8 beste apper for lysstyrke og skjermdimmer for Windows 10

Selv om Windows 10 leveres innebygd med en Nattmodus og glidebryteren for rask lysstyrke, fungerer den ikke på utvidede skjermer eller stasjonære datamaskiner. Hvis du bruker et flerskjermsoppsett, må du justere lysstyrken på hver skjerm manuelt. Når det er sagt, kan du komme forbi dette ved ganske enkelt å bruke skjermdimmerapper for Windows 10.

Screen Dimmer Apps for Windows 10

1. Dimmer

Dimmer, som navnet antyder, er en grunnleggende Windows-skjermdempingsapp som støtter flere skjermer. Appen kaster et grått overlegg på alle skjermene, og du kan bare flytte glidebryteren for å dempe skjermene. Jeg prøvde det på 3 skjermoppsett, og det fungerte feilfritt. Dimmer er et bærbart program. Så du må bare trekke ut zip-mappen og dobbeltklikke for å bruke Dimmer.

Den eneste ulempen er mangel på kontroller i appen. Den støtter ikke hurtigtaster eller brukerdefinerte forhåndsinnstillinger. Når det er sagt, hvis du trenger en grunnleggende app, fungerer den feilfritt.

8 beste apper for lysstyrke og skjermdimmer for Windows 10

Funksjoner:

  • Bærbar app
  • Individuelle kontroller for forskjellige skjermer
  • Ingen hurtigtaster eller innebygde forhåndsinnstillinger

Last ned Dimmer for Windows 10

2. PangoBright

I likhet med Dimmer er PangoBright en annen app for skjermdimmer for Windows 10. Den blir værende i systemstatusfeltet, og i stedet for en glidebryter får du prosentandeler. På toppen av vanlige funksjoner i Dimmer, gir PangoBright deg også et alternativ for å endre fargen på skjermen.

Så for eksempel på dagtid, foretrekker du å ha en oransje fargetone på skjermen, mens du om natten vil foretrekke å ha en gul fargetone. PangoBright lar deg gjøre alt dette med et par klikk.

8 beste apper for lysstyrke og skjermdimmer for Windows 10

Funksjoner:

  • Endre lysstyrkenivået i prosent
  • Mulighet for å endre fargen på fargen

Last ned PangoBright for Windows 10

3. CareUEyes

CareUEyes bygger litt på de ovennevnte appene. Det gir manuelle veksler for skjermens hvitbalanse, lysstyrke, etc. Hvis du finner alle disse alternativene forvirrende, er det innebygde forhåndsinnstillinger som Office, Editing, Gaming, Reading, etc. for forskjellige scenarier. På toppen av det kan du også lage dine egne forhåndsinnstillinger.

Min favorittfunksjon av CareUEyes er at du har muligheten til å sette opp hurtigtaster for å øke eller redusere lysstyrken. Så, i stedet for å åpne appen hver gang, kan jeg kontrollere lysstyrken på alle skjermene mine med hurtigtaster. Den eneste advarselen med appen er at den ikke gir separate kontroller for individuelle skjermer. Innstillingene gjelder for alle tilkoblede skjermer.

En kuratert liste over apper for skjermdimmer og lysstyrke for Windows 10 for å dempe skjermen og kontrollere lysstyrke, kontrast osv. I et multi-monitor-oppsett.

Funksjoner:

  • Innebygde forhåndsinnstillinger som redigering, spill, lesing osv
  • Støtte for flere skjermer
  • Glidebryter for lysstyrke og hvitbalanse
  • Hurtigtaster støttes

nedlasting CareUEyes for Windows 10

4. F.lux

F.lux er en populær skjermdimmer nattmodus-app for Windows 10. Selv om Windows 10 har en innebygd nattmodus, er den ganske barebone. For det første lar det deg ikke tilpasse hvitbalanseverdien til fargen. På den annen side gir f.lux alle tilpasningene du trenger i en skjermdimmerapp.

Når du åpner f.lux for første gang, ber den deg om å angi posisjonen din og justere lysstyrken i henhold til tiden på dagen. For eksempel gir den tre forskjellige hvitbalansetoner for soloppgang, solnedgang og sengetid. Du kan tilpasse disse alternativene og ha enda flere timere for hvitbalanse.

Dessuten, hvis du har et smart lys som Philips Hue eller Yeelight, kan du synkronisere dem med f.lux. Det vil tilpasse hvitbalansen på skjermen din sammen med lyset i huset ditt.

vinduer, lysstyrke, dimmer, skjerm, funksjoner, wnload, forskjellig, glidebryter, balanse, wbrightness, tbrightness, dimmere, hvit, skjermer, natt

Funksjoner:

  • Støtter multi-monitor oppsett
  • Justerer seg etter tidspunktet på dagen der du befinner deg
  • Tilbyr synkronisering med smarte lys som Philips Hue, Yeelight, etc.

Last ned F.lux for Windows 10

5. Iris skjermdimmer

Iris Screen Dimmer er en blanding av både minimale og strømalternativer. I tilfelle du trenger en enkel app for bare å endre innstillingene for skjermens lysstyrke automatisk per tid på dagen, kan Iris Screen Dimmer gjøre det. Hvis du er en strømbruker som ønsker å finjustere lysstyrke, gamma, metning osv. Manuelt, lar Iris Screen Dimmer deg også gjøre det. Den synkroniserer alle innstillingene dine på tvers av flere skjermer.

Den eneste advarselen med Iris Screen Dimmer er at det er en betalt app. Du får en 7-dagers gratis prøveperiode og legger ut det, du må betale $ 1,99 per måned.

8 beste apper for lysstyrke og skjermdimmer for Windows 10

Funksjoner:

  • Automatisk hvitbalanse, metning, lysstyrke i henhold til posisjonstider
  • Synkroniserer innstillinger på tvers av flere skjermer
  • Avanserte alternativer for å finjustere lysstyrke, metning, blått lys osv

Last ned Iris Screen Dimmer for Windows 10 (7-dagers prøveversjon)

Brightness Control Apps for Windows 10

6. Glidebryter for Win10-lysstyrke

Win10 Brightness Slider er en app for lysstyrkekontroll i stedet for en skjermdimmerapp. I utgangspunktet legger andre apper en nyanse over skjermen i stedet for å endre lysstyrken. Win10 Brightness Slider, derimot, sender kommandoer for å endre lysstyrkeverdiene til skjermene og utvidede skjermer. Imidlertid må skjermen støtte DDC / CI, og den må være aktivert i skjermen. Hvis du ikke vet det, lar DDC / CI programvare kontrollere lysstyrken og andre innstillinger på skjermen.

Win10 Brightness glidebryteren er den mest grunnleggende lysstyringskontrollappen. Den sitter bare i systemstatusfeltet og lar deg endre visningsverdiene. Hvis du har 1 skjerm tilkoblet, viser den 1 glidebryter, og hvis du har to skjermer tilkoblet, viser den 2 forskjellige glidebrytere.

8 beste apper for lysstyrke og skjermdimmer for Windows 10

Funksjoner:

  • Glidebryter for lysstyrke for flere skjermer i oppgavelinjen
  • Støtter bare DDC / CI-skjerm
  • Bærbar app

Last ned Win10 Brightness Slider for Windows 10

7. DisplayTuner

I likhet med Win10 Brightness Slider, fungerer DisplayTuner også med DDC / CI-skjermer. Bortsett fra glidebryteren for lysstyrke, gir DisplayTuner deg også muligheten til å justere gamma-, RGB-nivåer osv. Videre lar den deg kontrollere lydnivåene, skjermretningen til skrivebordene rett fra appen.

Den eneste advarselen med DisplayTuner er at den ikke fungerer på bærbare skjermer. For eksempel, hvis du har en bærbar datamaskin som strekker seg til en skjerm, fungerer den bare på skjermen, men ikke på den bærbare datamaskinen.

En kuratert liste over skjermdimmer- og lysstyrke-apper for Windows 10 for å dempe skjermen og kontrollere lysstyrke, kontrast osv. Til et multi-monitor-oppsett.

Funksjoner:

  • Støtter DDC / CI-skjermer
  • Mulighet for å stille inn gamma, RGB-nivåer, lyd, skjermretning osv.
  • Alternativer for å lage tilpassede forhåndsinnstillinger og hurtigtaster
  • Fungerer ikke på bærbare datamaskiner

Last ned DisplayTuner for Windows 10

8. Klikk på MonitorDDC

Click Monitor CDC ligner DisplayTuner, men med mange flere tilpasninger og hurtigtaster. Bortsett fra vanlig lysstyrke og lydnivå, lar den deg også sette opp lysstyrke og lydnivåer for forskjellige tider på dagen. Du må først sette den opp i appen.

Videre får du mange hurtigtaster i tillegg til støtte for mushandling. Museaksjonstøtten er ganske interessant. I tilfelle du har to skjermer, vil ClickMonitorDDC dukke opp med 2 ikoner i systemstatusfeltet. Nå er det bare å sveve over ClickMonitorDDC-ikonet i systemstatusfeltet og rotere musemarkøren for å øke eller redusere lysstyrken. Du kan også konfigurere dobbeltklikk på mushandlinger for raskt å bytte til en forhåndsinnstilling.

vinduer, lysstyrke, dimmer, skjerm, funksjoner, wnload, forskjellig, glidebryter, balanse, wbrightness, tbrightness, dimmere, hvit, skjermer, natt

Funksjoner:

  • DDC / CI-skjermstøtte
  • Mange tilpasninger, hurtigtast og støtte for mushandlinger
  • Mulighet for å ha forskjellig lysstyrke, metning, kontrastnivåer på en annen tid på dagen

Last ned ClickMonitorDDC for Windows 10

Hvordan dimmer du skjermen eller lederens lysstyrke

For en minimal brukstilfelle er Dimmer en bærbar app som lar deg kontrollere skjermer individuelt. Jeg bruker f.lux da det krever minimal manuell oppsett og fungerer feilfritt. Hvis du er en strømbruker, bør du prøve en app for lysstyrkekontroll som ClickMonitorDDC.

Les også: Beste gratis skjermkalibreringsprogramvare Windows 10

Se Også