Hvordan kontrollere YouTube-avspilling mens du er på en annen fane

Streamkeys er en populær kromutvidelse som lar deg kontrollere medieavspilling fra hvilken som helst fane. Viser seg, senest Google Chrome 77 build, kan du gjøre det naturlig ved hjelp av et spesielt kromflagg. For det ukjente, Chrome-flagg lar deg få tilgang til hemmelige funksjoner i Chrome før de blir gjort tilgjengelige for publikum. La oss se hvordan det fungerer.

Før vi begynner, må du sørge for at Chrome er oppdatert siden denne funksjonen nylig ble introdusert. For å gjøre det, klikk på menyikonet med tre barer og bla til Hjelp> Om Google Chrome for å se etter nettleseroppdateringer. Jeg har testet den på Chrome versjon 77.0.3865.75.

Hvordan kontrollere YouTube-avspilling mens du er i en annen fane

For å kontrollere avspilling av YouTube mens du er i en annen fane, åpner du Google Chrome-nettleseren din på datamaskinen og i URL-linjen, kopier og lim inn følgende URL.

krom: // flagg

Du blir ført til Chrome-flaggsiden med en advarsel - disse flaggene kan forårsake sikkerhetsproblemer og potensielt datatap. Ikke bekymre deg, de er for det meste ufarlige, og du kan alltid gå tilbake til tidligere innstillinger.

Siden det er vanskelig å bla gjennom alle mulige kromflagg, vil jeg foreslå at du bruker søkefeltet øverst på skjermen for å se etterGlobale mediekontroller‘. Aktiver flagget som samsvarer, ved å klikke på rullegardinpilen ved siden av det, og velg Aktiver. Alternativt kan du bruke følgende URL for rask tilgang.

krom: // flagg / # global-media-controls

Hvordan kontrollere YouTube-avspilling mens du er på en annen fane

Når du har aktivert Chrome-flagget, klikker du på Start på nytt nå -knappen nederst på skjermen. Dette vil starte Chrome-nettleseren på nytt, og du er nå klar til å bruke kromflagget du nettopp har slått på.

Når nettleseren starter på nytt, åpner du hvilken som helst YouTube-video du ønsker. På høyre side av Omni-boksen, ved siden av utvidelsesområdet, ser du en liten 'Play' -knapp. Ved å klikke på avspillingsknappen får du et lite vindu som gir deg tittelen på det som spilles, sammen med muligheten til å spille / pause og flytte til neste eller forrige element i en liste.

I den siste utgaven av Google Chrome 77 lar du deg styre medieavspilling fra hvilken som helst fane ved hjelp av et spesielt kromflagg. La oss se hvordan det fungerer.

Den beste delen er at den støtter stort sett alle nettsteder som har media på websiden. Jeg prøvde det på gratis musikkstrømmesider, YouTube, Pandora, Ganna, Soundcloud og få andre. Og det fungerte med dem alle. Men bare når det gjelder YouTube, viste vinduet miniatyrbildet for videoen som spilles av. Alt i alt, selv om dette er en kul funksjon å ha, kan Google endre eller fjerne disse flaggene når som helst i fremtiden. Gi meg beskjed om dine tanker i kommentaren nedenfor.

Se Også