7 beste apper for strekkodeskanner for iPhone (2021)

Begrepet ‘strekkode’ blir ofte generalisert og forveksles med QR-koder. Når du søker etter de beste strekkodeappene, finner du en liste over QR-kode-apper med noen få strekkodeapper som er kastet inn. Hvis du har søkt på internett, avsluttes søket her. Jeg har samlet en liste over de beste appene for strekkodeskanner for iPhone. La oss sjekke dem ut.

Strekkode vs QR-kode: Hva er forskjellen?

QR-kode er en matrisestrekkode (2-D) som finnes i smarttelefoner som et middel til å dele Wi-Fi-passordet, augmented reality, virtuelle butikker osv. Du kan til og med generere dine egne QR-koder og lagre all slags nyttig informasjon.

7 beste apper for strekkodeskanner for iPhone (2021)

Standard linjestrekkoder brukes derimot hovedsakelig i forbrukerprodukter som FMCG, dagligvarer, bøker, etc. Enten du eier en liten bedrift, et lager eller et kjøkkenkammer, kan du bruke en strekkodeleser-app til å optimalisere arbeidsflyten din. .

1. Bakodo

Bakodo er en intuitiv strekkodeleser for iPhone som lar deg raskt skanne strekkoder på bøker, filmer, spill, dagligvarer og andre detaljprodukter. Du peker bare kameraet på strekkoden, og appen leser raskt koden og henter søkeresultatene for deg. Den støtter flere symbologier som EAN13, ITF, PDF417, QR, etc. som vil sikre at du kan gjenkjenne hvilken som helst populær strekkode.

7 beste apper for strekkodeskanner for iPhone (2021)

Måten Bakodo finner produkter på er ved å søke i strekkodenummeret og slå det opp på Google. Dette betyr at du har begrenset informasjon, og hvis den ikke er offentlig tilgjengelig, kan du ikke finne noe i det hele tatt. Bakodo er en enkel skanne- og søkeapp som henter informasjon ved å lese strekkodene, men hvis du vil ha en mer omfattende app, så les mer.

Få Bakodo (gratis, $ 2,99)

2. Strekkodeleser for iPhone

Denne neste appen skinner der Bakodo kom til kort, Barcode Reader for iPhone tilbyr flere søkekanaler for å finne et produkt. Sammen med Google kan du også søke etter produkter på eBay, Bing og Amazon for å finne bedre tilbud på dem. Ikke bare det, appen kan skanne flere strekkoder samtidig, og du kan lagre dataene i selve appen. Hvis en strekkode ikke gjenkjennes, kan du manuelt legge inn produktinformasjonen slik at informasjonen vises neste gang.

Her er noen av de beste appene for strekkodeleser for iPhone som lar deg raskt skanne, finne og katalogisere produkter uten problemer.

IPhone-strekkodeleseren fungerer veldig bra, siden den dekker et bredere grunnlag for å finne produkter. Det er gratis og har annonser som du kan fjerne for $ 1.

Få strekkodeleser for iPhone (gratis, $ 1)

3. Strekkodelesere

Strekkodeskannere er en skanningsprogram av profesjonell klasse som inneholder funksjoner som ofte finnes i industrielle skannere. Skannegrensesnittet er veldig enkelt som fokuserer på å skanne elementer raskt. Du får en fakkelknapp for å skanne i svakt lys, en zoomknapp for å skanne liten kode og en historikkliste over alle kodene du har skannet. Innstillingene for strekkodeskanneren tilbyr tilpassbarhet som lar deg stille inn appen.

strekkode, skanner, finn, raskt, strekkode, gratis, skannere, klokke, koder, strekkoder, produkter, strekkodelarm, strekkodepps, skannertelefon, produkts

Området der denne appen skinner er muligheten til å lese forskjellige typer strekkoder. Siden den støtter både 1-D og 2-D strekkoder, kan du aktivere og deaktivere symbologier manuelt avhengig av din bruk. I tillegg til det kan du spesifisere hvordan du skal analysere en gitt kode.

Barcode Scanners er en gratis app uten kjøp i appen.

Få strekkodeskannere (gratis)

4. ShopSavvy

ShopSavvy er litt annerledes ettersom den ble designet for å holde forbrukerne i bakhodet som ønsker å få best mulig tilbud. Kjernen i denne strekkodeleseren for iPhone-appen er et omfattende system som katalogiserer hvert skannet produkt. Når du skanner en vares strekkode, skanner appen over 60 000 forhandlere over hele USA og viser den beste prisen.

7 beste apper for strekkodeskanner for iPhone (2021)

Du kan lage mapper og organisere pantry og husholdningsartikler slik at du enkelt kan finne gjenstander igjen. Når en vare er skannet, holder appen oversikt og varsler deg om prisfall. ShopSavvy har også en Safari-utvidelse som sømløst vil tilby varsler på din Mac. Appen er gratis og har annonser, men du kan få et abonnement på $ 2 / måned for å fjerne dem og aktivere mappealternativet.

Få ShopSavvy (gratis kjøp i appen)

5. Strekkode til PC

Strekkode til PC er en Wi-Fi-strekkodeleser som forvandler din iPhone til et håndholdt verktøy for skanning av strekkoder. Denne appen er designet for å gjøre skanning av et stort antall produkter enklere og deretter plotte alle dataene i en CSV-fil på datamaskinen din. Den avanserte strekkodeleseren iPhone-appen ledsages av en server som kjører på datamaskinen din og mottar informasjon i sanntid. Du trenger bare å holde datamaskinen i gang og begynne å skanne elementer med iPhone. Appen har også et manuelt inndatealternativ som lar deg mate strekkodnummeret med iPhone-tastaturet.

7 beste apper for strekkodeskanner for iPhone (2021)

Strekkode til PC er en gratis app i App Store.

Få strekkode til PC (gratis)

6. Strekkode vekkerklokke

Hvis du er en tung sovende så vil du elske denne appen, Strekkode vekkerklokke finner en effektiv måte å vekke deg om morgenen. Når du setter opp en alarm, vil den be deg om å presentere en strekkode som du trenger å skanne som nøkkel. Når den er satt opp og alarmen går, må du finne den samme strekkoden og skanne den med iPhone.

Her er noen av de beste appene for strekkodelesere for iPhone som lar deg raskt skanne, finne og katalogisere produkter uten problemer.

Hvis du ikke finner varen, må du angi koden manuelt for å slå av alarmen. Appen fungerer feilfritt, og du kan satse på at den kommer til å vekke deg.

Få strekkode vekkerklokke (gratis)

7. Bruk en fysisk strekkodeleser

Det er mange Bluetooth-skannere på Amazon som kobles sammen med iPhone og lar deg skanne strekkoder raskt. Eyoyo EY-017L 1D skanner klips på baksiden av iPhone og overfører alle skannede strekkoder over Bluetooth. Du kan deretter installere en regnearkapp for å legge inn dataene på iPhone. Skann til regneark er en anstendig app.

strekkode, skanner, finn, raskt, strekkode, gratis, skannere, klokke, koder, strekkoder, produkter, strekkodelarm, strekkodepps, skannertelefon, produkts

Hvordan bruker du Barcode Scanner for iPhone

Dette var noen av de beste appene for strekkodeskanner for iPhone som lar deg skanne strekkoder på farten. Listen over har et sunt utvalg av apper, alt fra enkle skannere til omfattende verktøy designet for bedrifter. Du har også en app som faktisk er en vekkerklokke med en veldig interessant måte å innlemme strekkoder på. Hvilken strekkodeleser bruker du, gi meg beskjed på Twitter?

Må lese: Topp 4 Amazon Price Tracker-verktøy

Se Også