Hvordan skjule hashtags fra Instagram-innlegg og -historier

Instagram tillater opptil 30 hashtags på et vanlig innlegg og opptil 10 hashtags på en historie. Imidlertid, bare fordi du kan bruke så mange hashtags, betyr det ikke at du burde det. Overdreven hashtags kan ikke bare gjøre innleggene dine rotete, men kan også komme som "prøver for hardt". Heldigvis er det måter du kan skjule hashtags i både historiene og innleggene dine. Så her er hvordan du skjuler hashtags fra Instagram-innlegg og -historier.

LeseSlik ser du anonymt på Instagram-historier uten konto

Hvordan Instagram Hashtags fungerer?

Forutsatt at profilen din er offentlig når du bruker en hashtag i Instagram-innlegget eller historien din, vil bildet vises i den offentlige aggregeringen av disse hashtags. Det er imidlertid ingen garanti for at historien eller innlegget ditt blir akseptert i hashtag-aggregeringen. Aksepten avhenger av forskjellige faktorer som engasjement, kvaliteten på innleggene, konkurransen etc. Når det er sagt, ikke bli motløs, og det er fortsatt verdt å legge til hashtag.

Del 1: Skjul Hashtags fra Instagram Stories

1. Endre Hashtag-fargen

Dette er den beste måten hvis historien din har en ren fargebakgrunn, eller hvis du har et bilde som ikke har en gradient. Slik gjør du det.

for det første åpne et solid bakgrunnsbilde eller et bilde med vanlige farger. Skriv inn hashtag du ønsker i form av en tekst. Du kan også klikke på forslaget nederst for å matche det med de aktuelle hashtags.

Hvordan skjule hashtags fra Instagram-innlegg og -historier

Det neste trinnet er å trykk og velg all teksten og treffer fargehjulssirkelen på toppen. For å endre fargen, trykk på fargevelgerverktøyet nederst til venstre. Nå ganske enkelt dra markøren over fargen du vil at hashtag skal blande inn og du er ferdig!

Hvordan skjule hashtags fra Instagram-innlegg og -historier

2. Skjul dem bak et annet element

Hvis historien din har et bilde med livlige farger, er sjansen stor for at ovennevnte metode ikke vil fungere. Så, en lur løsning kan være å legge til hashtags som vi gjorde i første trinn og gjemme den bak andre elementer, som GIF, plassering og klistremerker eller til og med andre tekster. Slik gjør du det.

Legg til en hashtag og trykk på klistremerkealternativet øverst på alternativene. Da kan du velg et klistremerke, søk i en GIF eller legg til et annet element. Nå dra og slipp dette på hashtaggen, for å skjule dem bak elementet.

Hvis du er lei av hashtags som tar all oppmerksomhet på Insta. Slik skjuler du enkelt Hashtags fra Instagram Posts & Stories.

3. Ekstremt minimere Hashtags

Dette er med linjen den raskeste måten å gjøre det på, og hvis du har en eller to hashtags, kan du enkelt minimere dem, så det ikke blir merkbart for betrakteren. Den eneste ulempen er at det kan se ut som et lite merke på noen bilder. For å minimere en eller flere hashtags, klem og zoom inn til de er ekstremt små. Du kan også flytte hashtaggen for å matche med bilde- eller videofarge for å skjule den helt.

ystory, bilde, htags, rotete, måter, hidehtagsnstagrposts, historier, vil, del, tbottom, ttop, ganske enkelt, arbeid, tfirst, ekstremt

4. Skjul Hashtags ved å skyve dem til siden

Hvis ingen av de ovennevnte tre fungerer, det vil si at du ikke har et solid bakgrunnsbilde, du ikke vil legge til et klistremerke / GIF, og du vil heller ikke minimere det, den reneste måten er å kaste hashtaggen ut av skjermen.

Når du bruker en hashtag, prøv å dra den ut av skjermen på hver side. Dette kan være vanskelig, men når du mestrer det, kommer det veldig nyttig. Hvis du ikke kan gjøre det, kan du prøve å gjøre skrifttypen stor og deretter vri den til siden.

Hvordan skjule hashtags fra Instagram-innlegg og -historier

Del 2: Skjul hashtags fra Instagram-innlegg

Siden innlegg er en langsiktig avtale, som alltid vil være på profilen din til du sletter dem. Selv om du vil bruke en ideell 15-20 hashtag innenfor bildeteksten, ser det veldig rotete ut, og leserens fokus blir med en gang omdirigert til dem i stedet for bildeteksten din. Det er to måter å skjule disse hashtags i bildetekstene i appen, men du må merke deg at den vises i skrivebordet.

1. Bruke mellomrom i bildeteksten

Disse fungerer spesielt når innlegget vises i noens feed eller når noen blar i profilen din. Bare skriv bildeteksten, og trykk enter / return. Legg nå til flere skilletegn som punktum, underpoeng 4-5 ganger eller mer, og legg til hashtags nederst.

Ved å gjøre dette skiller du hashtags fra bildeteksten da Instagram bare viser de første linjene i forhåndsvisningen. Så man kan bare se hashtags ved å trykke på ‘mer’.

Hvordan skjule hashtags fra Instagram-innlegg og -historier

2. Legge til hashtags i kommentarene

Den andre måten å holde innlegget ditt rent på er å bruke det i kommentarene. Du kan gjøre dette ved å skrive bildeteksten din som vanlig, men ikke ta med hashtags og publiser innlegget. Når det er publisert, trykk på ikonet for kommentarboblen under innlegget og skriv / kopier hashtags du vil bruke.

Når du legger ut kommentaren, vil du legge merke til at kommentarene ikke vil være synlige for dine følgere ved hjelp av Instagram-appen. Den eneste måten å se dem på er å trykke på ‘vis alle kommentarer’ for å se hashtags. Imidlertid forblir kommentaren på skrivebordet øverst.

Hvis du er lei av hashtags som tar all oppmerksomhet på Insta. Slik skjuler du enkelt Hashtags fra Instagram Posts & Stories.

Avslutningsanmerkninger

Så dette var en enkel hemmelig oppskrift på å bruke hashtags uten å la dem få historien eller innlegget ditt til å være rotete. Du kan bruke hvilken som helst metode avhengig av hvilken type bilde du har. Dette gjelder spesielt for historier der du har flere metoder. Jeg skyver stort sett hashtag til siden, for å skjule dem slik det fungerer mesteparten av tiden. Når det gjelder innlegg, tror jeg det er en renere måte å legge dem til i kommentarseksjonen, da det tar hensyn til bildeteksten din. Så det var noen måter du kan skjule hashtags fra Instagram-innlegg og -historier.

Les også3 måter å legge til tilpasset miniatyrbilde til Instagram-video

Se Også