5 beste gratis VPN-apper for Android TV

Gratis VPN-tjenester er ganske sjeldne på internett og når det gjelder Android TV, blir det sjeldnere. Videre er gratis VPN-apper for Android TV som er tilgjengelige ikke pålitelige. Så det gjør listen knapp. Derfor gikk jeg gjennom Play Store og dannet over en periode en kuratert liste over gratis VPN-apper som jeg faktisk bruker. Her er noen av de beste gratis VPN-appene for Android TV som ikke krever kredittkort.

Gratis VPN-apper for surfing på Android TV

1. Hide.me VPN

Hide.me er en VPN-tjeneste som gir deg gratis VPN med noen få begrensninger. I stedet for å begrense båndbredden, gir HideMe deg 10 GB / mo. Du får velge mellom 5 forskjellige serverplasser. Den eneste advarselen i den gratis varianten er at den ikke låser opp geografisk begrenset streaminginnhold, noe som er tilfelle med de fleste gratis VPN-tjenester.

Hide.me gir deg en 1-dagers gratis prøveperiode for premiumplanen. Legg ut det, du må abonnere på gratisplanen. Hvis du liker opplevelsen, starter Hide.me-prisene på $ 4,99 / mo. (24 + 2 måneder).

5 beste gratis VPN-apper for Android TV

Funksjoner:

  • Rask streaminghastighet med 10 GB / måned datalokk
  • Serverplassering fra 5 land
  • Fungerer ikke med streamingtjenester

Last ned Hide.me VPN for Android TV

2. Speedify VPN

Speedify VPN er en annen gratis VPN-tjeneste. I motsetning til andre VPN-tjenester begrenser det imidlertid ikke streamingbåndbredden din. Faktisk brøt Speedify ut på scenen som en hastighetstjeneste på internett som kombinerte Wi-Fi og mobilnett. Det kan ikke gjøre det på Android TV.

Speedify VPN gir deg 1600+ serverplasser. Den eneste advarselen er en liten månedlig grense på 2 GB / mo.

5 beste gratis VPN-apper for Android TV

Funksjoner:

  • Raskere strømningshastighet
  • Tilgang til servere i over 50 land
  • Datalokk på 2 GB / mo

Last ned Speedify VPN for Android TV

Gratis VPN-apper for Android TV-streamingtjenester

3. Windscribe VPN

I likhet med Hide.me VPN er Windscribe VPN gratis å bruke med en grense på 10 GB per måned. Hvis du velger bort e-postadressen, gir den deg 2 GB per måned. Windscribe VPN gir tilgang til servere i 10 land som USA, Canada, Storbritannia, etc. I motsetning til Hide.me, tilbyr Windscribe VPN også malware og annonseblokkering i gratisvarianten. Du kan til og med gå videre og blokkere sosiale medier, NSFW-innhold, etc.

I tillegg Windscribe VPN også blokkerer streaminginnhold fra Netflix, PrimeTV, Disney + og andre.

Her er de 5 beste gratis VPN-appene for Android TV som ikke krever et kredittkort for å bruke. Alternativene er ganske begrensede, men ting bør forbedres.

Funksjoner:

  • Blokkerer skadelig programvare og annonser
  • Datagrense på 10 GB / måned
  • Servere fra 10 steder
  • Fungerer med streamingtjenester som Netflix, HBO Max osv

Last ned Windscribe VPN for Android TV

4. PureVPN

Hvis du trenger en VPN for nettspill i skyen og for å fjerne blokkering av geografisk begrenset innhold, er det ikke noe alternativ. Det er ingen gratis VPN-app som gir deg ubegrenset datagrense og blokkerer geografisk begrenset innhold. For eksempel før du betaler for HBO Maks, du vil bare sørge for at det fungerer. I så fall kan du bruke Pure VPN. Det gir en 7-dagers prøveversjon uten kredittkort og ingen begrensninger.

Hvis du vil oppgradere til pro-varianten, er Pure VPN for øyeblikket i salg til $ 1,99 / mnd. (5-års plan). Det gir deg en 10-enhets pålogging med 6500+ servere.

gratis, streaming, vpnppsndroid, tjenester, funksjoner, wnload, speedify, service, arbeid, servere, thprovides, gbmo, steder, begrenset, gir

Funksjoner:

  • 7-dagers gratis prøveperiode uten grenser
  • Tilgang til servere over 50+ land
  • Fungerer med streamingtjenester som Netflix, HBO Max osv

Last ned PureVPN for Android TV

Gratis VPN-apper for Android TV uten datagrense

5. ProtonVPN

Det er egentlig ingen VPN-app som gir ubegrenset data for Android TV. Det eneste alternativet vi har er Proton VPN. Appen er slett ikke optimalisert for Android TV UI. Du må bruke SetOrientation-appen for å flytte den til liggende modus. I tillegg, for å betjene appen, må du bruke Zank Remote eller en Air Mouse.

ProtonVPN gir deg servere fra 3 steder - USA, Nederland og Japan. Du har ingen datagrense, men båndbredden din er begrenset. Videre fungerer ProtonVPN med nettskytjenester, men det fungerer ikke med streaming-apper.

5 beste gratis VPN-apper for Android TV

Funksjoner:

  • Ikke optimalisert for Android TV
  • Ubegrenset data, men begrenset båndbredde
  • Server fra 3 steder
  • Fungerer med sky-spilltjenester
  • Fungerer ikke med streaming-apper

Last ned Proton VPN for Android TV

Avsluttende ord: Gratis VPN-apper for Android TV-er

Dette var 4 håndplukkede gratis Android TV VPN-apper. Hvis du vil ha en VPN for uformell surfing, er Hide.Me eller Speedify et godt alternativ. For rene streamingformål er Windscribe VPN bedre. Hvis du vil teste ut en betalt tjeneste, er Pure VPN en pålitelig VPN-tjeneste.

For mer problemer eller spørsmål, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Les også: Beste VPN for Netflix (oppdatert september 2020)

Se Også