8 Beste Cricket Games And Info App for Android Smartphones

IPL-sesongen er offisielt her, og folk kjemper for deres respektive lag og spillere. Det er en hard kamp som ofte bryter ut i nærheten av vannkjøleren og i kafeteriaen. I ånden til cricket, et av de mest fantastiske og komplekse spillene i verden, har jeg samlet en liste over cricket-apper for Android-brukere.

Noen av disse appene er spill som du kan spille alene eller med vennene dine. Andre er informasjonsapper som hjelper deg å følge IPL og andre cricket-turneringer som arrangeres over hele verden. Det er også noen live-apper som lar deg opprette ditt drømmeteam som du deretter kan bruke til å samle poeng og vinne ekte verdenspremier. Så la oss sette i gang allerede.

Beste Cricket-spill for Android

1. Cricbuzz (Info)

Cricbuzz er go to cricket info-appen når det gjelder Android-plattformen. Du kan velge og følge favorittlagene dine, spillerne og følge resultatene i sanntid. Hele IPL-timeplanen er tilgjengelig med et øyeblikk. Poengtabellen er alltid morsom å lese.

8 Beste Cricket Games And Info App for Android Smartphones

Det som får Cricbuzz til å krysse av for meg, er den kommentaren som appen tilbyr. Det er veldig forfriskende og engasjerende til det punktet at du enkelt kan visualisere hva som skjer på banen. Glem aldri å se en kamp igjen med påminnelser i appen for viktige eller favorittkamper. Cricbuzz tilbyr også mye originalt innhold i form av artikler, redaksjoner og videoer for å forbedre cricketingopplevelsen ytterligere.

Cricbuzz er gratis å bruke med annonser, men det er kjøp i appen til $ 1,99 for lydtjeneste for en enkelt kamp.

Last ned Cricbuzz

Les også: Hvordan spille PC-spill på Android

2. Cricket-verdensmesterskap 2 (spill)

Hva er bedre enn å følge cricketens verden? Spiller i en, hva mer? Grafikken til spillet er veldig kul, og du kan spille cricket i alle formater på 32 populære stadioner over hele verden. Det er et eget alternativ å spille berømte cricket-skudd som Dil-scoop og Helikopter-skuddet. Det er faktisk 140 slag og 14 bowlinganimasjoner å velge mellom.

8 Beste Cricket Games And Info App for Android Smartphones

Velg et skudd når du blir bowlet til, og hvis du tar feil, kan du bli skadet. Det er mye oppmerksomhet på detaljer her, ettersom spillerens ytelse forbedres med jevn god batting / bowling. Du kan også invitere eller utfordre venner i flerspillermodus. Et lignende nivå av detaljer finnes i feltanimasjoner og moduser. Til slutt kan du delta på auksjonene.

World Cricket Championship 2 er et annonsestøttet spill med kjøp i app på $ 8,99 for å fjerne annonser, kjøpe mynter og låse opp flere stadioner, steder og turneringer.

Last ned verdensmesterskap i cricket 2

3. WCC Rivals (spill)

Vær oppmerksom på at WCC Rivals i skrivende stund er fortsatt i beta, men du kan laste ned cricket-appen for Android-telefoner i Play Store. Så hvorfor er vi glade for denne appen? WCC Rivals er et cricket-spill for flere spillere. Målet er enkelt. Du blir med i et rom og enten flaggermus eller bolle for å prøve å vinne kampen om premiepotten.

Her er noen av de beste cricketappene for Android-smarttelefoner. Dette er en kombinasjon av både spill og info-apper for en komplett opplevelse.

Det er mange turneringsrom å velge mellom, og hvert rom tilbyr en annen premiepott. Disse kampene gjennomføres i et 1-mot-1 miljø, men du har imidlertid muligheten til å bygge en tropp. Ingen roboter tillatt! Forbedre eller tilegne deg nye ferdigheter, bevise at du er verdt det, og klatre opp på leaderboardet. Dette er målene med spillet.

Det er kjøp i appen som fjerner annonser, låser opp modus, rom og lar deg kjøpe mynter.

Last ned WCC Rivals

Les også: 14 beste spill som hjelper deg med å sovne

4. Super Cricket 2 (Game)

Hvis du ikke bryr deg om oppmerksomhet på detaljer når det gjelder spillerens ansikt og profil, men bare vil ha et fartsfylt crickettspill som er morsomt, er Super Cricket 2 det du leter etter. Det er en rekke vanskelighetsmåter og bilder å velge mellom. Denne appen er for de som liker å bat, da det ikke er noe bowlingalternativ. Jeg sa deg, rask og hjernedød enkel.

cricket, som, ekte, spillere, tworld, verden, vil, følge, wreal, gamesndroid, virkelig, gratis, mesterskap, fjernet, forskjellige

Avanserte funksjoner som kast, 3. dommere og bowling mangler alle. Det er en rask løsning på cricking, eller mer spesifikt, behov for batting. Det er ingen kjøp i appen som ikke er overraskende, for det er ikke mye å låse opp. Cricket-spillappen for Android er helt gratis å laste ned og spille.

Last ned Super Cricket 2

5. Dream11 (spill)

Med populariteten til fantasyfotball økende, var det bare et spørsmål om tid før konseptet kom for cricketfans. Målet er enkelt. Hvis du tror cricketing-kunnskapen din er uten sidestykke, er dette tiden for å vise seg frem og vinne noen belønninger. Lag ditt drømmeteam med de 11 beste spillerne som spiller i IPL og vinn belønninger.

8 Beste Cricket Games And Info App for Android Smartphones

Du får poeng for hvert løp, gang og milepæler. Etter hvert som disse poengene legger opp, vinner du ekte kontantbelønninger som du deretter kan ta ut på kontoen din. Du får vinne ekte penger her, og mange fans hevder at de gjør det bra. Det er støtte for andre idretter som NBA, Kabaddi, Fotball og Hockey. Dette er også en god måte å følge med på hva som skjer i den virkelige cricketverdenen, ettersom poengene og posisjonen din på poengoversikten avhenger av prestasjonen.

Merk at dette er en spill-app der du skal spille med ekte penger. Det kan gå begge veier. Appen er også tilgjengelig på App Store, men for Android-brukere må du laste den ned direkte fra deres offisielle nettside. Dette er fordi Play Store tar 30% av alle inntektene som kan være ganske høye for en app som denne.

Last ned Dream11

Les også: 15 beste Escape Games-apper for Android og iOS

6. ESPNCricInfo (Info)

ESPN har gjort seg kjent i sportsbransjen for å tilby kvalitetsnyhetsdekning, sanntidsresultater og førsteklasses redaksjonelt innhold. ESPNCricInfo dekker hvert format i cricket-sporten du kan tenke deg fra fylke og Ranji-trofé til IPL og verdensmesterskapet. Du får live score, ball for ball-kommentarer og ekspertuttalelser. Det er nok muligheter for å tilpasse appen ved å følge favorittlagene og spillerne dine.

8 Beste Cricket Games And Info App for Android Smartphones

ESPNCricInfo vil tilfredsstille alle dine behov, men helt ærlig, faller bare under Cricbuzz som vi nevnte ovenfor. Den appen tilbyr flere måter å tilpasse opplevelsen din på, men når det gjelder kvaliteten på innholdet som produseres, både tekst og videoer, gjør ESPN en bedre jobb etter min mening. Cricketinfo-appen for Android-brukere er gratis å bruke, men annonsestøttet.

Last ned ESPNCricInfo

7. Sachin Saga Cricket Champions (Game)

Denne Cricket-appen for Android ble bygget av og for fans av masterblaster, Sachin Tendulkar, populært kalt som Cricket God. I dette spillet vil du spille som Sachin. En skikkelig ho eller etter min mening. Spillet har 3D-grafikk som ser realistisk ut. Alle populære cricketformater som ODI, test og mer er der. Du kan også bygge teamet ditt.

Her er noen av de beste cricketappene for Android-smarttelefoner. Dette er en kombinasjon av både spill og info-apper for en komplett opplevelse.

Jeg lastet ned appen bare for Sachins skyld og ønsket å gjenoppleve de ikoniske kampene og øyeblikkene hans. Dette spillet er perfekt for det. Du kan spille ham i karrieremodus etter hans reise i fotsporene hans. Stadionene, kampforholdene og spillermomentene er godt polert og etterligner det virkelige livet.

Last ned Sachin Saga Cricket Champions

8. Ekte cricket 18

Real Cricket har den beste grafikken i listen over cricket-apper for Android-smarttelefoner, men vær oppmerksom på at de fleste av disse funksjonene er låst bak en betalingsvegg. Hvis du leter etter en gratis cricket-app eller noe på den billigere siden, kan du gå videre. Når det er sagt, tilbyr Real Cricket full roaster som forskjellige cricketformater som ODI, tester, T20 og mer.

cricket, som, ekte, spillere, tworld, verden, vil, følge, wreal, gamesndroid, virkelig, gratis, mesterskap, fjernet, forskjellige

Animasjonene er fengslende og spillingen er jevn. Mye oppmerksomhet har blitt viet til spillestiler for forskjellige batsman og bowlers, som du vil merke umiddelbart. Du kan til og med samhandle med imperiene hvis du tror det er noe galt med avgjørelsen. Du kan delta på auksjonene for å kjøpe spillere før turneringen begynner.

Til slutt, det som fikk meg til å gå var aking og feltkamp mellom spillere, spesielt bowlers og batsman, som gir appen et helt nytt nivå av autentisitet. Billetter til turneringer vil koste deg $ 0,99, mens du må betale $ 4,99 for å fjerne annonser. Du må billetter til stort sett alt i appen.

Last ned Real Cricket 18

Beste Cricket-spill for Android

Enten du leter etter apper til cricketinfo eller cricket-spillapper, har vi dekket stort sett alle de populære som er en hit for massene. Vi har også dekket noen som fremdeles er i beta, men ser veldig lovende ut. Mellom disse spillene og appene er cricket-livet ditt satt. Hvis du liker å bygge ditt eget virkelige lag og plassere spill, kan du også gjøre det, men vi anbefaler ikke å spille på TW.

Se Også