De 10 beste appene for fotoredigering for Android

Tenk på dette; du vil sende bildet ditt til en venn, og du vil få det til å se kulere ut. Kanskje beskjære det litt og skjule noen forstyrrelser i bakgrunnen. Nå, vanligvis, for å gjøre dette, vil du først overføre bildet fra smarttelefonen til skrivebordet og deretter redigere det. Men takket være den nyeste teknologien har redigering av bilder på smarttelefonene våre aldri vært så enklere. Men å lete etter fotoredigerere i spillbutikken vil helt sikkert surre deg av.

Derfor testet vi dusinvis av apper på Google Play og håndplukket noen av de beste fotoredigeringsappene for Android.

I slekt:10 Android-apper for å skjule dine private bilder og videoer

10 beste apper for fotoredigering for Android

Beste apper for redigering av bilder for Android

1. Snapset

Snapseed er drevet av Google. Brukergrensesnittet er rent og delt inn i to deler. Den første er den grunnleggende fotoredigereren som lar deg utføre beskjæring, rotere, transformere osv. Og sistnevnte lar deg bruke noen kule kunstneriske filtre. Foruten å være den grunnleggende bildeditoren, kan den også utføre kraftig redigering. For eksempel kan du redigere RAW, DNG-filer og lagre dem ikke-destruktivt.

Selv om en ting Snapseed mangler i, er fraværet av klistremerker og muligheten til å redigere i lag.

10 beste apper for fotoredigering for Android

2. PicSay- Photo Editor

Denne appen gir noen grunnleggende bilderedigeringsfunksjoner som forvrengning, teksteffekter, fargekorrigering, etc. Den spesialiserer seg på å lage og legge til klistremerker til bildet ditt. Appen kommer i to varianter: Picsay og PicSay Pro. Pro-versjonen gir noen ekstra funksjoner som høyoppløselig bilderedigering, kunstneriske effekter, bildekorrigeringer og mye mer.

Hvem vil ikke se bra ut på bilder? Hvis du har en Androdi-enhet, har du flaks. Her er de 10 beste appene for bilderedigering for Android

3. Airbrush

Med en gjennomsnittlig vurdering på 4,8 er Airbrush en av de mest populære appene for å bruke hurtigreparasjoner. Det er best når det gjelder å fjerne uregelmessigheter i ansiktet. Noen av dens kjennetegnet effekter inkluderer flekker og kvise remover, tenner lysere, lysere øyne, omforming verktøy og mye mer.

Samlet sett er det et flott verktøy for bilderedigering hvis du tar mange selfies.

funksjoner, som, redigering, phoeditingppsndroid, mye, lar, realistisk, effekt, ønsker, maket, google, ndroidpps, snapseed, tbasic, picsay

4. PolyGen- Lag polygon Art

Polygon er en unik app i denne listen; det lar deg generere krystallmønstre av bildet ditt automatisk eller manuelt. Kunsten som genereres, blir sannsynligvis brukt til bakgrunnsbilder, sosiale medier, avatarer / illustrasjoner for blogginnlegg og mye mer. Appen har et pent, enkelt og brukervennlig grensesnitt.

Vi likte ikke standardutdataene for appen. Men du kan alltid zoome inn på telefonen og redigere poeng for å gjøre det mer realistisk.

De 10 beste appene for fotoredigering for Android

5. TouchRetouch

La oss si at du vil fjern fotobombere fra bildet ditt, eller kviser og hudflekker, eller telefonledninger og kraftledninger, eller hva du føler ødelegger bildet ditt. Da er det ingen bedre måte enn å redigere den med TouchRetouch. Den har mange fantastiske funksjoner, som fikseringer med ett trykk, fjerning av en enkelt linjelinje, brukervennlig retusjeringsverktøy og mye mer.

10 beste apper for redigering av bilder for Android

6. AfterFocus

Som TouchRetouch er denne appen også kjent for å spre uønskede objekter i bildet ditt, men det fungerer annerledes. Det slører bakgrunnen og fokuserer på emnet, den samme effekten du får fra speilreflekskameraene.

For å lette denne prosessen har appen Smart fokusområde, hvor du ganske enkelt tegner noen linjer for å skille mellom fokus og bakgrunnsområdet raskt, og du får noen realistiske bakgrunnsuskarphetseffekter.

Les også:De 10 beste måtene å åpne og redigere PSD-filer uten Photoshop

Hvem vil ikke se bra ut på bilder? Hvis du har en Androdi-enhet, har du flaks. Her er de 10 beste bilderedigeringsappene for Android

7. StickIt! - Fotoklistremerke

Med StickIt kan du beskjære bakgrunnen på bildet på den enkleste, raskeste og mest innovative måten. Den tilbyr tre fantastiske nyttige funksjoner: Enkelt og smart kutt- som fungerer som AfterFocus, Realistisk klistremerkeeffekt- hvor du enkelt kan bruke realistisk strek eller skyggeeffekt på utskjæringsbildet. Og til slutt Kreativ effekt- som lar deg endre bakgrunnen, legge til farger eller tegne noe.

funksjoner, som, redigering, phoeditingppsndroid, mye, lar, realistisk, effekt, ønsker, maket, google, ndroidpps, snapseed, tbasic, picsay

8. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express kommer med mange bilderedigeringsfunksjoner på mobil og nettbrett. Fra grunnleggende redigering som rotasjon, beskjæring, fjerning av røde øyne, flipping, til profesjonell redigering som støyreduksjon, defog, justering av høydepunkter, skyggelegging osv., Du opplever en rekke funksjoner du noen gang har trengt å redigere. Samlet sett er det et kraftig verktøy som også kan håndtere store filstørrelser.

10 beste apper for redigering av bilder for Android

9. Fotoredigerer av Aviary

Denne gratisappen fra Aviary er en enkel måte å redigere bilder på nettbrettet / mobilen din med få enkle innslag. Appen har mange fotoeffekter og rammer, ett trykk automatisk forbedring, grunnleggende redigering og kosmetiske verktøy som fjerning av røde øyne og mye mer. Videre kan du også lagre bildene i høyoppløselig format.

10 beste apper for redigering av bilder for Android

10. PicsArt Fotostudio

PicsArt er det beste profesjonelle fotoredigeringsverktøyet, med mange funksjoner, inkludert bildeblanding, collageprodusent, dobbel eksponering, tegneverktøy og mye mer. Til tross for mange funksjoner, er grensesnittet relativt enkelt, og du kan enkelt lagre arbeidet ditt i forskjellige formater. Og det beste er at det er mange opplæringsprogrammer på YouTube, akkurat som vi har på Photoshop for Desktop.

Les også: 4 Android-apper for å lage tekstanimasjon for YouTube-videoer

Hvem vil ikke se bra ut på bilder? Hvis du har en Androdi-enhet, har du flaks. Her er de 10 beste appene for bilderedigering for Android

Endelig dom:

Dette er listen over de beste bilderedigeringsappene for Android. Det beste etter vårt syn er PicsArt-studio som inneholder mange profesjonelle funksjoner, men hvis du er på jakt etter en app som har et enkelt rett frem grensesnitt og gir maksimale resultater, passer Snapseed best til dine behov.

Hvilken app bruker du til å redigere bilder? Hvis vi savnet noen av de beste bilderedigeringsappene for Android, kan du gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Les også:Beste videoredigeringsapper for Android

Se Også