Govt. of India lanserer Aarogya Setu-appen for å bekjempe COVID-19

Aarogya Setu (iOS, Android) er utviklet av regjeringen i India med det formål å informere brukerne om COVID-19. Du må mate telefonnummeret ditt for å registrere deg. Dette også hjelper i kontaktsporing og raskt endre brukere i nærheten av en pasient de siste 14 dagene. I tilfelle du føler noen symptomer, kan du ta selvscreeningstesten. Det er en interaktiv chat-bot som stiller spørsmål om kjønn, alder, internasjonal reisehistorie osv.

Mer enn 10 millioner nedlastinger på Google Play Store på bare fire dager

Appen krever Bluetooth og GPS for å overvåke posisjonen din. Hvis det oppdager noen nærkontakt tidligere. Det varsler brukeren i tillegg til instruksjoner om selvisolering og trinn å ta i tilfelle symptomer utvikler seg over tid. Appen hevder at brukerdata er trygge og ikke vil bli kompromittert, men den deler informasjon med Indias regjering i tilfelle medisinsk inngrep er nødvendig.

Govt. av Indias lanserer Aarogya Setu-appen for å bekjempe COVID-19

Oversikt

  • Varsler når det er nær en COVID-19 pasient
  • Selvscreeningstest
  • Statlige messelinjer
  • Fane for MOH Twitter-håndtak
  • Støtter elleve språk

Skaff deg Aarogya Setu-appen på iOS | Android

Andre ressurser

COVID-19-pandemien har påvirket alle globalt, og regjeringer har bedt om øyeblikkelig låsing og selvisolasjonstiltak. Siden det gir nye utfordringer hver dag, blir det nødvendig å følge en legitim kilde til informasjon som CDC til holde oss oppdatert. Tech-selskaper som Apple og Microsoft har også utviklet apper for selvscreening og kart for sporing utbruddet.

Les også Dette nettstedet forteller deg avstanden fra nærmeste Corona-pasient

Se Også