Nexus 7 slås ikke på !! Hva fungerte for meg?

Du har kanskje sett det andre innlegget mitt på N7 hvor jeg snakker om forskjellige tips og triks for å forbedre produktiviteten.

I dag hadde jeg et merkelig problem med Nexus 7, at den ikke ble slått på. I går glemmer jeg å sette inn på lading, så batteriet må ha tappet ut over natten. Dette hadde skjedd med meg før, men jeg var i stand til å slå den på etter noen timers lading. Men ikke i dag.

[PROBLEM] Nexus 7 slås ikke på !! Hva fungerer for meg

Oppdatering: NEXUS 7 er slått PÅ igjen. Les hele historien om hvordan jeg gjorde det.

Jeg hadde prøvd å slå den på fra to timer mens jeg lader den, men ingenting skjer. Så jeg bestemte meg for å dele erfaringene mine med det jeg gjorde og skrive det ned i sanntid.

Så det første jeg gjorde var å gå videre til Google og gjøre et raskt Google-søk. Og det var ikke en overraskelse for meg at mange mennesker hadde det samme problemet.

Det første resultatet jeg så, var den offisielle feilsøkingsveiledningen for Google, dette sørger for at Nexus 7 ikke slår seg på er et problem som til og med Google vet. Årsaken bak en slags maskinvarefeil i Asus-nettbrettet.

Neste trinn var noen grunnleggende ting som å sørge for at jeg korrigerer ladingen som følger med N7. Og strømforsyningen fungerer. Jeg tester en annen telefon og den lades. Så ikke noe problem her.

Det ble nevnt at jeg skulle trykke og holde inne av / på-knappen i mer enn 30 sekunder. Det gjorde jeg også. Men ingenting skjedde.

Neste var hard reset, jeg prøvde selv det, men igjen ikke noe resultat.

Nå fjerner jeg bakdekselet, og rengjør ladeporten og stupte igjen i laderen. Og la stå i 15 minutter sånn.

Etter 15-20 minutter da jeg startet den tilbake, viser den meg batterisymbolet. Dette var et lykkelig øyeblikk fordi jeg vet at det, jeg kan få det til å starte nå. Men det stemte igjen. Denne prosessen fortsetter i ytterligere et minutt eller to.

Nå fra Googles feilsøkingsveiledning bestemte jeg meg for å slå den av ved å bruke Android Boot-loader. I følge dem er dette behovet for å slå AV enheten riktig.

Dette hvordan du gjør det.

  1. Trykk og hold nedeVolum ned knapp. Mens du holderVolum ned, trykk og hold nedeMakt i minst 10 sekunder til du ser en Android-robot og ordetStart på skjermen.
  2. trykkVolum ned knappen tilSlå av er uthevet. trykkMakt for å velge det alternativet.

Kildekobling

Og dette er det !!! Det fungerer. Nexus 7 ble slått ladet nå. Og ved å trykke på strømknappen i 5 sekunder slo den den på igjen.

De rare tingene jeg legger merke til var, selv om jeg har ladet enheten i omtrent 2,5 timer. Da jeg slo på, viser batteriet bare 1% ladet. Dette er rart !!

Så hvis du har det samme problemet, vil jeg foreslå at du prøver disse trinnene, det er veldig store sjanser for at dette også vil fungere for deg. Hvis ikke, kan du alltid be om en erstatning fra Google hvis enheten din er i garantiperiode.

Se Også