Slik bytter du raskt lydutgang i Android 10

Samtidig som Android 10 ikke fikk en estetisk makeover, den kommer med mange store endringer som gestnavigering, mørk modus, personvernoppdateringer og mye mer. Ved siden av har du noen nyanseforandringer som Deling av Wi-Fi-passord, batteriindikator, digital velvære for familien og den nye overhalingen Bluetooth-menyen. Min favoritt ut av partiet er rask lydutgang. Denne funksjonen er til stede i noen få Android-skins som Oxygen OS, men nå som den har falt ned til Android 10, skal den nå alle skinnene. I mellomtiden, her er hvordan du raskt bytter lydutgang i Android 10.

Bytt raskt lydutgang i Android 10

Tidligere, når du hadde flere enheter koblet til Android, får den siste som kobles til lydutgangen. Hvis du må bytte lyd til en annen enhet, må du koble fra den første. Imidlertid endres det i Android 10, og du kan raskt bytte lydutgang gjennom selve volummenyen.

Til å begynne med kobler du en Bluetooth-lydenhet til Android-smarttelefonen din. Trykk deretter på volumvipperen, og du vil se et Innstillinger-ikon rett under volumregulatoren. Trykk på den, og den åpner en dialogboks nederst.

Slik bytter du raskt lydutgang i Android 10

Lese: Hvordan skjule lydfiler i Android Music Player Apps

Fra dialogboksen trykker du på "Spill av media til", og det tar deg til tilgjengelige Bluetooth-lydenheter. Hvis du for eksempel vil bytte utgang fra Bluetooth-øretelefoner til telefonens høyttaler, trykker du på "Denne enheten". Det vil bytte lydutgang til telefonens høyttaler.

Slik bytter du raskt lydutgang i Android 10Bluetooth-menyen hadde noen endringer i Android 10, og her er hvordan du raskt bytter lyd mellom Bluetooth-lydenheter i Android 10

Bortsett fra dette, vil du også se at Bluetooth-enhetene i menyen vil være tydelig fargekodet.

På samme måte, for å bytte lyd mellom Bluetooth-enheter på en Windows-PC, kan du bruke SoundSwitch app. For eksempel, når appen er installert, kan du trykke hurtigtasten CTRL + ALT + F11 for å veksle mellom lydutgangen fra hodetelefonen din til høyttaleren uten å måtte koble hodetelefonen fra Bluetooth-menyen.

For mer spørsmål eller problemer angående Android 10, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Les også: Hvordan forbedre Bluetooth-lydkvaliteten på Android og Mac med aptX

Se Også