Nettsteder for videodeling som er forskjellige fra YouTube

YouTube er et Google for videoer. Du kan finne nesten hva som helst på YouTube, enten det er morsom kattevideo, veiledning til datamaskiner, lydbøker og til og med filmer i full lengde. Å være YouTuber bruker jeg halvparten av dagen på YouTuber.

Men det er få undervurderte plattformer for videodeling og hosting. De er ikke så forskjellige som YouTube, men har tross alt en nisje. Så la oss se på få av dem.

# 1 Ted

Nettsteder for videodeling som er forskjellige fra YouTube

Teds videoer er berømte på YouTube. Men det er få fordeler med å bla gjennom disse videoene på de offisielle nettstedene. For eksempel kan du sortere disse videoene etter kategorier eller til og med laste dem ned gratis.

Poenget: Mer som Mind carving webinar.

Klikk her for å inspirere av den mest inspirerende videoen.

# 2 Wimp

Nettsteder for videodeling som er forskjellige fra YouTube

I likhet med YouTube tillater wimp også brukere å laste opp videoer, men det må først godkjennes av moderatoren. Dette gjør innholdet unikt og familievennlig.

Poenget: Se det med familien din

# 3 Vimeo

Her er en liste over kule nettsteder som er forskjellige fra youtube på sin helt egen måte. sjekk ut hva som gjør dem forskjellige og så kule ved å klikke på denne lenken

Vimeo er kun vert for videoer av høy kvalitet og krever ofte betalt medlemskap. Hvis du er utgiver, kan du også passordbeskytte videoen din. Og bare personen med passord kan åpne det. Du trenger ikke å logge inn.

I motsetning til YouTube hvor Charlie biter en finger kan bli viral (jeg dømmer ikke). Vimeo er mer rettet mot original og kreativ kunst som innhold.

# 4 Comedy Central

videoer, video, linje, bunn, som, watcht, vimeo, komedie, sentralt, morsomt

Opprinnelig kjent som atom, fokuserer Comedy Central bare på morsomme videoer. Den morsomste videoen her er ofte ikke til stede på YouTube.

Poenget: Se det for morsom video.

# 5 Metacafe

Nettsteder for videodeling som er forskjellige fra YouTube

Det er vanskelig å skille Metacafe fra YouTube. Det er som en del av YouTube med mindre selvfølgelig video. Det eneste som skiller det fra YouTube er seksjonen 18+.

Ergo: Voksenversjon av YouTube

Se Også