Beste hundevandringsappen for å tjene penger og få kontakt med dyreeiere

Hvis du er hunde- eller katteeier, vet du nøyaktig hvor mye omsorg og ansvar det er å ta vare på favorittdyret ditt. Dette er akkurat det som gjør Petsitting til en så innbringende virksomhet - ikke alle har tid til å gi sine kjæledyr den omsorgen de trenger, og det er der du kommer inn. Petsitting-apper gjør det lettere å finne dyrepassende jobber, få kontakt med eiere og samhandle med dem , og hold oversikt over kjæledyrets sittetid, fakturering og utgifter. Vi har utarbeidet en kuratert liste over de 6 beste Petsitting-appene på iOS og Android for å hjelpe deg med å ta vare på de søte ballene av pels. Les videre for å finne ut mer.

Lese: Beste apper for overvåking av kjæledyr for Android og iOS

Beste hundevandringsappen for å tjene penger

1. Hent dyrepleie

Best for: personlig tilpassede muligheter for dyrepassing

Mens plattformer som Rover fokuserer på enkel tilgjengelighet, anerkjenner Fetch Pet Care at de beste kjæledyrsitterne ikke bare er de som tilfeldigvis er nærmest. Fetch Pet Care legger vekt på kvalitet - hvis du registrerer deg som leverandør av dyrepleie, må du gjennomgå spesiell opplæring. Videre vil alle dine husdyroppgaver være under oppsyn av Fetch Pet Care sin lokale dyrepleiekoordinator. Disse koordinatorene matcher deg med din perfekte husdyroppgave basert på dine interesser og kjæledyropplevelse for å sikre at dyrepassingen blir så sømløs som mulig. På grunn av sin førsteklasses tilnærming er Fetch Pet Care bare tilgjengelig på et begrenset antall steder i USA - store byer som LA og New York City, men dette er ikke en mulighet du kan dra nytte av hvis du bor i et mindre by.

Fordeler:

  • Personlig opplevelse matcher deg med de mest passende dyreeierne
  • Trening er et verdifullt tillegg som kan komme til nytte under fremtidig dyrepassingsarbeid

Ulemper:

  • Bare tilgjengelig i utvalgte byer
  • Søknad, utvalg og opplæringsprosess er langvind.

Nedlasting: Android | iOS

Beste hundevandringsappen for å tjene penger og få kontakt med dyreeiere

2. Rover

Best for: Lokale hundesittemuligheter

Rover er en av de største dyrepassingsplattformene i verden - den fusjonerte nylig med DogVacay for å øke rekkevidden enda mer. Rover har over 200 000 sitteplasser. Med så høy tetthet er sjansene dine potensielle hundeeiere rett i nabolaget, noe som gjør opplevelsen mer praktisk for deg som sitter og for eieren. Appen lar deg holde kontakten med eiere ved å sende dem statusoppdateringer, videoer og bilder av kjæledyret deres. Rover gjør det også lettere for deg å markedsføre deg selv som en Rover sitter gjennom Rover-kort, som gir kundene detaljer om deg selv slik at de kan komme til en rask beslutning. Det er imidlertid vanskelig å bli en Rover-sitter. Mindre enn 20 prosent av søkerne kommer inn.

Fordeler:

  • Stor fellestørrelse betyr at klienter sannsynligvis vil være i nærheten
  • Rover-kort gjør det lettere å markedsføre deg selv som pet -itter

Ulemper:

  • Mindre enn 20 prosent suksessrate for applikasjoner gjør det vanskelig å bli med

Nedlasting:Android | iOS

Beste hundevandringsappen for å tjene penger og få kontakt med dyreeiere

3. Wag!

Best for: Betalte hundevandringsspill

Husdyrpassing er ikke den eneste måten å tjene penger på å ta vare på kjæledyr. Hundevandring er en annen flott måte å tjene ekstra penger mens du er nær dyr du elsker. The Wag! app kobler hundevandrere med dyreeiere. I motsetning til dyrepass er du bare ansvarlig for en tur, som kan være så lite som 15-30 minutter om dagen. Wag! har GPS-sporing for å tillate eiere å overvåke den nøyaktige ruten for hunden din for deres sjelefred, og lar deg også sende varsler til dem når hunden din, er, tar seg av virksomheten. Selv om søknadsprosessen ikke er så streng som med Dog Hero, må du fortsatt gjennomgå en test som involverer din situasjonsbevissthet, kunnskap om hundeseler og mer.

Fordeler:

  • Hundevandring er en stadig mer fleksibel måte å tjene penger på enn dyrepassing
  • Turer med hundene er GPS-aktiverte for overvåking og sjelefred

Ulemper:

  • Ingen

Nedlasting:Android | iOS

Dette er en liste over de 6 beste dyrepassingsappene: få kontakt med dyreeiere, finn dyrepassingsjobber og muligheter, og overvåke dyrepassingsvirksomheten din.

4. Dog Hero

Best for: Internasjonale hundesittende konserter hvis du reiser

Du trenger ikke å være i USA for å få en flott hundesittende konsert. Internasjonal hundesitting er en fin måte å tjene ekstra penger mens du tilbringer tid i land du elsker. Dog Hero er en Latin-Amerika-fokusert hundesittende app. Det forbinder hundeforeldre med over 16.000 hundeverter i Brasil, Mexico og Argentina. Dog Hero har en veldig streng valgprosess, skjønt - du avviser over 80 prosent av potensielle sitteplasser, så du må sørge for at innkvarteringen din er helt oppe. Dog Hero lar deg samhandle med eierne ved å sende bilder og videoer av hunden deres til dem hele dagen.

Fordeler:

  • Internasjonale muligheter for hundesitting
  • Meldinger med eierne lar deg holde kontakten om eventuelle problemer i sanntid

Ulemper:

  • Svært streng utvelgelsesprosedyre betyr at mindre enn 20 prosent av søkerne blir hundepasser
  • Foreløpig bare tilgjengelig i tre land

Nedlasting:Android | iOS

petsitting, fordeler, ulemper, finne, hente, lettere, holde, spore, sitters, vil, lage, sikre, peters, wnloadndroid, mindre

5. Førstehjelp til kjæledyr - Røde Kors

Best for: Nødsituasjoner med kjæledyrene du sitter

Det hjelper alltid å være forberedt, og aldri mer enn når noen overlater ditt kjæledyrs liv til deg. Amerikanske Røde Korss First Aid for Care-app gir deg nøkkelinformasjon om hvordan du gir hunder, katter og andre kjæledyr øyeblikkelig førstehjelp i tilfelle de viser livstruende symptomer. Appen anerkjenner at det viktigste er å få tilgang til profesjonell hjelp så snart som mulig: for dette formål bruker den geolokalisering for å hjelpe deg med å finne nærmeste veterinærsykehus og har også en dedikert funksjon for å ringe veterinæren. Dette er en må-ha referanse-app for alle dyrepassere.

Fordeler:

  • Gir grunnleggende førstehjelpsinformasjon for de vanligste kjæledyrene
  • Rask tilgang til profesjonell hjelp

Ulemper:

  • Noen av guidene kan være veldig ordrike, med færre bilder, og beseire formålet med rask førstehjelp

Nedlasting: Android | iOS

Beste hundevandringsappen for å tjene penger og få kontakt med dyreeiere

6. Nøyaktig dyrepleie

Best for: Administrere din dyrepleiebedrift

De fleste appene på denne listen legger vekt på kjæledyrseierne selv. De er plattformer for eiere å få kontakt med potensielle dyrepassere som deg selv. Funksjonaliteten til selve kjæledyrene er i beste fall tilfeldig. Hvordan holder du styr på kjæledyroppsettene dine? Dette er akkurat det Precise Petcare er for. Det er en app designet for kjæledyrsoppholdere for å holde rede på virksomheten. Den har kraftige planleggingsfunksjoner bygget for både sitters og ledere av dyrepassingsbyråer. Bortsett fra økonomiske aspekter, for eksempel støtte for fakturering, tillater det petsitters å holde oversikt over vandreruter gjennom geolokalisering, og lage dyrepleiejournaler - en fin funksjon hvis dyrepassingsbyrået krever at du skriver om opplevelsen.

Fordeler:

  • Kraftige kalenderbaserte planleggingsfunksjoner
  • Fakturering og betalingssporingsfunksjoner gjør dyrepassingsbetalinger mer praktisk

Ulemper:

  • Ingen

Nedlasting: Android | iOS

Beste hundevandringsappen for å tjene penger og få kontakt med dyreeiere

Avsluttende ord

Dette var våre valg for de beste dyrepassingsappene. De har alle forskjellige sterke sider: Rovers store samfunn gjør det enklere å finne en kjæledyrsopptreden, mens Dog Hero vil hjelpe deg å tjene ekstra mens du er i utlandet. Wag! er et flott alternativ hvis du bare ønsker å gå litt hundevandring. Til slutt er Precise Petcare en mini-ERP-løsning som sikrer at du aldri mister oversikten over kunder og fakturering. Hvilken Petsitting-app syntes du var mest nyttig og hvorfor? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Og hvis du er kjæledyrsetter, er sjansen stor for at du også er kjæledyrseier. Sjekk ut vårt utvalg av beste kjæledyrapps for erfarne kjæledyrseiere.

Se Også