buffer eller Pocket. Akkurat nå er jeg ikke kjent med noen annen app som tilbyr denne funksjonen. Det er unikt og sparer i sanntid.

4. Hvor mye det koster og hvorfor

Begge tilbyr en freemium-modell. Feedly vil koste deg $ 5,41 / måned betalt årlig. For den prisen får du ubegrensede kilder og feeder, appintegrasjoner, avanserte søkeord og lagrede søk, Google-søkeordvarsler, flere skrifter og muligheten til å ta notater og markere innhold. Flere funksjoner er selvforklarende.

Feedly vs. Inoreader: Hvorfor du trenger å endre RSS-leseren din til senere

Inoreader har to planer. den første koster bare $ 1,67 / måned betalt årlig, noe som tillater 150 kilder, søkeord, Google-søkeord, fremheving og muligheten til å lagre artikler i Evernote, Pocket og andre. Du kan også få alle disse funksjonene i den gratis planen som støttes av annonser. Det er mye verdi, og annonsene er slett ikke påtrengende. Faktisk la jeg knapt merke til en! Feedlys gratisabonnement er uten annonser, men mangler appintegrasjoner for lagring og deling av innhold, og det er noen begrensninger på antall feeder du kan abonnere på.

Inoreader har en annen plan som koster $ 4,17 / måned betalt årlig. Det vil låse opp noen sprø kraftige verktøy. Du kan søke i feeder du ikke engang abonnerer på ennå. Du kan spore emner basert på lagrede søkeordsøk. Du kan passordbeskytte viktige eller konfidensielle strømmer. Til slutt kan du opprette ubegrensede regler som vi diskuterte tidligere.

Både Feedly og Inoreader har separate planer for lag. Jeg sammenlignet det ikke fordi Inoreader ikke har gjort prisene offentlig.

Feedly vs Inoreader

Inoreader blåser Feedly ut av vannet og med god margin også. Det er ekstremt fleksibelt og tilpasses, brukergrensesnittet er godt designet, og du kan automatisere så mange oppgaver med Rules. Alt dette pluss alt som Feedly gjør for en pris som er lavere enn Feedly. Hvis du ikke har sjekket ut Inoreader ennå, gjør det nå. Og hvis du liker det du ser, kan du eksportere Feedly-abonnementer i OPML og importere det til Inorderer.

Se Også