7 beste apper for hvitt støy for iPhone

Enten du vil fokusere på jobben din eller har problemer med å sovne, kan appene med hvit støy være til stor hjelp. For en måned siden snakket vi om det beste apper for hvit støy for Android og nå er vi her med de beste appene for hvit støy for iPhone

White Noise er en statisk lyd som ligner på de gamle CRT-TV-apparatene. Denne lyden ble generert når et program har blitt sendt og stasjonen ikke hadde noe igjen å kringkaste. Dette hjalp faktisk noen til å sove. Derfor er det så mange apper som reduserer angst, får deg til å føle deg avslappet eller til og med øke produktiviteten din. Det er flere versjoner av dette som det er brun støy som ligner en AC. Det er naturlyder, som en skog med en liten elv ved å produsere en avslappende lyd. Disse blir lett filtrert av hjernen vår og gir inntrykk, noe som gjør det bra for babyer, studenter og mennesker som prøver å sove i nye miljøer.7 beste apper for hvitt støy for iPhone

Appen har et par funksjoner låst bak en premium lønnsvegg. Du kan låse opp vekkerklokke, ubegrensede mikser, utvidet sovetid, og ingen annonser etter å ha betalt en engangspremie på $ 19,99. Det er greit antar jeg at når du tenker på det, får du alle disse funksjonene og totalt 280 lyder som du kan mikse og matche for hvert humør.

Fordeler: Enkel å bruke layout

Ulemper: Ikke lenger tidtakere (maks. 1,25 timer i gratisversjonen)

nedlasting Sovepute

2. White Noise Deep Sleep Sounds

Best for: fokus og produktivitet

Denne appen er sannsynligvis min favoritt fordi den har samlingen av mekaniske lyder av hverdagsgjenstander som - Vifte eller et klimaanlegg, tørketrommel og mye mer. Appen kategoriserer lydene for enkel tilgang. Den har også en liste over naturlyder og standard fargede lyder. Dessverre deg kan ikke blande flere lyder for å lage din egen miks, men du kan kringkaste lydene direkte til Apple TV ved hjelp av Airplay.

7 beste apper for hvitt støy for iPhone

Den har standard kontroller som en fader som fader lyden sakte på slutten av avspilling av lyd. Du kan svingende lyden mellom venstre og høyre høyttaler, og still inn en timer i opptil en time. Begrensningene for disse funksjonene kan fjernes ved å kjøpe premiumversjonen til $ 12,99, som låser opp alle funksjonene.

Enten du har angst, søvnløshet eller bare stress på jobben, bruk disse hvitstøyappene til iPhone for å hjelpe med søvn og angstlindring.

Fordeler: Avanserte kontroller, Airplay

Ulemper: Ingen muligheter for å blande lyder

Last ned White Noise Deep Sleep Sounds

3. Rain Rain Sound

Best for - produktivitet, babyer

I motsetning til forrige app, som inkluderer mekaniske lyder, Rain Rain Sound, fokuserer på naturen; for eksempel -lyden av havbølger, tordenvær, fontener etc. Det fungerer effektivt for å redusere stress, lindre angst, hjelpe folk til å sove og øke produktiviteten.

sove, timer, lage, som, bakgrunnsbilde, mennesker, proffer, whiteise, tsounds, ulemper, thepp, whiteiseppsphone, tsound, rarasound, butikk

Rain Rain Sound har en lang liste med lydeffekter som er helt gratis. Du kan bland opptil 3 lyder og lag din egen miks. Du må kanskje slå og prøve litt å finne ut hva som fungerer best for deg. Jeg hører på det myke regnet, Tordenvær og Cat Purr mens jeg skriver disse artiklene (Jeg savner katten min, han heter Oreo). Det kan sette en pulserende effekt på hver av disse lydene somlangsomt falmer lyden med jevne mellomrom som bare tilføyer det mye realistisk.

7 beste apper for hvitt støy for iPhone

Denspiller i bakgrunnen og du kan bruke telefonen mens du spiller disse lydene. Du kan velge og favorisere lydene og bruke dem senere. Detimerfunksjon er flott, og du kan stille inn en tidtaker i opptil 25 timer, og denne appen vil fortsette å spille lydene så lang tid og sakte forsvinne. Hvis du har problemer med å sove om natten, setter denne appen enleggetidspåminnelse for deg å legge deg og ber deg om å følge rutinen.

Fordeler: kjører i bakgrunnen, Timer, Påminnelse

Ulemper: du kan bare blande 3 lyder, noen av lydene krever internettforbindelse til enhver tid for å kunne spilles.

Last ned Rain Rain Sound fra App Store

4. Slapp av melodier

Best for: å sove

Relax melody er en app som får deg til å sove som en baby med sitt unike sett med lyder og støykombinasjoner.

7 beste apper for hvitt støy for iPhone

Du kan velge lyder og la dem spille på ubestemt tid i bakgrunnen. Opp til12 lyder kan spilles av på en gang og gir deg muligheten til å lage din egen personlige miks. Det lar deg også lagre denne blandingen for fremtidig bruk. Du kommer deg rundt50+ lydfiler som du kan mikse og matche for å finne ditt søte sted. Denne appen har også entimer som lar deg stille appen til å spille lydene for tidsperioden. Hvis du synkroniserer appen din med en konto, kan du lytte til miksene dine på hvilken som helst av enhetene inkludertApple klokke. Påminnelser om sengetid er som et kirsebær på kaken for en app som hjelper deg med å sove.

Enten du har angst, søvnløshet eller bare stress på jobben, bruk disse hvitstøyappene til iPhone for å hjelpe med søvn og angstlindring.

Fordeler: bland opptil 12 lyder og lagre den til senere, kjører i bakgrunnen, timer, påminnelse

Ulemper: det er noen få mindre funksjonalitetsfeil å fikse som får appen til å krasje noen ganger uten internett.

Last ned Relax Melodies fra App Store

5. White Noise Lite

Best for: å lage tilpassede lydmikser

White noise lite gjør ting litt annerledes, selv om du får standardfunksjoner i denne appen, får du muligheten til å lage dine egne mikser fra dine egne opptak. Dette lar deg lage din egen unike blanding av beroligende lyder, inkludert stemmen din, som du kan spille for den sovende babyen din. Du kan simulere kontormiljøet ditt hjemme ved å ta opp bakgrunnsstøy på denne appen og spille den på loop.sove, timer, lage, som, bakgrunnsbilde, mennesker, proffer, whiteise, tsounds, ulemper, thepp, whiteiseppsphone, tsound, rarasound, butikk

Denne appen lar deg lage en blanding av opptil fem lyder som du kan velge enten fra biblioteket eller innspilte lyder. Det beste med å mikse lydene er at du kan juster intensiteten av lyden ved hjelp av en lydkart som skaper en 3d lydeffekt.7 beste apper for hvitt støy for iPhone

Annet enn det kan du stille inn en tidtaker med en bestemt handling, si at du ønsker å løkke lyden med faste intervaller, kan det gjøres ved å lage en tidtaker i appen. Appen har også en betalt versjon som kvitter seg med annonsene og låser opp flere lyder til biblioteket på bare 2,99 dollar.

Fordeler: muligheten til å ta opp egendefinerte lyder og stille inn timer.

Ulemper: begrensede forhåndsinnstilte lyder i gratisversjonen.

Last ned White Noise Lite

Les også:5 måter å ta opp samtaler på iPhone og Android

6. Binaural Beats

Best for -mennesker som ønsker en produktiv rutine uten distraksjoner.

Binaural beats er den imaginære rytmen som hjernen din består når den hører to forskjellige musikk fra to forskjellige ører. Si for eksempel at du lytter til 100Hz lyd fra venstre øre og 110Hz fra høyre øre. Så forskjellen er 10Hz, som blir behandlet av hjernen din som en ny musikk. Noen mennesker synes disse imaginære slagene er avslappende.

7 beste apper for hvitt støy for iPhone

Appen er ganske enkel, som navnet antyder, produserer den binaurale slag som hjelper deg med å roe tankene dine. Selv om du sørger for at du holder de forskjellige under 40Hz og bruker en øretelefon for at den skal fungere. Den har en tidtaker, og du kan bruke den til å stille appen til å stimulere deg i et tidsintervall.

Enten du har angst, søvnløshet eller bare stress på jobben, bruk disse hvitstøyappene til iPhone for å hjelpe med søvn og angstlindring.

Fordeler: veldig effektiv hjernestimulering. Du kan spille den bak musikk eller lydbok.

Ulemper: det genereres bare en type lyd, den binaurale teknikken kan ha blitt implementert med ASMR for å gi en bedre opplevelse.

Last ned Binaural beats fra App Store

7. Koffitivitet

Best for: virtuell kaffebar

Studier har vist at noen mennesker er mer produktive mens de jobber i omgivende støy som folk som tar bakgrunnen. Hvis du er en av dem, kan du prøve Coffitivity.

sove, timer, lage, som, bakgrunnsbilde, mennesker, proffer, whiteise, tsounds, ulemper, thepp, whiteiseppsphone, tsound, rarasound, butikk

Liker du atmosfæren til en kaffebar, det er en bestemt bakgrunnsstøy som vi er vant til, og det hjelper virkelig noen mennesker å bli mer produktive. Coffitivity er en enkel app som spiller en kafélyd i bakgrunnen som folk som snakker, og kopper blir tatt bort etc.

Det har bare tre bakgrunnslyder og det spiller det i bakgrunnen og gir deg en overfylt kaféstemning, men det er ikke derfor denne appen er på denne listen. Du kan koble tildin Spotify, Pandora, Rdio, Last.fm og Apple Music å lytte til musikken din, og denne bakgrunnslyden vil fortsette å spille i bakgrunnen.

Fordeler: Music Apps-integrering

Ulemper: Bare 3 bakgrunnsstøyfiler

Last ned Coffitivity fra App Store

Beste apper for hvitt støy for iPhone

Livet kan være stressende som det er, og vi kan bare lindre noen av bekymringene. Disse appene for hvit støy vil hjelpe deg med å stimulere tankene dine og hjelpe deg med å sove bedre. Coffitivity er best for kaféstemning, og du kan også lytte til musikk. Relax Melodies og Rain Rain Sound er best for å skape blandet bakgrunnsstøy. Jeg elsket personlig Pillow ettersom det hjelper meg å spore søvnmønstrene mine, fortell oss hvilken app du liker mest.

Må lese:Hvordan få en nettleser på Apple TV 4

Se Også