Beste spillkonsoller under $ 200 for barn (3-7 år)

Noen konsoller er gode for å feste med barna dine, for eksempel DIY Clockwork Pi og Arduboy. Andre er gode for å holde dem stimulert på farten. Selv om markedsføringen kanskje har overbevist deg om at PS4 og Xbox er de eneste konsollene du kan kjøpe for barna dine, er det mange andre alternativer i markedet. Jeg har søkt på internett og funnet de beste spillkonsollene for barn under 200 dollar. La oss begynne.

Jeg vil ikke være oppført PS4, Xbox One X og Nintendo Switch ettersom disse konsollene koster $ 300, men du kan alltid se på oppussede konsoller fra Amazon. Jeg vil fokusere på konsollene som bringer noe unikt til bordet som nostalgi, vintage, retro-gaming, DIY, etc.

Lese: Beste PS4-spill for barn som voksne også vil elske

Beste spillkonsoller for barn

1. Nintendo Switch Lite

Alder: 6+

I motsetning til sin eldre fetter, Nintendo Switch, er Nintendo Switch Lite en 200 dollar håndholdt konsoll som er kjent for sine barnevennlige spill. Du kan få denne konsollen i tre farger; Gul, turkis og grå. Konsollen har et stort bibliotek med spill som støtter Switch Lite, men det kan også spille spill bygget for Nintendo Switch også. Hvis vennene til barnet ditt har en Switch eller Switch Lite, kan de parre enhetene lokalt og spille flerspillerspill som Kirby Clash, Super Smash Bros., etc.

Beste spillkonsoller under $ 200 for barn (3-7 år)

Å være en håndholdt konsoll får du en batterilevetid på rundt 3-5 timer, noe som kan utgjøre en enorm forskjell hvis du tar barna med på en biltur. Du kan kjøpe både gratis og betalte titler fra Nintendo nettbutikk og komme på moroa.

Kjøp Nintendo Switch Lite for $ 199 (Amazon)

2. NVIDIA Shield TV

Alder: 3+

NVIDIA Shield TV og Shield TV Pro er mediebokser som er i egen liga og lage gode budsjettkonsoller. Shield TV kjører på Android, noe som betyr at den kjører de fleste mobilspillene på TV-en din, og du kan koble en spillkontroller for å spille spillene. Den har mange funksjoner som Tegra X1-prosessor, en dedikert 256-kjerners GPU og 3 GB RAM. Annet enn det får du 4K-utgang, Dolby Vision og 16 GB intern lagring som kan oppgraderes.

Beste spillkonsoller under $ 200 for barn (3-7 år)

Grunnen til at jeg anbefaler dette som en spillkonsoll for barn, er at du kan stille foreldrekontroll i Play-butikken til å bare vise spill som er ment for barn i din alder. Pluss at det også er en fullt funksjonell mediespiller som støtter Netflix, Prime Video, YouTube, etc.

Kjøp NVIDIA SHIELD TV for $ 149 (Amazon)

3. Mi Box S

Alder 3+

Hvis du liker ideen om spiller Android-spill på TV-en din så bør du også sjekke ut Mi Box S. Det er også en Android TV-boks som har anstendige spesifikasjoner og kan kjøre de fleste Android-spill designet for barn. Jeg dekket nylig alle spillene du kan spille på Mi Box S uten hikke. Akkurat som NVIDIA Shield TV, kan du koble en Bluetooth-kontroller til Mi Box S og få den samme opplevelsen som en spillkonsoll på TV-en. Den har en firekjerners prosessor, 4K videoutgang, 2 GB RAM, 8 GB intern lagring, og er priset til bare $ 59.

Selv om markedsføringen kanskje har overbevist deg om at PS4 og Xbox er de eneste konsollene du kan kjøpe for barna dine, er det mange andre alternativer. Her er få av dem.

Kjøp Mi Box S for $ 59 (Amazon)

4. Clockwork Pi

Alder: 10+

Husk de gode gamle dagene med å eie en GameBoy? Clockwork Pi er avataren fra det 21. århundre som prøver å videreføre arven mens den bringer noe nytt til bordet, DIY. Du får produktet demontert i moduler som er like morsomme å bygge som det er å spille. Den kjører et tilpasset Debian OS på en firekjerners prosessor og en gig RAM.

spill, spill, konsoll, konsoller, spille, mbox, smurt, ykids, nvidishield, som, barn, nintenswitch, bytte, kjerne, thcplay

Konsollen kommer med spill som Cave Story, Free DOOM og mange andre indiespill. Du kan også kjøre RetroArch og spille klassikerne.

Kjøp Clockwork Pi for $ 139 (Amazon)

5. Arduboy

Alder: 10+

DIY-spillkonsoller er en fin måte å introdusere barna for verden av DIY og programmering. Arduboy er en spillkonsoll med kredittkortstørrelse som kan spille en rekke 8-biters spill. Det er mer enn 100 spill du kan spille på denne lille konsollen, inkludert offisielt lisensierte spill som Tetris, Pac-Man og Atari. Arduboy koster $ 39, men gleden ved å lære å kode mens du spiller, uvurderlig.

Beste spillkonsoller under $ 200 for barn (3-7 år)

Kjøp Arduboy for $ 39

6. Minikonsoller: Mega Fun

Alder: 3+

SEGA Genesis, Atari og Original Playstation er noen av de mest populære konsollene gjennom tidene. Selv om disse konsollene har blitt avviklet i lang tid, men nostalgi om noe annet enn død. Alle disse konsollene er tilgjengelige i en krympet versjon som kjører akkurat som den originale konsollen. Imidlertid har disse konsollene noen endringer, for eksempel erstattes de gamle portene med HDMI og USB for å støtte nye grensesnitt, og alle spillene er bygget i selve konsollen. Hvis du vil knytte deg til barna dine med barndommens spill, så få disse konsollene.

Beste spillkonsoller under $ 200 for barn (3-7 år)

Kjøp Atari Mini for 38,99 dollar

Kjøp SEGA Genesis for $ 63

Kjøp Sony PlayStation for $ 47,99

7. Emulatorer for vinn

Emulatorer konverterer din eksisterende smarttelefon eller datamaskin til en spillkonsoll som kjører spill designet for eldre konsoller. Det er mange av emulatorer for Android-smarttelefoner som lar deg spille spill som Pac-Man, Tetris, Donkey Kong, Super Mario Bros., etc. Dreamcast-emulatorer er populære blant fans og etterligner spill som Sonic, Volgarr the Viking, etc. Even iPhone har en emulator som lar deg spille klassiske titler.

Selv om markedsføringen kanskje har overbevist deg om at PS4 og Xbox er de eneste konsollene du kan kjøpe for barna dine, er det mange andre alternativer. Her er få av dem.

Beste spillkonsoll for barn

Dette var noen av mine valg av spillkonsoller som du kan gi barna dine. Det er ingen konsoll som passer for alle, og det var derfor jeg prøvde å holde listen allsidig slik at du kunne se på alle de forskjellige tingene spillkonsoller i markedet tilbyr. Hva er ditt valg? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også