10 beste kjæledyrapps for erfarne kjæledyrseiere

Jeg adopterte nylig en katt. Og som alle nye kjæledyrseiere, hadde jeg mange spørsmål om maten, oppførselen, medisinen og mye mer. Jo, det hjelper å stille spørsmål på forumet, men de gir deg ikke det fullstendige bildet. Jeg fant også noen få apper som er designet for kjæledyr og deres eiere. Så hvis du er en erfaren kjæledyrseier eller begynner på nytt, vil du fortsatt finne disse appene nyttige. La oss sjekke dem ut.

Beste kjæledyrapps for nye eiere

1. Puppr

Lær hunden din kule nye triks

Å lære dumme triks til hunder er fascinerende, men også mye vanskeligere enn det høres ut. Det krever presisjon, timing, tålmodighet og mange godbiter. Puppr løser i det minste en del av problemet, det hjelper deg med å trene hundene dine bedre. Appen gir deg opplæring for hvert triks du kan lære hunden din med en vanskelighetsmåler.

Før du setter i gang, er det bare å sørge for at du tar deg en godbit. Når du har åpnet appen, kan du velge fra leksjonslisten. Fra enkle "sit" og "stay" til avanserte triks som "skateboard", det er mange leksjoner du kan lære hunden din. Det er også en klikker innebygd rett inn i appen. Når det er sagt, er det noen triks låst bak en lønnsvegg, og hvis hunden din har lært seg alle gratis triks, ville du ikke ha noe imot å betale $ 12. Det er veldig givende.

Installer Puppr (Android | iOS)

10 beste kjæledyrapps for erfarne kjæledyrseiere

2. APCC av ASPCA

Finn alle mulige matvarer som er skadelige for kjæledyrene dine

Mange matvarer som mennesker spiser er giftige for kjæledyr i varierende grad. Denne appen hjelper kjæledyrseieren med å identifisere vanlige husholdningsartikler som kan være giftige for dyr. Selv om det er sunn fornuft å holde alle typer kjemikalier borte fra kjæledyrene dine, men hvis kjæledyret ditt på en eller annen måte klarer å få tak i noen, kan du raskt sjekke giftigheten og iverksette tiltak deretter. Og gud forby, hvis det er noe alvorlig, kan du raskt ringe ASPCA Animal Poison Control Center for å få hjelp.

APCC er helt gratis og er bare tilgjengelig for Android i Play-butikken.

Installer APCC by ASPCA (Android)

10 beste kjæledyrapps for erfarne kjæledyrseiere

3. Anti Dog Whistle

Ultrasonic Whistle-app for å disiplinere hundene dine

Hvis hunden din bjeffer for mye uten grunn, kan du bruke denne appen til å få dem til å stoppe. Appen er enkel, den avgir en lydfrekvens som tvinger hunden til å oppføre seg. Du må kanskje justere frekvensen i henhold til hunden din. Når du finner en passende frekvens for hunden din, spiller du lyden til hunden slutter å bjeffe.

Husk at lydene som produseres av denne appen også kan irritere hundene dine, da hørselen deres er veldig følsom. Forsikre deg om at du ikke lar denne appen kjøre i bakgrunnen, ellers kan det skade hundens ører.

Anti Dog Whistle er gratis og har annonser, du kan få det på Play Store. Denne appen er imidlertid ikke tilgjengelig for iOS, Dog Whistler er en lignende app som fungerer på iPhone.

Installer Anti Dog Whistle (Android)

Å eie et kjæledyr burde ikke være utfordrende, ikke sant? Men det er. Legg igjen det tunge løftet for oss og les disse 10 beste appene for kjæledyr og kjæledyrseiere.

4. Hundevandring

Bruk denne appen til å spore hundens rute

Hundevandring som navnet antyder, hjelper deg med å spore hundens tur. Den logger tid og avstand dekket og sporer den til kartet. Hvis hunden din gjør poos under en tur, kan du slippe en poo eller tissepinne på ruten for å markere området. Du kan ta bilder, og når turen er ferdig, blir den logget på appen din.

Lag profiler for forskjellige hunder og ta dem med til favorittrutene. Du kan også dele hundens rute med vennene dine som bruker appen. Dog Walk er gratis å bruke, og du kan bruke en GPS-enhet som selges av dem til å spore kjæledyrene dine i sanntid. Sjekk ut deres hjemmeside for å vite mer.

Installer Dog Walk (Android)

kjæledyr, liker, holde, tplay, mye, ypets, gå, turer, gratis, spore, dagbok, forskjellige, behov, mat, diabetes

5. Pet’s Diary

Påminnelsesapp for kjæledyr

Å eie flere kjæledyr kan være utfordrende. Kjæledyr med forskjellige raser / alder har forskjellige behov. Pet’s Diary er en påminnelsesapp for å varsle deg når det er på tide å mate kjæledyrene dine eller ta dem med på tur. Du begynner med å lage en profil for kjæledyret ditt, det har de fleste kjæledyrskategoriene som katter, hunder, hamstere og til og med eksotiske kjæledyr som python og wallaby.

Når profilen din er opprettet, kan du legge til gjøremål basert på kategorier. For eksempel kan du sette en påminnelse om daglig pleie som turer, mat, vann osv., Og appen vil minne deg på med et varsel hver gang. Det holder også en logg over alle kjæledyrene atskilt, noe som er viktig hvis du vil vise en rapport til veterinæren din.

Pet’s Diary er best for dyreeiere som ønsker å holde rede på alt deres kjæledyr trenger, alt fra mat til veterinæravtaler. Det er gratis i Play-butikken.

Installer Pet's Diary (Android)

10 beste kjæledyrapps for erfarne kjæledyrseiere

6. Dog Care Encyclopedia

Alt du trenger å vite om hunden din

Hvis du adopterer eller nylig har adoptert en hund, må du vite hva de trenger for å forhindre fremtidige konflikter. Dog Care Encyclopedia er en omfattende app som har all grunnleggende informasjon som - helsetjenester, førstehjelp, oppførsel, giftig mat, etc. Den har også informasjon om hvordan du skal ta vare på valper og eldre hunder, da begge trenger spesiell pleie.

Dog Care Encyclopedia er gratis, og jeg anbefaler alle nye hundeeiere å holde det på telefonene sine.

Installer hundevareoppslagsverk (Android)

10 beste kjæledyrapps for erfarne kjæledyrseiere

7. Barken

Kulturmagasin for hunder

The Bark er et digitalt magasin som dekker emner som spenner fra helse, atferd, aktiviteter og reiser. Det utgir et nytt magasin hvert kvartal. Du kan abonnere på bladet for $ 12,99 / år og motta alle de viktigste fordelene som kvartalsutgaver, eksklusive videoer, ekspertrådgivningskolonner etc.

Appen er gratis å laste ned, og du kan kjøpe individuelle magasiner som kjøp i appen eller ta et årlig abonnement.

Installer The Bark (Android | iOS)

Å eie et kjæledyr burde ikke være utfordrende, ikke sant? Men det er. Legg igjen det tunge løftet for oss og les disse 10 beste appene for kjæledyr og kjæledyrseiere.

8. KATT ALENE 2

Utviklet for katter for å leke med digitale gjenstander

Det er ikke mye gnagere og insekter i moderne leiligheter som kattene dine kan drepe, og det er derfor denne appen er så populær. Som du kan gjette med navnet CAT ALONE 2 er den andre delen av spillet CAT ALONE.

Det gir katten din noe for å mette byttedyret. Den har seks forskjellige spill, edderkopp, rotte, fjær, vanndråpe, løvetann og et glødende insekt. Du kan velge hvilken som helst eller blande alt for å holde ting interessant. Alt er tilfeldig slik at katten din ikke kjeder seg med spillene.

Dette spillet er så gøy, og katten min elsker det. Du kan få det gratis i Play Store og App Store.

Installer CAT ALONE 2 (Android | iOS)

kjæledyr, liker, holde, tplay, mye, ypets, gå, turer, gratis, spore, dagbok, forskjellige, behov, mat, diabetes

9. RVC Pet Diabetes

Hold oversikt over kjæledyrets blodsukkernivå og behandlinger

Diabetes er veldig vanlig hos kjæledyr, og det er dette denne appen prøver å hjelpe. Bare lag en profil for kjæledyret ditt og skriv inn alle obligatoriske felt, så kan du føre en oversikt over diabetes og andre medisiner. Du kan angi påminnelser om medisinering og insulininjeksjoner, vil appen sende et varsel når det er på tide. Appen er veldig omfattende, men litt vanskelig å bli vant til. Du kan delta for å gjøre appen bedre ved å fylle ut undersøkelser og søke om kliniske studier. Appen sender anonyme data til utviklerne for å skape en bedre plattform for alle kjæledyr med diabetes.

RVC Pet Diabetes-appen er flott for diabetiske kjæledyr og deres eiere. Den er bare tilgjengelig for Android akkurat nå.

Installer RVC Diabetes App (Android)

10 beste kjæledyrapps for erfarne kjæledyrseiere

10. 11dyr

Alt i en app for kjæledyrseiere

Du kan bruke den til å administrere kjæledyrmedisiner, og angi påminnelser. Det minner deg også på å sette en avtale for stell, ormekur, vaksinasjon og hygiene. Forsyningssporingsfunksjonen holder styr på forsyninger og minner deg om noe er i ferd med å gå tom for lager. Du kan lagre medisinske journaler, som laboratorietester og medisinske forhold.

I motsetning til Pet’s Diary kan 11dyr også generere en detaljert rapport hvis du regelmessig fører en oversikt over mat og medisiner. Det er best for nybegynnere, men tilbyr også tjenester for dyrevelferdsorganisasjoner og profesjonelle groomers.

11pets er det perfekte verktøyet for kjæledyradministrasjon for dyreeiere, dyrevelferdsorganisasjoner og profesjonelle groomers. Den er tilgjengelig for både Android og iOS.

Installer 11pets (Android | iOS)

10 beste kjæledyrapps for erfarne kjæledyrseiere

Innpakning

Dette var noen av appene som jeg synes er nyttige for å administrere og leke med kjæledyrene mine. Puppr er en flott app for å trene hundene dine, og enda bedre hvis du har en valp. Katten min gjør hva han vil, og jeg kan egentlig ikke trene ham, så jeg bruker CAT ALONE-appen for å hindre ham i å skape kaos rundt huset mitt. Det er noen veldig nyttige apper i listen som Pet’s Diary, 11pets og RVC Diabetes-appen. Disse appene hjelper deg med å håndtere mat, medisiner og diabetes for kjæledyrene og gir innsiktsfulle data. Savnet jeg noen app? Hvilken app bruker du? Fortell meg i kommentarene nedenfor.

Hvis du er som meg som overlater huset til kjæledyrene og deretter bekymrer deg for dem hele dagen, bruk disse apper for kjæledyrovervåking for å sjekke opp dem.

Se Også