Beste videokompressor uten å miste kvalitet for Android

Med moderne smarttelefoner som kan ta opp videoer med høy oppløsning som 4K, er en liten ulempe at disse videoene kan ta mye plass på mobilen din. Og hvis du vil sende disse HQ-videoene til familie og venner, vil det ta mye tid og båndbredde å gjøre det. WhatsApp og e-post har generelt en størrelsesbegrensning for videoer (for WhatsApp er det 16 MB og for Gmail er det 25 MB), og derfor er apper for videokomprimering nyttige. Vi testet mer enn et dusin videokompressor-app for Android (det er morsomt at de fleste kalles videokompressorer) og velger til slutt de beste 5 for deg.

Lese:Komprimer iPhone-video for e-post og WhatsApp med disse appene

Pro Tips: For å sende mediefiler større enn 16 MB uten å trimme gjennom WhatsApp, sendte den som et dokument. Maksimal tillatt filstørrelse for dokumentet er 100 MB.

Topp 5 videokompressor-app for Android

Beste videokompressor uten å miste kvalitet

1. Video Transcoder

Du ønsker å komprimere videoer på Android, men er skeptisk til annonser? Video Transcoder er en app som er åpen kildekode og annonsefri, men dette er bare en ubrukelig fordel hvis den ikke får jobben gjort. Video Transcoder er en minimal app som fokuserer på å gi deg en bedre opplevelse i komprimeringen. Du begynner med å velge en video som skal komprimeres, og den viser deg alle parametrene du kan justere. Du kan endre container, kodek, FPS, oppløsning, bithastighet og lyd. Kodingsprosessen tar knapt tid og lagrer filene i internminnet.

I et relatert notat, hvis du vil komprimere videoer på datamaskinen, anbefaler vi at du bruker - Håndbrekk. Det er gratis plattform og en av de beste videokompressorene som finnes. Vi bruker det ganske ofte til å komprimere video til YouTube-kanalen vår.

Beste videokompressor uten å miste kvalitet for Android

Installer Video Transcoder (gratis)

2. Video Compress - Rydd opp plass på telefonen

Den neste appen har et latterlig langt navn, men det fungerer ganske bra. Den er designet for å komprimere videofiler på telefonen for å spare dyrebar lagring. Video Compress hevder å komprimere videostørrelsen opp til 80% uten noe kvalitetstap som er noe sant.

Appen har ikke noe fancy grensesnitt, den viser alle mappene med videoer. Du kan velge en videofil, og deretter fortsetter appen til å be deg om å oppgi oppløsningen og hastigheten for den oppdaterte filen. Du kan velge en akseptabel oppløsning som bestemmer størrelsen på filen. Den har tre modi for å justere bithastigheten til utdatafilen Sakte, Medium og Rask. Den raske metoden gir lavere kompresjon og tregeste, høyeste. Utdatafilene lagres automatisk i appmappen, og du kan deretter velge å beholde originalen eller slette filene.

Lese:Hvordan konvertere video på Android med FFmpeg ved hjelp av Termux

Vi testet et dusin videokompressor-app for Android, og til slutt er det topp 5-valg på grunnlag av hastighet, pris og kvalitet etter komprimering.

Jeg testet appen på en video på 121 MB og valgte en treg kompresjonshastighet og minimumsoppløsning. Den komprimerte videoen til bare 3 MB, noe som er utmerket, men kvaliteten var bare uutholdelig. Jeg prøvde med et middels kompresjonsnivå, og det var veldig bra. Selv om de komprimerte videoene er immaterielle under en høyhastighets jagtscene, men sebare. Appen er gratis i Play-butikken, sjekk den ut.

Installer Video Compress (Android)

3. Video Compress

Dette er en annen videokomprimeringsapp med et generisk navn. Men å holde navnet til side, det har et fint brukergrensesnitt og integreres godt med nettsteder for sosiale nettverk.

Når appen lanseres, viser den undermappene dine der alle videoene dine er i, sammen med størrelsen på de spesielle undermappene. Derfra kan du velge videoen du vil komprimere, og deretter kan du tukle med innstillingene.

Appen støttes av annonser som kan fjernes ved kjøp i appen.

video, komprimere, tvideo, videoer, ønsker, fil, kvalitet, gratis, nstvideo, cchoose, dieter, høy, størrelse, tar, komprimering

Installer Video Compress

4. VidCompact

Denne appen er laget av de samme personene på VideoShow video editor-appen, som kan skryte av å ha mer enn 100 millioner nedlastinger, og har mange funksjoner som å trimme videoer, komprimere videoer, gi nytt navn osv.

Når du starter appen, kan du velge 'Trim and Compress', og deretter kan du velge videoen du vil komprimere av undermappene. Etter at du har valgt videoen, kan du velge oppløsningen du vil at videoen skal komprimeres til. Mens du komprimerer, kan du også velge å trimme videoen mens du vil.

En annen god ting med appen er mangelen på annonser, og det er ingen betalte versjoner.

Topp 5 videokompressor-app for Android

Installer VidCompact

5. Video Dieter 2

Video Dieter 2 har et fint grensesnitt og er et funksjonsrikt program. Du kan stille inn videokvaliteten og oppløsningen, og den har også raske delingsalternativer for komprimerte videoer.

Når du starter appen for første gang, viser den deg videoene du allerede har konvertert (hvis noen), og deretter kan du velge videoer du vil komprimere via biblioteket ditt. Derfra kan du velge videooppløsningen og kvaliteten du vil at videoen skal konverteres til. Komprimeringen er rask og tar ikke så mye tid sammenlignet med andre apper på listen.

Det er annonser i appen, og for å låse opp fullversjonen med alle funksjonene, må du ‘anbefale appen’ til vennene dine. Å låse opp alle funksjonene blir imidlertid ikke kvitt reklamene.

Beste videokompressor uten å miste kvalitet for Android

Installer Video Dieter 2

Beste videokompressorapp for Android

Alle ovennevnte applikasjoner vil gjøre jobben din ferdig, men du må huske at komprimering, trimming eller konvertering av videoer på en hvilken som helst Android-smarttelefon tar lang tid, og det er på samme måte selv på avanserte PC-er. Dessuten, jo mer du komprimerer videoen, jo mer kvalitet mister du.

Hvis du må velge en app for å få jobben gjort, så gå til Video Compress eller Video Dieter 2. Begge har et fint grensesnitt og fungerer bra. Du kan velge mange alternativer manuelt og til og med størrelsen, samt oppløsningen du vil at den komprimerte videoen skal være.

Som vi sa tidligere, har de fleste e-post- og direktemeldingsklienter 25 MB maksimal filstørrelsesbegrensning. Så, en bedre måte å dele store filer på er å laste opp videoen på skylagring som - Dropbox eller Google Photo (ubegrenset lagring) og deretter dele den offentlige lenken til den videoen.

Hvilken videokompressor-app for Android bruker du? Gi oss beskjed i kommentarene.

Les også:Komprimer bulkbilder uten å miste kvalitet

Se Også