7 beste Instagram-redigeringsapper for å lage virale videoer

Instagram har vært veldig raske med å hevde en andel av TikTok's pie med sin egen funksjon kalt Reels. Akkurat som TikTok og til og med YouTube Shorts, kan du nå opprette vertikale videoer i 15-30 sekunder på Instagram. Imidlertid er den innebygde redaktøren ikke i det hele tatt intuitiv. Så hvis du har vært på utkikk etter en videoredigerer av høy kvalitet for å lage videoer til Instagram Reels, er du på rett sted. Her er noen av de beste Reel-redigeringsappene for Instagram for å lage profesjonelle videoer. La oss sjekke dem ut.

Problemet med å redigere hjul på Instagram

Instagram lar deg lage hjul med minimal innsats, og prosessen ser mindre ut som videoredigering og mer som en prosedyre. La meg forklare. Du begynner med å velge lengden på videoen som kan være 15 til 30 sekunder. Etter det velger du et lydklipp som skal kobles sammen med videoen, angi et Instagram-filter, og start opptaket. Når klippet er spilt inn, legger du enten ut det du får, eller tar opp igjen. Det er ingen måte å bruke den som tar eller redigerer den på nytt. Det er her tredjepartsapper hjelper redigeringsapper for Instagram som tilbyr flere funksjoner i en dedikert app for å redigere videoer.

1. Klipp | Legg til sanntidstekster på Instagram Reels

Clips er en fantastisk app som lar deg lage morsomme videoer ved hjelp av Apples innebygde Animojis, filtre, effekter og sanntids billedtekst. Når du oppretter en Instagram Reel, er det avgjørende å få poenget ditt på under ett minutt, og sanntidsteksting kan virkelig hjelpe. Clips gjør en fantastisk jobb med å fange ordene dine og transkribere dem. Det engelske språket fungerer feilfritt, men du kan få feil med andre språk, eller hvis bakgrunnen din har støy. Klipp er gratis og bare tilgjengelig for iPhone og iPad.

7 beste Instagram-redigeringsapper for å lage virale videoer

Få klipp for iPhone (gratis)

2. InShot | Konverter landskapsvideoer til portrett for Instagram-hjul

Selv om Instagram Reels primært er for å lage vertikale videoer, kan du også laste opp liggende videoer. Imidlertid vil du se at Instagram legger til svarte rammer på topp og bunn som ikke ser veldig attraktivt ut. InShot løser dette problemet ved å legge til en dynamisk bakgrunn som er en uskarp versjon av originalopptaket. Ikke bare ser dette bedre ut enn en statisk svart bakgrunn, men det gir også en følelse av rikdom som gir en oppfatning av helsidesinnhold.

7 beste Instagram-redigeringsapper for å lage virale videoer

Du kan velge forskjellige nivåer av uskarphet eller velge hvilken som helst solid bakgrunn fra fargepaletten. InShot er gratis og tilgjengelig for både Android og iOS.

InShot for Android og InShot for iPhone (gratis)

3. Filmorago | Sakte ned eller øke hastigheten på videoene dine

Når du prøver å gjenskape virale trender med glatte dansetrinn fra TikTok eller Instagram Reels, er et triks å bremse musikken slik at du effektivt kan synkronisere bevegelsene dine til rytmen. Imidlertid har Instagram bare faste hastigheter der du enten kan redusere til 0,5x eller 0,3x. På den annen side kan du øke hastigheten på videoen for å ta opp med opptil 4 ganger hastighet. Dette betyr at du ikke kan finjustere og synkronisere opptakene uten å kaste bort mye tid i Instagram Reel-redigereren.

Vil du øke Instagram Reels-spillet ditt? Ditch standardredigereren og start med noen av de beste appene for redigering av hjul for Instagram.

FilmoraGo tilbyr en presis hastighetsjustering der du kan redusere opptakene til 0,1x eller øke hastigheten til 5x. Det ser kanskje ikke så mye ut, men gir bedre kontroll over videoens hastighet. Den eksporterte videoen vil bli lagret med et vannmerke som du kan fjerne mot en engangsavgift på $ 4,99 eller få et abonnement på $ 1 / uke.

Få FilmoraGo for Android og FilmoraGo for iPhone (gratis kjøp i appen)

4. Adobe Premiere Rush | Legg til overganger til Instagram Reels

Inshot er en god Reel-redigeringsapp for Instagram når du bare ønsker å legge til dynamiske grenser på en landskapsvideo. Men hvis du zoomer inn en landskapsvideo til en vertikal video, mister du detaljene på siden. Adobe Premiere Rush har en smart funksjon kalt Auto Reframe som automatisk sporer scenen og holder objektet i midten. Det er en flott måte å konvertere en Instagram Reels-video uten å miste verdifull informasjon. Du kan også forbedre reframeens effektivitet ved å dele videoen i flere segmenter og bruke effekten på hver del av klippet.

video, tvideo, redaktører, som, hjul, videoer, redigering, gratis, landskap, bare, opprett, ekte, bakgrunn, freen, kjøp

Sammen med det tilbyr Premiere Rush noen maler med overgangseffekter som fade-in, skyv fra siden, tørk, skyv og oppløs. Adobe Premiere Rush er gratis, men funksjonen for automatisk omramning er låst bak et abonnement som koster $ 5 per måned. Men du kan bruke den til så mye mer enn bare å redigere Instagram Reels.

Få Adobe Premiere Rush for Android og Adobe Premiere Rush for iPhone (gratis kjøp i appen)

5. VITA | Legg til et videooverlegg (PIP) på Instagram Reels

Hvis du vil lage en Instagram Reels-video ved å legge en annen video på toppen, populært kjent som PIP, er VITA videoredigerer et godt valg. Sammen med en fullverdig redaktør med multi-track redigering, gir PIP-modus total mening. Du kan legge en video på toppen av underlaget, justere lydnivåene separat, endre størrelsen på den overlagte videoen og til og med rotere den.

7 beste Instagram-redigeringsapper for å lage virale videoer

VITA er helt gratis og har ingen annonser eller skjulte kostnader.

Skaff deg VITA for Android og VITA for iPhone (gratis)

6. VN Editor | Legg til tilpasset lyd i videoene dine

Den største ulempen med å bruke tredjeparts videoredigerere i stedet for Instagram er at du må ha tilgang til musikken du skal bruke i videoen. Hvis ikke, sitter du fast fordi de fleste redaktører stoler på enten din personlige samling eller musikktjeneste. Imidlertid har VN Editor kraftige verktøy som lar deg hente lyd fra flere kilder. For eksempel kan du dele lyd fra en eksisterende video, laste ned med en ekstern lenke, hente fra lokal musikk, spille inn med en mikrofon eller bare kopiere fra datamaskinen din via Wi-Fi.

7 beste Instagram-redigeringsapper for å lage virale videoer

VN Editor er fornuftig da den lar deg gjøre alle disse tingene selv på iPhone. Sammen med dette får du en fullverdig Instagram Reels videoredigerer med multi-track redigering, filtre, effekter, overganger og maler. VN Editor er gratis på både Android og iOS.

Skaff deg VN Editor for Android og VN Editor for iPhone (gratis)

7. VLLO Editor | Bruk grønne skjermeffekter med Chroma Key

Green Screen åpner ubegrensede muligheter med bare et grønnfarget stoff. Dessverre tilbyr de fleste mobile videoredigerere ikke Chroma Key, men VLLO gjør det. Det gjør det mulig å redigere den grønne bakgrunnen med brukervennlige glidebrytere og justere metning, lysstyrke og fargetone. Bare trykk på videolaget og velg fargen fra opptaket du vil fjerne, og juster de tre parametrene til hele bakgrunnen er fjernet. Du vil få bedre resultater hvis du bruker et jevnt, mykt lys over rammen og ikke bruker farger som ligner på bakgrunnen.

Vil du øke Instagram Reels-spillet ditt? Ditch standardredigereren og start med noen av de beste appene for redigering av hjul for Instagram.

VLLO Editor er gratis og tilgjengelig for både Android og iOS.

Få VLLO for Android og VLLO for iPhone (gratis kjøp i appen)

Hvilke er de beste appene for redigering av hjul for Instagram

Dette er noen av de beste Instagram Reel-redigeringsappene du kan sjekke ut om du vil oppgradere Instagram-spillet ditt. Appene har et bedre grensesnitt, og du blir ikke begrenset av Instagrams redaktør. VLLO, VN og VITA er alle rundt videoredigerere med funksjoner som konkurrerer med redigeringsprogramvare for skrivebordsklassen. Hvis du bare vil gjøre korte modifikasjoner, vil Clips og InShot gjøre det bra. Hva er dine favorittredigeringsapper for Instagram Reels? Gi meg beskjed på Twitter.

Les også: Slik legger du til flere bilder i en Instagram-historie

Se Også