Topp 5 gratis online bildeditor som Photoshop

Photoshop er definitivt kongen når det gjelder programvare for bilderedigering. Imidlertid er det et betalt verktøy som krever mye systemressurser for å fungere greit. Hvis du foretrekker online redigeringsverktøy som er lettere og heller ikke tar noe plass på harddisken din, så kjenner vi en håndfull online redigeringsverktøy for bilder.

La oss være ærlige, ingen onlineverktøy kan noensinne slå Photoshop når det gjelder funksjoner, men de er fortsatt gode nok til å ta vare på grunnleggende og litt avansert bilderedigering. Så uten videre, la oss sjekke ut noen online photoshop-alternativer.

Gratis online bildeditor som Photoshop

1. FreeOnlinePhotoEditor

Et forbløffende rett og slett online redigeringsverktøy på nettet som er en komplett idé, men som fremdeles tilbyr pålitelig redigering. FreeOnlinePhotoEditor er definitivt ikke et kraftverk, men hvis du er ny i redigering og ser etter en redaktør som vil gjøre alt for deg; så er dette verktøyet for deg. Det meste av redigeringen dette verktøyet gjør, lar deg bare velge redigeringen, og verktøyet finner det beste alternativet for å bruke den. Selvfølgelig begrenser dette tilpasningsalternativene, men det gjør det også lettere for mindre teknologikyndige mennesker å redigere bilder online.

Topp 5 gratis online bildeditor som Photoshop

Den har alle nødvendige redigeringsverktøy, for eksempel fjerning av røde øyne, avflektering, metning, beskjæring, størrelse, rotering / vending, rammer og en hånd full av filtre. Den støtter også dusinvis av effekter som også brukes uten manuell inngripen fra din side. Etter at du har redigert bildet, kan du laste det ned i favorittformatet eller dele det direkte via sosiale medier.

2. LunaPic

Jeg bruker personlig LunaPic for de fleste bilderedigeringsbehov for artiklene mine, og det har aldri skuffet meg. LunaPic tilbyr faktisk et sett med individuelle verktøy som kan gjøre det litt forvirrende å redigere bildene dine, men det er også grunnen til at det er så kraftig. Hvert verktøy har separate alternativer for å kontrollere videre hvordan du vil at en bestemt effekt eller et verktøy skal fungere. Og det er mange tegneverktøy, filtre, rammer, effekter, kunst og til og med animasjoner.

Topp 5 gratis online bildeditor som Photoshop

Du kan vende, uskarpe, skjerpe, dehaze, justere fokus, kontrast, eksponering, glatt hud, fjerne røde øyne, legge til bildetekster, tegne, legge til talebobler, blande bilder, lage skisse, tegne deg selv, implodere eller eksplodere bilder, legge til masker og bruk hundrevis av andre verktøy for å gjøre bildet ditt ut av denne verdenen. Som jeg sa tidligere, fungerer hvert av disse verktøyene eller funksjonene individuelt, og alle har flere muligheter for å sikre at du gjør redigeringen perfekt.

3. Photoshop Express Editor

Hva er bedre onlinealternativ til Photoshop enn Adobes egen Photoshop Express Editor online? Vel, ikke gjør håpet ditt for høyt, dette online fotoredigeringsverktøyet av Adobe er ikke nesten like kraftig som den faktiske Photoshop-redigereren. Imidlertid er det fortsatt veldig kraftig for en gjennomsnittlig bruker, og tilbyr mange redigeringsalternativer i et lett å sluke grensesnitt. Gå til Photoshop online verktøy side og klikk på "Start Editor" -knappen under Photoshop Express Editor.

Photoshop er kongen av fotoredigering, men det kompliserte grensesnittet er ikke for alle. Så, her er topp 5 online bildeditor som photoshop.

Noen av redigeringsverktøyene inkluderer, beskjære, endre størrelse, reduksjon av røde øyne, automatisk korrekt, hvitbalanse, unnvike, brenne, skjerpe, touchup, fokus og mange effekter som pikselat, krystalliser og svart-hvitt. Bortsett fra redigeringsverktøy, kan du også bruke mange grafikker til å dekorere bildet ditt. Grafikken inkluderer festobjekter, dyr, sport, kostymer, tekst med justerbar farge og stil, uttrykk, klistrelapper og mer. Alle redigerings- og dekorasjonsverktøyene har ytterligere muligheter for å tilpasse hvordan du vil bruke dem, for eksempel kontrollere opasitet, størrelse, type osv. Dessverre fungerer Photoshop Express Editor bare med JPG-format, så du må laste opp bilder i JPG.

4. Sumopaint

Sumopaint er et populært redigeringsverktøy som er veldig enkelt å bruke og tilbyr pålitelige verktøy. Det tilbyr en haug med praktiske verktøy i venstre sidefelt, for eksempel tekst, pensel, kurveverktøy, uskarphet, skjerp, flekker, fargevalg, tryllestav og andre nyttige verktøy som de fleste bildeditorer tilbyr. Du kan få tilgang til flere redigeringsverktøy fra menyen ovenfor, inkludert duplikat, lerretbehandling, rotere, beskjære, fjær, pikselvelger, lag med forskjellige effekter, balansere farge, desaturate, negativ og mer.

photoshop, pixlr, redigering, uskarphet, uttrykk, alternativer, skjerp, som, definitivt, kommer, vet, fortsatt, bilde, redigeringol, verktøy

Den støtter også mange nyttige filtre som absolutt er verdt å sjekke ut, noen av de populære inkluderer 3D-effekt, Uklarhet, Forvrengning, Støy, Pixelate og noen andre kule. Jeg likte Sumopaint for sin enkle design og enkle å bruke effekter.

5. Pixlr Editor

Pixlr tilbyr det mest omfattende settet med nettbaserte og nedlastbare bilderedigeringsapper for å gjøre alle typer redigeringer. Selv om Pixlr også tilbyr Pixlr Express og Pixlr O Matic for morsom redigering, men vi skal snakke om Pixlr Editor som kan sammenlignes med Photoshop. Pixlr Editor tilbyr alt du trenger for å redigere bildene dine. I likhet med andre redaktører har den en liste over brukte verktøy til venstre, inkludert verktøy som helbredelse, brenning, gradient, flekker, skjerpning, uskarphet, fargeutskifting, tegneverktøy, reduksjon av røde øyne og andre ofte brukte verktøy.

Topp 5 gratis online bildeditor som Photoshop

Den har en mengde redigeringsverktøy som er tilgjengelige fra menyene ovenfor, inkludert filtre, effekter, justeringsverktøy og lag. Noen av tingene du kan gjøre med disse verktøyene inkluderer, rotere / vende et bilde, balansere farger, kontrollere lysstyrken, administrere kurver, denoise bilder og legge til filtre som diffust, vannvirvel, vignett og mer.

Innpakning

LunaPic er mitt favorittverktøy i denne listen, da det tilbyr flere tilpasningsalternativer. Selv om det krever litt tid å venne seg til, men når du først vet hva du skal gjøre; ting blir glatt. Jeg må si at Pixlr Editor er et flott verktøy med noen fantastiske redigeringsfunksjoner, men jeg syntes det var litt tøft også. Hvilket av disse verktøyene liker du? Del med oss ​​i kommentarene.

Les også:De 10 beste måtene å åpne og redigere PSD-filer uten Photoshop

Se Også