Dette nettstedet forteller deg avstanden fra nærmeste Corona-pasient

Corona Tracker er et enkelt nettsted som hjelper deg med å finne avstanden mellom deg og nærmeste COVID-19-bekreftede pasient. Bygget av en gruppe studenter fra et ingeniørhøgskole i Goa, kilder nettstedet data fra 3 forskjellige steder - Johns Hopkins University, MOHFW & Crowdsourced with verification.

Du må bare besøke nettstedet enten fra smarttelefonen eller datamaskinen og klikker på det lille "Klikk her" blå knapp øverst på siden. Nettstedet vil be deg om plasseringstillatelse. Når du har gitt posisjonen din tillatelse, i løpet av sekunder, beregner nettstedet avstanden mellom deg og det nærmeste bekreftede COVID-19-tilfellet.

Avstandsfunksjonen er per nå bare tilgjengelig for India.

Dette nettstedet forteller deg avstanden fra nærmeste Corona-pasient

Vi kontaktet utviklerne av nettstedet og i henhold til dem. Nettstedet bruker et datasett som er hentet fra folkemengder og inneholder en oppdatert liste over bekreftede COVID-19-pasienter i India. Med enkle ord plukker algoritmen til nettstedet opp posisjonsdataene dine og sammenligner dem deretter med lokaliseringsdataene for bekreftede tilfeller rundt deg. Ved beregning viser den deg avstanden mellom deg og nærmeste COVID-19 sak.

Nå inneholder datasettet datasettet navnet på sakene i stedet for den nøyaktige plasseringen. Derfor sammenligner algoritmen stedskoordinatene for deg og pasientens distrikt. Derfor er dataene et grovt estimat. I henhold til nettstedet kan det være en feil på 5 km.

Bortsett fra dette, gir nettstedet også et live globalt kart over COVID-19-sakene og en live-teller. Videre er det et par grafer for intuitivt å presentere deg aldersdemografiske og daglige antall tilfeller. Det er også en forskjell i tallene, sammenlignet med MoHFW-nettstedet. Men dette skyldes mer at departementet ikke oppdaterer data med jevne mellomrom.

Avsluttende ord

Alt i alt er verktøyet flott, og jeg roser virkelig utviklerens innsats. Det er få feil med polstringen av teksten og etikettplasseringen, men det kan lett elimineres i front-end-koden. Jeg vil også gjerne se nettstedet som serveres globalt, men mangelen på et globalt sentralt depot kan være flaskehalsen.

Les også: Beste Pandemic and Outbreak Games på Android

Se Også