Beste grønne skjermapper for Android, iPhone og iPad

Det er ingen mangel på grønne skjermapper for Windows og Mac men når det gjelder smarttelefoner, finner du ikke gode. Av de få håndplukkede fra appbutikken fungerer de fleste appene ikke, og når de gjør det ser det ganske ubehagelig ut. Så her er noen av de beste grønne skjermappene for Android, iPhone og iPad som fungerer og gir deg det samme resultatet som på skrivebordet.

Hvordan fungerer grønne skjermapper

Green Screen Apps som navnet antyder erstatter den grønne bakgrunnen med en tilpasset video eller en egendefinert bakgrunn. Disse appene oppdager en enkelt farge og kutter fargepikslene ut av videoen. Nøkkelen til å få en skikkelig erstatning for grønn skjerm er å ha jevn belysning på den grønne skjermen. Du kan til og med bruke hvilken som helst annen farge i stedet for en grønn skjerm. Det må bare være ensartet. Følgende er et godt eksempel på en jevnt lysegrønn skjerm. For mer klarhet om det grunnleggende om grønne skjermer, se følgende video.

Lese:De 10 beste gratis arkivnettstedene for personlig og kommersiell bruk

Grønne skjermapper for Android og iOS

1. Chromavid

Chromavid er ikke en grønn skjerm videoredigerer, snarere en live grønn skjerm app. Med ‘live green screen app’ kan du sjekke om det grønne skjermoppsettet er perfekt før du starter opptaket. Vanligvis setter vi opp vår grønne skjerm, tar opp et bilde eller et kort klipp. Overfør den til PC-en, og behandl den deretter for å analysere det grønne skjermoppsettet. Chromavid kutter prosessen her. Den lar deg vurdere oppsett av grønt skjerm direkte.

Du må velge fargen på skjermen. Vanligvis er det en 'grønn' farge, men du kan også velge mellom blå, rød eller gul. Deretter må du velge et dummybilde. Nå lar Chromavid deg vurdere den grønne skjermen din live. Du kan enten registrere aktiviteten eller bare ha en forhåndsvisning av den grønne skjermen. På grunn av sitt øyeblikkelige aksjeopsjon kan Chromavid også brukes som et sosialt medieverktøy. Anta at du lager en grønn skjerm YouTube-video eller reklame og vil dele et kort glimt av ting på Instagram eller Snapchat. Du kan raskt redigere den grønne skjermen i samme oppsett og legge den ut til Insta.

Chromavid er et flott verktøy i stedet for en redaktør for full grønn skjerm. Erstatningsprosessen er ganske rett frem og glatt, men jeg ville elsket muligheten til å erstatte den grønne skjermen til eksisterende videoer.

Funksjoner

  • Live utskifting av grønn skjerm
  • Fungerer for den grønne, blå, røde og gule skjermen.

Hva mangler?

  • Grønn skjerm erstatning for eksisterende videoer
  • Verktøy for videoredigering.

Last ned Chromavid (Android | iOS)

Beste grønne skjermapper for Android, iPhone og iPad

2. PowerDirector

PowerDirector er et populært videoredigeringsverktøy for Android (beklager iOS-brukere). Min favoritt ting med PowerDirector er at den bringer skrivebordets videoredigeringsoppsett til smarttelefoner. App-brukergrensesnittet er en fullverdig redigeringsskjerm med videotidslinjen nederst. Øverst til høyre har du forhåndsvisning av media, mens du til venstre får redigeringsverktøyene.

PowerDirector lar deg velge fargen som må byttes ut i videoen. Du kan velge hardheten til chroma keying ved å bevege glidebryteren Denoise. Du kan spille med verdien Denoise og Color Range for å perfeksjonere Chroma Keying. I testingen etterlater PowerDirector få spor av fargen rundt kantene på motivet.

PowerDirector er en allsidig videoredigeringsprogramvare for mobil, men den etterlater en vannmerke på opptakene. Du må oppgradere til premiumvarianten for å fjerne vannmerket. Premium-versjonen er abonnementsbasert fra $ 4,08 / måned.

Funksjoner:

  • Chroma Keying & Denoise alternativ.
  • Fullverdig videoredigerer.

Hva mangler?

  • Innebygd kamera og lydopptaker.
  • Maksimal utgang er 720p for gratisversjonen.

Last ned PowerDirector (Android)

Beste grønne skjermapper for Android, iPhone og iPad

3. Kinemaster

Kinemaster er en annen populær mobilredigeringsprogram for skaperne. I motsetning til PowerDirector er Kinemaster også tilgjengelig for iOS- og iPad-enheter. App-brukergrensesnittet ligner på PowerDirector med tidslinjen nederst og kontrollene til venstre.

Jeg vil rangere Kinemaster som bedre når det gjelder Chrome Keying. Den eneste ulempen Kinemaster har er at den ikke har en tilpasset fargevelger. Du må velge mellom tilgjengelige farger. Det er ikke en ulempe, men får meg til å bla gjennom hele RGB-modellen for å velge fargen min. Det ville gjøre fargevalget mye lettere hvis det hadde et verktøy for fargevalg.

Her er noen av de beste grønne skjermappene for Android, iPhone og iPad som fungerer og gir deg det samme resultatet som på skrivebordet.

Etter å ha tastet inn fargen din, gir Kinemaster et stort sett med alternativer. Du kan velge detaljene i motivet i grønt ved hjelp av en Highlight / Shadow-kurve. Du kan velge tetthet og hardhet av chroma keying ved hjelp av skyveknappen. Du kan også aktivere maske som gir deg en svart-hvitt-visning av videoen. Dette hjelper deg med å redigere kromnøkkelens hardhet og opasitet bedre.

Kinemaster er innbegrepet av mobile videoredigeringsapper. Den eneste ulempen er at den gratis varianten er at du får et vannmerke på den eksporterte videoen. Dette kan fjernes ved å oppgradere til premiumvarianten som starter på $ 4,10 / måned.

Funksjoner:

  • Fullverdig video- og lydredigering
  • Maksimal effekt er 4k
  • Innebygd butikk for gratis strømpakke og overlegg.

Hva mangler?

  • Fargevelger for chroma key.

Last ned Kinemaster (Android | iOS)

grønn, skjerm, tgreen, video, stopp, funksjoner, live, velg, erstatning, mangler, redigering, tilpasset, tvideo, bare, videoer

4. Stopp Motion Studio

Stop Motion Studio er en ny app på denne listen. Det er mindre en erstatning for en grønn skjerm og mer en skaper av stop motion. Vi har enSteg-for-trinn-guide for Stop Motion, kan du gå gjennom det for bedre klarhet.

Stop screen Studio gir deg en direkte forhåndsvisning av erstatningen for den grønne skjermen mens du klikker på selve bildet. Så du kan ideelt sett ordne opptaket ditt under selve klikket. Dette reduserer den ekstra prosessen med å komme tilbake fra redigering og korrigering av bildet. Du kan også eksportere videoen direkte til YouTube eller lagre den i minnet. Den høyeste eksportoppløsningen er imidlertid 720p.

Den grønne skjermfunksjonen er imidlertid betalt, og du må betale $ 1 for å få den. Med den grønne skjermfunksjonen kan du lage stoppbevegelser på en grønn skjerm. Nedenfor er et eksempel på stop motion opprettet på en grønn skjerm.

Funksjoner:

  • Stopp bevegelsesopprettelsen
  • Fjerning av grønn skjerm

Hva mangler?

  • Støtte for eksisterende bilder

Last ned Stop Motion (Android | iOS)

Beste grønne skjermapper for Android, iPhone og iPad

Lese:Hvordan lage Stop Motion Video på Android og iOS - En trinnvis guide

5. Grønn skjerm av Do Ink

Green Screen av Do Ink ville være min mest anbefalte redigeringsapp for grønn skjerm for iPad og iPhone. Det er en betalt app, og du må betale $ 2,99. I tilfelle du har en iPad Pro, bør du prøve LumaFusion ($ 19,99). Det er et kraftig redigeringsverktøy, og du kan få et kort glimt av det i denne videoen.

Når du kommer tilbake til 'Green Screen by Do Ink', for å bruke den grønne skjermen, må du bare slippe videoen i mellomlaget. Den kutter automatisk ut den grønne fargen, og du har en solid svart bakgrunn. Du kan fikse hardheten på den grønne skjermen eller velge tilpassede farger også. Følsomhetsglidebryteren under Chroma-menyen lar deg øke eller redusere hardheten.

Green Screen av Do Ink har det mest intuitive grensesnittet, men mangler noen avanserte videoredigeringsfunksjoner som overganger, fargefiltre osv. For å løse dette problemet kan du eksportere utdataene fra Green Screen og deretter gi den siste hånd i iMovie. iMovie er tilgjengelig gratis i Apple App Store.

Funksjoner:

  • Intuitivt brukergrensesnitt med 3-lags tidslinjer
  • Valg av Chroma-nøkkel
  • Gratis å bruke.

Hva mangler?

  • Avanserte videoredigeringsfunksjoner som overganger, fargeeffekter, etc.

Last ned Green Screen av Do Ink

Beste grønne skjermapper for Android, iPhone og iPad

Avsluttende ord

Chromavid er et fantastisk grønt skjermverktøy. Det er et must-ha hvis du håndterer mange grønne skjermvideoer. For en fullverdig grønnskjerm-videoredigerer er PowerDirector eller Kinemaster det ideelle valget. Hvis du bare vil fjerne den grønne skjermen, vil iMovie på iPad eller - på Android være et godt valg.

Uansett gi meg beskjed om hvilken app du foretrekker i kommentarene nedenfor. For eventuelle problemer eller spørsmål, ping meg på Instagram, kan vi ta igjen der.

Les også:Beste Stop Motion Apps for Android (Not Time Lapse Videos)

Se Også