Beste online videoredigerer uten vannmerke (2018)

Mens det ikke er mangel på robuste videoredigerere for Desktop og Smarttelefoner, det er tider når alt du vil gjøre er å bli med i to klipp, fjern lyd fra videoen, eller roter en video. I slike situasjoner er det fornuftig å bruke online videoredigerere i stedet for nedlastingsprogramvare.

Imidlertid er det ikke lett å finne en anstendig online videoredigerer uten vannmerke, men bekymre deg ikke, vi løftet tungt for deg. I denne artikkelen vil vi sammenligne videoredigererne på noen få parametere, men hovedsakelig deres evne til å klippe, trimme, beskjære, legge til undertekster, filtre, lyd, effekter og andre funksjoner. Det viktigste er at vi ser etter vannmerket og at hvis de gir mulighet til å fjerne det.

Online videoredigerer uten vannmerke

1. ClipChamp

Best for - å legge til effekter og filtre

Hvis du leter etter en enkel online videoredigerer som lar deg beskjær, trim, roter og snu en video så er ClipChamp noe for deg. Bortsett fra grunnleggende redigeringsverktøy, lar ClipChamp deg også justere lysstyrke, kontrast og metning av hvilken som helst video du laster opp. Hvor ClipChamp skinner er med sine videokonverteringsevner. Bare last opp videoen, så kan du konvertere hvilken som helst lengde på videoen med hvilken som helst oppløsning mellom 240p og 4K til MP4, WebM eller FLV formater. Under konvertering kan du manuelt velge videooppløsningen, kvaliteten og andre optimaliseringsinnstillinger. Den eneste tingen der ClipChamp mangler, er hastigheten. Det tar for lang tid å gjengi videoen, delvis fordi den gjør den i nettleseren og må stole på datamaskinens ressurser.

Pris: Oppgraderingen gir deg ubegrenset 720p videoredigering og nedlastinger uten vannmerke.

Pålogging kreves: Ja

Sjekk ut ClipChamp

Beste online videoredigerer uten vannmerke (2018)

2. Videokutter på nettet

Best for - kutt, trim og roter.

Som du kan se fra selve navnet, vil Online Video Cutter tillate deg å raskt klippe og trimme videoene dine så lenge de er under 500 MB. Annet enn det, kan du rotere og beskjære videoer også. For å jobbe med Online Video Cutter, må du bruke Chrome-nettleseren og installere Chrome-appen. Når du har gjort det, kan du laste opp videoen, dra glidebryterne etter behov og velge utskriftskvalitet og filformat. For å kutte videoen, klikk på knappen "Klipp ut". Etter å ha kuttet kan du enten laste ned den bearbeidede videoen til datamaskinen eller lagre den på Google Drive eller Dropbox. De hevder også å automatisk slette filer fra serverne etter at du er ferdig med å jobbe med dem.

Pris: Gratis

Pålogging kreves: Nei

Ta en titt på Online Video Cutter

Beste online videoredigerer uten vannmerke (2018)

3. VideoToolbox

Best for - grunnleggende redigering

VideoToolboxs nettsted ser ut som den ble bygget tilbake på 2000-tallet, men den har et ganske anstendig sett med verktøy for å redigere videoer. Ved hjelp av de medfølgende verktøyene kan du legge til vannmerker, kutte eller konvertere videoer, beskjære, slå sammen flere filer i enkeltvideofiler, trekke ut lyd, video eller undertekst fra en fil, lage miniatyrbilder og legge inn undertekster.

Det som er bra med VideoToolbox er at den gir deg 1,5 GB lagringsplass for lagring av redigerte videofiler. Også, for å jobbe med VideoToolbox, bør alle videofilene være mindre enn 600 MB. Ulempen med VideoToolbox er at du ikke kan forhåndsvise videoen mens du redigerer med noen av de medfølgende verktøyene. Hvis du for eksempel vil trimme en video, må du vite de nøyaktige start- og sluttpunktene på forhånd, du kan ikke forhåndsvise dem i nettleseren mens du trimmer.

Pris: Det er gratis, men nettstedet er fylt med annonser. Så jeg vil bare anbefale å bruke dette nettstedet hvis du ikke er fornøyd med andre nettsteder på denne listen.

Pålogging kreves: Ja

Sjekk ut VideoToolBox

Det er ikke lett å finne en anstendig online videoredigerer uten vannmerke, men bekymre deg ikke, vi løftet tungt for deg. I denne artikkelen vil vi sammenligne videoredigererne på noen få parametere, men hovedsakelig deres evne til å, klippe, trimme, beskjære, legge til undertekster, filtre, lyd, effekter og andre funksjoner.

4. MovieMakerOnline

Beste for -lage videoer og collage fra bunnen av

MovieMakerOnline lar deg lage dine egne filmer eller videoer ved å legge til tilpasset musikk til videoer og bilder. MovieMakerOnline har også andre alternativer som tekstoverlegg, overganger, blekningsalternativer for både video og lyd, beskjæring, rotering, uskarphet osv. Nettstedet ser litt rart ut på grunn av alle annonser, forvirrende layout og dens vertikale tidslinje for video, musikk , bilder, tekst og bakgrunn, men hvis du leter etter en enkel måte å redigere eksisterende videoer eller lage en video fra bilder, så gjør MovieMakerOnline jobben ganske bra.

Pris: MovieMakerOnline er helt gratis, men nettstedet er fylt med annonser, akkurat som VideoToolbox.

Pålogging kreves: Nei

Sjekk ut MovieMakerOnline

video, sjekk, pris, kreves, tvideo, gratis, redaktører, trim, bruk, videoer, roter, effekter og, beskjær, kutter, filer

5. Magisto

Best for - assistert redigering med AI

Magisto er ulikt noen annen online videoredigerer i denne listen. Den bruker kunstig intelligens (AI) for å finne interessante deler eller bevegelser i et bilde eller en video og fremhever den automatisk ved hjelp av tilpassede effekter og spleiser. Å være en helautomatisert redaktør, er det ikke mye du kan gjøre annet enn å laste opp videoen, velge tema og lydspor. Når det er sagt, hvis du ikke har noe imot begrensningene, kan Magisto være en morsom liten nettapp for å eksperimentere med eksisterende videoer og bilder.

Pris: Basisversjonen er gratis, men den lar deg ikke laste ned redigerte videoer. For å fjerne begrensningen kan du oppgradere til en av deres betalte planer som koster deg $ 2,49 / mo, $ 7,49 / mo, eller $ 39,99 / mo når det faktureres årlig. Avhengig av planen får du tilgang til forskjellige funksjoner.

Pålogging kreves: Ja

Sjekk ut Magisto

Beste online videoredigerer uten vannmerke (2018)

6. Kapwing

Best for - størrelse på videoer

Kapwing er ikke akkurat en tradisjonell videoredigerer. Hvis du vil endre størrelsen på videoer for sosiale medier som Instagram, Twitter eller Facebook, er Kapwing et bedre alternativ. Det beste med appen er at den har innebygde innstillinger for alle populære sosiale medier, og viser deg en forhåndsvisning også. Du kan også laste opp og legge til undertekster med av klikk. Nettstedet fungerer like feilfritt på mobil som det fungerer på stasjonære enheter.

Pålogging kreves: Nei

PrisDu kan prøve Kapwing gratis.

Ta en titt på Kapwing

Beste online videoredigerer uten vannmerke (2018)

7. RotateMyVideo

Best for - Roterende videoer

Som navnet antyder, roterer alt RotateMyVideo hvilken som helst video. Nettstedet er ganske enkelt, last opp en video fra datamaskinen eller smarttelefonen. Når den er der oppe, kan du rotere den mot venstre eller høyre med knappene. Du kan også endre størrelsesforholdet for videoen mellom 4: 3, 16: 9. Når du er ferdig, laster du ned videoen eller deler den direkte på sosiale nettverk.

Pålogging kreves: Nei

PrisDette nettstedet tilbyr sine tjenester gratis og er veldig effektive.

Sjekk ut RotateMyVideo

Det er ikke lett å finne en anstendig online videoredigerer uten vannmerke, men bekymre deg ikke, vi løftet tungt for deg. I denne artikkelen vil vi sammenligne videoredigererne på noen få parametere, men hovedsakelig deres evne til å, klippe, trimme, beskjære, legge til undertekster, filtre, lyd, effekter og andre funksjoner.

8. VideoLouder

Best for: å skru lyd eller lyd for video

Noen ganger når du spilte inn video fra smarttelefonene, er lyden for høy eller for lav. Og alt du vil gjøre er å øke eller redusere volumet på videoen, VideoLouder er det beste alternativet.

Du kan laste opp video opptil 500 MB, og siden støtter alle populære videoformater som AVI, MPEG, MPG, MP4, MOV, XVID osv. Nettstedet hevder også å fjerne de opplastede filene etter noen timer. Selv om jeg vil anbefale å ikke laste opp noe på nettet som du ikke er komfortabel med å vise til publikum.

Pålogging kreves: Nei

Pris: Gratis

Sjekk VideoLouder

video, sjekk, pris, kreves, tvideo, gratis, redaktører, trim, bruk, videoer, roter, effekter og, beskjær, kutter, filer

Online videoredigerer uten vannmerke

Online videoredigerere har et formål og er ikke noe problem. De redigerer videoer i sanntid uten behov for ekstra programvare. Mens noen er i stand til å gjøre bare en bestemt ting, og andre er nesten identiske med en profesjonell programvare. Alle disse nettleserne er i stand til å gjøre det de hevder og er vannmerkefrie. Magisto er en flott redaktør, og den oppdager automatisk nøkkelpunktene i videoen din og redigerer en vakker video basert på dens kraftige AI. RotateMyVideo og VideoLouder gjør akkurat det de sier. VideoToolbox, får jobben gjort til tross for at du har et gammelt grensesnitt

Det er det for nå. Kommenter nedenfor og del dine tanker og erfaringer om bruk av ovennevnte videoredigerere.

LeseOpen Source Video Editor for Windows, Mac, Android og iOS

Se Også