Beste apper for spedbarn på iOS og Android

Ikke bare voksne, selv babyer er limt på telefoner. Prangende skjermer, musikk og det å stadig kunne trykke og samhandle med berøringsskjermen har åpnet pandoras boks for de minste. I dag skal jeg snakke om de beste appene for spedbarn på Android, som inkluderer spill som er enkle å spille, gåter og til og med noen apper som kan være nyttige hvis du er foreldre. Hvis du spesifikt leter etter foreldre-app, må du sjekke ut lenken nedenfor. La oss begynne.

Lese Beste foreldre-apper i 2020 for iOS og Android

1. Mommy Saver: High Contrast Baby Visual Stimulation

Nyfødte har en veldig begrenset fargeoppfatning. Dessuten elsker spedbarn å se på bilder med høy kontrast, svarte og hvite mønstre, som ikke bare beroliger deretter ned, men også hjelper dem å fokusere. Mommy Saver-appen fungerer nøyaktig på de samme linjene og har interaktive spill med høy kontrast, som striper, hvite sirkler, fyrverkeri og mer. Disse spillene har også klassisk bakgrunnsmusikk som kan berolige barnet sammen med hyppige spillendringer.

Det har begrensede gratis spill, men hvis du vil ha hele spillelisten sammen med ubegrenset skjermtid, kan du oppgradere til plussversjonen for $ 1,4. Sjekk ut en lignende app for iOS.

Skaff deg Mamma Saver for Android

Beste apper for spedbarn på iOS- og Android-apper

2. Babyspill

Babyspill må være superenkle siden de ikke kan gi uttrykk for eller behandle komplekse ideer. Derfor gir denne appen deg flere grunnleggende spill i en app. Den inneholder spill som første ord, noe som er flott å veilede barn. Den bruker bilder og lyder av fugler / dyr for å undervise slik at babyen forblir nysgjerrig. Så er det også et virtuelt telefonspill med fargerike knapper som talltastatur. Bare å trykke på dem lar babyen ringe en falsk telefonsamtale med innspilte dyrelyder. Andre spill inkluderer Pop ‘n Play, Fireworks, Music Room, etc.

Appen er laget under #PassionProject, den er helt gratis og inneholder ingen annonser

Appen har også et digitalt passord på skjermen for innstillinger, slik at bare en voksen får tilgang til det. Du kan opprettholde flere barneprofiler, laste ned app-eiendeler, tilpasse lyd- / musikkinnstillinger osv. Her er en lignende app du kan prøve for iOS.

Få babyspill

Beste apper for spedbarn på iOS og Android3. ChatterBaby

Hvis du er nyforelder og ofte blir forvirret over hva du er baby prøver å si når han gråter. Du vil bli overrasket over å vite at hver lyd har en spesifikk betydning. For eksempel hvis en baby gråt og får lyd fra N. Det kan være Ne, Nee, Nih, Nea som betyr at babyen sannsynligvis er sulten.

Du kan lære mer med denne korte videoen fra et av Oprah Winfrey-intervjuene

Appen krever e-post, kjønn på babyen og fødselsdato til å begynne med. Appen har en opptaksknapp rett på startskjermen som du kan trykke på for å ta opp en bit av babyens gråt. Det tar noen øyeblikk å beregne resultatene og forteller deg om babyen er sulten, føler seg masete eller har vondt. Du kan også forbedre AI-spådommen ved å velge om babyen sluttet å gråte etter å ha løst problemet appen forutslo.

Skaff deg ChatterBaby for iOS | Android

Hvis du har et spedbarn hjemme, kan du lese denne applisten. Her er de beste appene for spedbarn på Android som du kan sjekke ut akkurat nå!

4. Babybilder

Da jeg ble født, var ikke smarttelefoner noe. Men nå kan du nesten dokumentere hvert sekund av babyens dag enkelt. Det hjelper ikke bare med å lage minner, men er også nyttig for å kjenne veksten. Jeg vet at du kan ta et bilde fra kameraet ditt, men å ha dem på ett sted gjør det bedre organisert. Videre, med denne appen kan du legge til kunstverkoverlegg for å markere øyeblikk og milepæler i babyens vekst. Du har også muligheten til å legge til tekster, endre typografi, skrive navn, datoer, målinger osv.

Appen leveres med en 7-dagers gratis prøveperiode, og koster deretter $ 6 per måned.

Skaff deg babybilder for iOS | Android

ndroid, lett, bagames, vet, ybabys, mozart, bamonitoring, spille, spill, sjekk, høy, hvit, musikk, gratis, skjerm

5. Mozart for babyer

Å sovne et barn kan være den vanskeligste jobben for foreldrene, og hvis babyen din ikke sovner selv etter lange vuggesanger, kan Mozart for babyer hjelpe deg. Det er en offline musikkapp som inneholder en rekke myke, omgivende vuggeviser som skaper et perfekt nattlig miljø. I tillegg til vuggeviser har appen en sovetid, som du kan stille inn for å stoppe musikken etter et bestemt intervall. Det er et offline program, så du trenger ikke internett når det er installert.

Den gratis appen har få bannerannonser nederst. Du kan kjøpe appen hvis du ønsker å fjerne dem til $ 1,99 / år.

Skaff deg Mozart for babyer for iOS | Android

Beste apper for spedbarn på iOS- og Android-apper

6. Bambino

Hvis begge foreldrene er opptatt og det ikke er noen venner eller familie tilgjengelig for å ta vare på barnet ditt, er det best å finne barnevakt. Bambino er en av de få topprangerte appene i markedet. Babysittere kan stole på da de anbefales av venner, familie eller lukkede. Du kan enkelt koble den til Facebook-kontoen din og bla gjennom favorittdelen for å sjekke ut sitere som serverer vennene dine. I motsetning til lokale funn, som forhandler etter at de dukker opp og utnytter sårbarheten din, har denne standardiserte lønnssatser og flytende betalinger i appen. Til slutt foreslår jeg at du går gjennom seterne, slik at andre foreldre på listen din også kan dra nytte av tjenestene.

Her er en detaljert guide om barnevaktapper som vil hjelpe deg med å bestemme deg bedre.

Skaff deg Bambino for iOS | Android

Beste apper for spedbarn på iOS og Android

7. Babyovervåking 3G

Nå som du enkelt kan få barnevakt, for ekstra sikkerhet og beskyttelse for barnet ditt, anbefaler jeg sterkt å bruke en overvåkingsenhet som holder øye med babyen din selv når du er ute. Appen er tilgjengelig på de fleste plattformer som Android, iOS, Windows og Mac. Det er veldig enkelt å sette opp og streamer video i høy kvalitet over både Wi-Fi og mobilforbindelse. Hvis du liker å holde oversikt over babyens søvn, har appen også en aktivitetslogg som overvåker aktiviteten, dvs. når babyen var våken, sov osv. En av de største bekymringene som kan bryte overvåkingen er et lite batteri på babystasjonen. Når det skjer, varsler appen deg slik at du kan ta nødvendige skritt.

Du kan kjøpe appen for $ 4,99 eller bruke prøveversjonen som gir deg alle funksjoner med en tidsbegrensning på 30 minutter. Her er det enkelt trinnvis guide som kan hjelpe deg med å konvertere iPhone eller iPad som babymonitor.

Få babyovervåking 3G for iOS | Android

Hvis du har et spedbarn hjemme, kan du lese denne applisten. Her er de beste appene for spedbarn på Android som du kan sjekke ut akkurat nå!

Avslutningsanmerkninger

Så dette var få apper som jeg føler er best for spedbarn på Android. Jeg er ikke foreldre, så mitt første råd vil være å prøve å se hvilken app som fungerer for deg. Hvis du spør meg, er Babmibo og Baby Monitoring 3G apper som vil hjelpe deg uten å mislykkes. Dessuten, hvis foreldre er travle enkeltpersoner, er det en fin måte å alltid føle seg tapt for barnet ditt. I tillegg til det kan du også sjekke ut apper som er må-ha for foreldre.

Les også Beste autismeapps for barn og foreldre

Se Også