YouTube Vanced - Den beste YouTube-alternativappen for Android

Vi har snakket om10 beste YouTube-appalternativer for Android før, men tilsynelatende er det et nytt barn i byen - iYTBP (nå kalt YouTube Vanced) - en modifisert versjon av YouTube-appen, som ser ut og føles akkurat som den offisielle YouTube-appen, men kommer med ekstra funksjoner.

YouTube Vanced er basert på kildekoden til den populære Xposed-modulen - YouTube Background Playback, som til nå krevde root-tilgang. Men ikke nå lenger. Nylig har utvikleren funnet en måte å få det til å fungere selv for ikke-rotte enheter.

YouTube Vanced - Den beste YouTube-alternativappen for Android

YouTube Vanced er ikke den første appen som gjør det. Det har vært mange modifiserte versjoner av YouTube-appen så langt, som den populære OGYouTube (som dessverre ble diskontert av utvikleren), men uansett er det meste av denne modifiserte versjonen av YouTube-appen bare en enkel innpakning av YouTube og ikke den faktiske appen.

YouTube Vanced, derimot, ser ut som den offisielle YouTube-appen, med det mørke temaet. Du kan logge på YouTube-kontoen din, laste opp videoer eller til og med gå live, alle alternativene du finner i den opprinnelige YouTube-appen, finner du i YouTube Vanced.

Hva kan du gjøre med det?

Annet enn å være den vanlige YouTube-appen for surfing og opplasting av video, er det to spesielle ting, du kan gjøre i denne appen.

1. Den kan spille av YouTube-videoer i bakgrunnen, som fungerer like greit som YouTube RED, dvs. si at du ser på en eller annen video i YouTube Vanced, og bestemte seg for å trykke på startknappen eller låse skjermen, vel, i så fall, videoen spilles fremdeles av i bakgrunnen. Overgangen er sømløs, avspillingen stopper ikke engang et sekund.

2. Det er ingen annonser i appen. Ingen bannerannonser eller pre-roll-videoannonser.

YouTube Vanced - Den beste YouTube-alternativappen for Android

Hva kan du ikke gjøre med det?

1. I motsetning til OGYouTube er det ikke noe alternativ å laste ned en video i YouTube Vanced-appen, og ifølge utvikleren vil det aldri være noen. Selv om du fortsatt kan lagre videoen i frakoblet modus i noen dager, akkurat som du gjør i YouTube offisielle app.

2. Appen er litt tregere når du starter appen, for første gang. Men når du begynner å spille av en video, er det ingen buffering eller appkrasj. Bygningen er stabil.

3. PiP - Bilde i bildemodus, hvis du kjører Oreo eller høyere på Android-telefonen din.

4. Gjenta automatisk

YouTube Vanced - Beste alternativ for YouTube

1. For å få iYTBP på en ikke-rotet Android-enhet, må du installere to filer.

  1. Modded versjon av YouTube som er selve appen. (velg hvilken farge du vil ha)
  2. MicroG for YouTube, som du trenger dette for å logge på YouTube-kontoen din.

Last ned begge filene fra denne lenken.

Til slutt har vi den beste YouTube-appen for Android - iYTBP. Den kan spille av videoer i bakgrunnen og har ingen annonser i det hele tatt.

2. Når du har begge filene, installerer du først MicroG for YouTube, slik at du kan logge på YouTube Vanced-appen.

versiyoutubepp, tnew, modded, exact, likefficialtubepp, like, even, videorere, tbackground, tfiles

3. Åpne den nye modifiserte YouTube-appen og signer ved å gå til innstillingene.

4. Du kan nå, lage den nye YouTube-appen som standard og deaktivere den forrige.

YouTube Vanced - Den beste YouTube-alternativappen for Android

Avsluttende ord

Men er det trygt? Det er ingen 100% måte å være sikker på. Selv om jeg bruker den siste 1 uken, og det er ingen tegn til noe lyssky som skjer her. Det bruker også Google-nettinnlogging når du vil logge på

Totalt sett har jeg brukt denne appen i noen måneder nå, før jeg skrev dette innlegget. Og per nå hadde jeg aldri noe problem. Det føles nesten som den vanlige YouTube-appen med sårt tiltrengte alternativer.

Se Også