7 beste juleapper for iOS og Android - 2020

Jeg har allerede begynt å fylle opp til jul. Men som alle andre festivaler, er det så mye at jeg vil gå glipp av bare for å finne en dag før når det er for sent. Få gaver, lage en ønskeliste, lage en spilleliste og mer. I tillegg, hvis du har barn, er det en annen oppgave å holde tritt med spenningen. Så hvis du ønsker å gjøre julen enklere og morsommere, her er noen av de beste juleappene for iOS og Android.

Beste juleapper for 2020

1. Juletelling

Hvis du er noen som ikke kan beholde sin spenning eller bare blir engstelig fordi du går tom for tid til å forberede huset ditt til den store dagen, er denne appen noe for deg. Den viser deg forskjellige typer nedtellingstimere, for eksempel dager, netter og til og med sekunder som er igjen hvis du vil. Alt dette er pent pakket i et UI med nisse, juletrær osv. Disse kan tilpasses sammen med ekstra musikk.

Appen har en adventskalender som viser bakgrunnsbilder, HD-bakgrunnsbilder og andre ideer og tips til jul

Appen er gratis og har null annonser, noe som er flott. Men hvis du vil legge til widgets på skjermen og låse opp mer musikk, er det en premiumversjon som koster $ 1,5.

Få Christmas Countdown for iOS | Android

7 beste juleapper for iOS og Android - 2020

2. Melding fra nissen

Hvis du har barn i huset som alltid stiller spørsmål om nissen og gaver de vil få, vil en melding fra nissen sannsynligvis berolige dem. Denne juleappen har noen interaktive måter å holde et barn opptatt på. For eksempel kan du opprette en videomelding med personlige detaljer, en telefonsamtale, telefonsvarer for å legge igjen en melding fra nissen og en simulert chat-rute der du kan chatte med ham i sanntid. Som voksen fant jeg noen bugs, for eksempel svar som "Jeg er ikke sikker" fra chatboten, men jeg er sikker på at dette ikke vil gi spenningen til et barn ned, men ikke så ille.

Appen har også få kjøp i appen som spenner fra $ 1,99 til $ 19,99. Dette låser opp alle funksjoner, fjerner annonser, gir tilgang til nissevideoer, og til og med lar deg få en personlig video fra mannen i rød drakt som kan ha informasjon om barnet ditt.

Få melding fra nissen for iOS | Android

7 beste juleapper for iOS og Android - 2020

3. Julebakgrunner Live

Hvis du allerede har kjøpt et juletre og pyntet huset ditt, hvorfor ikke legge til litt julestemning på telefonen din også? Min favoritt- og beste juleapp tilbyr mange tema bakgrunnsbilder som du kan bruke på hjemmet og låseskjermen. Du kan velge mellom statiske og levende bakgrunnsbilder og legge til dine egne bilder i galleriet også.

Appen gir også mange tilpasningsalternativer. Du kan planlegge bakgrunnsendringer i intervaller, legge til rammer, 3D-effekter, bevegelige elementer og justere størrelsen / hastigheten / mengden til disse elementene. Appen er bare tilgjengelig på Android, men du kan sjekke ut et iOS-alternativ her.

Få julebakgrunner live

Her er de 7 beste juleappene for 2020, selv om du allerede forbereder deg til jul. Gjør det enda morsommere og enklere å organisere.

4. Julesanger

Juledagsfeiringen er ufullstendig hvis du ikke spiller julesanger og andre jingler i huset ditt. Det er mange måter du kan gjøre det, som å spille det på YouTube hvis du har en Android TV eller en kuratert Spotify-spilleliste. Men hvis du leter etter den beste juleappen som kan fungere hvor som helst, kan du prøve dette. Fungerer offline.

Den har over 20 sanger som også kan lastes ned til lokal lagring med et enkelt trykk. Du har også en delingsknapp rett på appen som sender lydfiler direkte til sosiale medieplattformer som WhatsApp.

Det er en flott app forutsatt at du får spille sanger offline, men jeg ønsker at utvikleren legger til en varighet-fane for enkel kontroll. I tillegg har appen bannerannonser, men de er ikke påtrengende.

Få julesanger gratis for Android

ndroid, christm, keep, ccreate, live, tsecret, ykids, find, gifts, wishlist, kids, different, even, music, bakgrunnsbilder

5. Elfster: The Secret Santa App

Jule spark i høytiden, men den andre tingen som gjør meg begeistret er den hemmelige nissegaveutvekslingen som skjer i organisasjoner og kontorer over hele verden. Hvis du er i mottakersiden, flott, men hvis du er den som er ansvarlig for å organisere den, kan denne appen gjøre ting enklere for deg. Registrer deg med Facebook, Google eller Apple ID.

Du kan opprette hemmelige julenissebørser, sette opp en byttedato (r), påmeldingsfrist (er) og også gavebudsjett (er). Appen lar deg synkronisere kontakter slik at du kan lage raske invitasjoner. Når du er ferdig, vises utvekslingen på appens hjemmeside sammen med en daglig nedtelling. I tillegg til det kan du også lage en ønskeliste, bla gjennom gaveideer og dele den med venner slik at de vet hva de skal skaffe deg.

Skaff deg Elfster: The Secret Santa App for iOS | Android

7 beste juleapper for iOS og Android - 2020

6. Yasa Pets Christmas

Et interaktivt dukkehusspill som er gratis og ikke inneholder kjøp i appen. Barna får vandre rundt i huset og besøke forskjellige deler som stuen, som har mange gaver som de kan åpne og leke med. Andre områder inkluderer kjøkken, spisestue, soverom osv., Hvor kattunger kan gjøre daglige gjøremål akkurat som du gjør i et ekte dukkehus.

Siden denne appen er laget for barn som blar gjennom huset, ble den designet for å bli rullet med bare en sveipe. Det er ingen bjeller og fløyter. Bare last ned og la barna være med kattungene og la dem ha det gøy.

Skaff deg Yasa Pets Christmas for iOS | Android

7 beste juleapper for iOS og Android - 2020

7. 7-i-1 julemoro

Hvis barna dine blir lei av å sende sms til nissen, kan du få dem opptatt med 7-i-1-julespill. Det er flere minispill som påkledning av snømann, minnespill, julegaveutfordring, informasjonskapselbaking osv. Appen har et grensesnitt som er full av bakgrunner, og bakgrunnsmusikken holder barna fokusert mens du forbereder deg på julaften.

Du kan fjerne annonser ved å oppgradere til Pro-versjonen for $ 2,99.

Få 7 In 1 Xmas Fun for iOS

Her er de 7 beste juleappene for 2020, selv om du allerede forbereder deg til jul. Gjør det enda morsommere og enklere å organisere.

Avslutningsanmerkninger: Beste juleapper for iOS og Android - 2020

Så her var noen av de beste juleappene for iOS- og Android-plattformer som du kan prøve med en gang. Jeg bruker personlig nedtellingstimeren for å holde rede på forberedelsene mine. Håper du prøver dem alle og finner den perfekte passformen for deg. God jul!

Les også: 5 beste Google Dinosaur-spillhacks

Se Også