Fungerer Airpods med Chromebook? Ja, men det er ikke perfekt

Jeg har nylig fått en ny ASUS Chromebook Flip C101, og det første jeg ville sjekke var, fungerer Airpods med Chromebook? Tross alt, det koblet seg til PS4. Det viser seg at Airpods fungerer med Chromebook. Paringsprosessen er ganske enkel, men opplevelsen er ikke så sømløs. Vi kommer til det senere. La oss først se på paringsprosessen.

Koble AirPods til Chromebook

Åpne Chromebook og klikk på menyalternativet nederst til høyre på skjermen.

Fungerer Airpods med Chromebooks? Ja, men det er ikke perfekt

En ny popup vises med Innstillinger, Tid, Wi-Fi-ikon og Bluetooth osv. Slå PÅ Bluetooth hvis det ikke allerede er PÅ, ved å klikke på det. Neste Klikk på den lille pilen som peker ned ved siden av Bluetooth-alternativet når menyen dukker opp

Fungerer Airpods med Chromebooks? Ja, men det er ikke perfekt

Nå må du sette Airpods i paringsmodus. For å gjøre dette, sett Airpods tilbake i ladetasken og trykk og hold inne Pair-knappen på baksiden av AirPods-saken. Åpne lokket på Airpods ladeetui, og du vil merke at LED-lampen på AirPods-dekselet ditt blinker hvitt, dette indikerer at Airpods er i paringsmodus.

Fungerer Airpods med Chromebooks? Tross alt koblet den seg til PS4-en min. Det viser seg at Airpods gjør det, men opplevelsen er ikke så sømløs.

Ta Airpods nær Chromebook, og du bør se Airpods tilgjengelig i listen over Bluetooth-enheter. Klikk på 'Airpods' i Bluetooth-listen for å koble den. Du vil legge merke til at det blinkende lyset på ladesaken blir grønt for å indikere at airpods nå er paret med Chromebook.

chromebook, arbeid, bluetooth, tbluetooth, backn, sak, erfaring, sjekk, tparing, åpen, ychromebooknd, klikk, slå, neste, tpairing

Du kan bruke volumknappen på tastaturet for å justere volumet på Airpods. Når du er ferdig, kan du koble fra Airpods ved å slå av Bluetooth-tilkoblingen til Chromebook eller fra Bluetooth-innstillingene.

Min erfaring så langt

Det fungerer for det meste, men forbindelsen er ikke jevn, rekkevidden er forferdelig og det er mye forsinkelse.

Jeg får vanligvis rundt 20-30 fot rekkevidde når jeg parret Airpods med Android eller Mac, men med Chromebook var rekkevidden ikke engang 5 fot.

Videre fungerer ikke dobbeltklikkfunksjonen på Airpods, og videoen stopper heller ikke etter å ha tatt en Airpod ut, som vi gjør i Macbook, men det var ikke så skuffende. Det som virkelig skuffet meg, er etterslepet. I mitt tilfelle hadde venstre Airpod noen få andre forsinkelser i forhold til den rette, jeg spilte en ny video eller et spill. Mens jeg enkelt kunne fikse det ved å ta det ut og sette det tilbake i laderen og tilbake i øret. Men det er fortsatt et drag.

Chromebooks er kjent for dårlig Bluetooth-støtte, så for å finne ut om problemet er med Airpods eller Chromebook, testet jeg det med en annen Truely Wirelly ørepropper. Og overraskende, det fungerte bra med Chromebook med sporadiske hikke. Jeg antar at problemet bare er med Airpods og Chromebook.

Få guider på Internett foreslår at du slår på det nye "newblue" Chome-flagget for å fikse Bluetooth-problemene på Chromebook, men det fungerte heller ikke for meg.

Samlet sett fungerer Airpods med Chromebook, men det er ikke den beste opplevelsen, selv Android fungerer bedre med Airpods enn Chromebook. Er det bare meg, eller så står du også overfor slike problemer, gi meg beskjed i kommentarene

Lese: Beste Airpods-apper for Android for å få en iPhone-lignende opplevelse

Se Også