10 beste Flashcard-apper for Android for å forbedre minne

Når det gjelder læringsmetoder, er Flashcards en av de mest effektive metodene. Ved hjelp av flashcards kan du enkelt lære til og med kompliserte ting. Årsaken bak at flashcards er så effektive, er noe som heter Spaced Repetition. Så hvis du er ute etter gode flashcard-apper for Android, er det noen av de beste du kan prøve akkurat nå gratis.

Lese:5 beste OCR-appen for Android

Flashcard-apper for Android

1. AnkiDroid

AnkiDroid er en open-source flashcard-app som lar deg få tilgang til alle slags flashcards på et bredt spekter av ting som matematikk, kjemi, fysikk, språk, geografi, fakta, biologi, land, historie osv. Hvis du vil, kan du lag dine egne flashcards med tekst, bilder, lyder og LaTeX. Når du er opprettet, kan du dele flashcards du opprettet med verden ved hjelp av AnkiWeb, slik at andre kan bruke dem. AnkiDroid er også tilgjengelig på andre plattformer som Windows, MacOS, Linux og ChromeOS via AnkiWeb. Bare registrer deg for en gratis konto, så er du god for sky-synkronisering.

Pris: Gratis, åpen kildekode, inneholder ingen annonser eller kjøp i appen.

10 beste Flashcard-apper for Android for å forbedre minne

2. Quizlet

Mens jeg anbefaler Duolingo på det sterkeste. når det gjelder å lære nye språk, kom det imidlertid kort i ordforrådsavdelingen. Så hvis hovedmålet ditt er å lære språk og ordforråd, så er Quizlet et godt valg. Selvfølgelig, bortsett fra språk og ordforråd, kan du også bruke flashkortene til å lære forskjellige andre ting som fysikk, kjemi, geografi, rom, anatomi, fysiologi osv. Det jeg virkelig liker med appen er at flashkortene ser veldig bra ut , detaljerte, og de fleste av dem har til og med enkle tekst-til-tale taleoverføringer for å lytte og stave ord og setninger.

Akkurat som med AnkiDroid, hvis du ikke finner flashcard-settet du ønsker, kan du lage ditt eget med bare noen få trykk.

Pris: Appen er gratis og inneholder annonser. Noen funksjoner som muligheten til å laste opp bilder, studere uten nett, ingen annonser osv., Er låst bak en betalingsvegg. For å låse opp må du abonnere på deres månedlige eller årlige plan.

10 beste Flashcard-apper for Android for å forbedre minne

3. Cram

Cram er enda en populær flashcard-app som lar deg få tilgang til over en kvart million flashcards med en rekke informasjon. Alle flashkortene er delt inn i forskjellige sett i forskjellige kategorier, slik at du enkelt kan få tilgang til hvilket sett du vil med bare noen få trykk.

Det beste med Cram er at den kan betjene to moduser. Den første modusen kalles kortmodus der du sveiper for å lære ny informasjon. Den andre modusen er minnemodus hvor du kan huske og svare på kortene. Appen støtter også frakoblet modus slik at du ikke trenger å bekymre deg for den konstante internettforbindelsen.

Pris: Appen er gratis og har ingen annonser eller kjøp i appen.

Årsaken bak at flashcards er så effektive, er noe som heter Spaced Repetition. Så hvis du er ute etter gode flashcard-apper for Android, er det noen av de beste du kan prøve akkurat nå gratis.

4. StudyBlue

Som du kan se fra selve navnet, er StudyBlue flashcard-appen spesielt designet for studenter. Ved å bruke StudyBlue kan du legge merke til det og gjøre dem om til flashcards for å spørre deg selv og sette studiepåminnelser. Du kan også få tilgang til flashcards designet av andre studenter om forskjellige emner. Den beste delen av appen er at du kan tilpasse det delte kortet eller ditt eget studiemateriale med bilder og lyd.

En annen god ting med StudyBlue er funksjonen for synkronisering på tvers av plattformer. Du kan opprette flash-kort på nettbrettet, telefonen eller datamaskinen din, og de synkroniseres alle.

Videre kan StudyBlue overvåke fremdriften din og gi anbefalinger for forskjellige emner eller flashkort som er skreddersydd spesielt for deg.

Pris: Appen er gratis. Noen funksjoner som full tilgang til studiemateriale opprettet av andre er låst bak kjøp i appen.

flashcards, like, pricepps, freend, matematikk, bare, kjøp, ordforråd, lære, bra, gratis, ccreate, need, mode, will

5. Vocabulary Trainer

Vocabulary Trainer-appen er som den høres ut. Det vil si at du kan lage dine egne flashcards og kortstokker med det språket du ønsker. Når du er opprettet, kan du gå gjennom dem som alle andre vanlige flashcard-apper. mens du lager flashkortet, kan du aktivere kort for automatisk oversettelse. Siden appen støtter tekst-til-tale, kan du lytte til ordforrådet på flashkortene. Hvis det er nødvendig, kan du importere og eksportere flashcards etter behov. Fra den samme import- og eksportskjermen kan du laste ned forhåndsdefinerte ordforrådslister fra dist.cc service / nettsted.

Pris: Appen er gratis og inneholder annonser. For å fjerne annonser kan du kjøpe pro-versjonen for rundt $ 3,5.

10 beste Flashcard-apper for Android for å forbedre minne

6. Dictionary.com Flashcards

Hvis du noen gang har søkt etter betydningen av et uklart ord, har du kanskje kommet over Dictionary.com, et av de mest kjente nettstedene for å finne definisjoner og synonymer blant annet. Dictionary flashcard-appen er veldig enkel og grei. Alle kortene er kategorisert og har lydtegnsetting eller en samsvarende definisjon.

Avhengig av karakternivå eller emne, kan du tilpasse flashkortene etter dine behov. Det beste er at du får tilgang til alle de 70.000 flashcards uten internettforbindelse. Du må imidlertid registrere deg for en gratis konto for å få tilgang.

Pris: Appen er gratis og inneholder annonser. Ingen kjøp i appen.

10 beste Flashcard-apper for Android for å forbedre minne

7. Super Flashcards

Fra alle appene som deles her, er det som gjør Super Flashcards spesielle quiz-typene. Den har tre typer spørrekonkurranser. De er æresystemet, flervalg og eksakt tekst. Når du tar quizen, kan du også velge en vanlig quiz eller en endeløs quiz. Hvis du lurer på, lar Endless-modusen deg ta de vanskeligste spørsmålene om og om igjen, slik at du bedre kan huske dem.

Du kan enten lage dine egne flashcards eller importere alle offentlig tilgjengelige flashcard-lister. Hvis du allerede har en Quizlet-konto, kan du importere dine private lister til Super Flashcards.

Pris: Appen er gratis, inneholder annonser og kjøp i appen.

Årsaken bak at flashcards er så effektive er noe som heter Spaced Repetition. Så hvis du leter etter gode flashcard-apper for Android, så er det noen av de beste du kan prøve akkurat nå gratis.

8. Hjernelandskap

Brainscape er unik i sin tilnærming hvor du vil velge et emne eller sett med flashkort for å lære og rangere dem hvor harde eller enkle de er når du går videre. Avhengig av vurdering vil kortet vises igjen og igjen for å tvinge deg til å huske informasjonen. Akkurat som de andre appene på denne listen, kan du enten bruke forhåndsdefinerte flashcards eller opprette og dele dine egne flashcards. Den andre tingen jeg virkelig liker med Brainscape er det fargerike brukergrensesnittet og fremdriftslinjen som lar deg vite hvor lenge du må gå.

Husk at for å bruke Brainscape må du registrere deg for en gratis konto og velge om du er student, profesjonell eller lærer. Avhengig av ditt valg, endres flashkortene.

Pris: Appen er gratis. For premium-funksjoner som ubegrensede tester, bla-modus, reversible kort, bokmerker osv., Må du abonnere på deres månedlige, halvårlige eller årlige planer.

flashcards, like, pricepps, freend, matematikk, bare, kjøp, ordforråd, lære, bra, gratis, ccreate, need, mode, will

9. Barnekort

Hvis du har små barn, så bruk Kids Flashcards-appen for å få dem til å lære grunnleggende ting som alfabeter, tall, ord, farger, dyr osv. For å lære ord har appen profesjonelle stemmeoverføringer. Siden nesten alle barn elsker å bruke gadgets som smarttelefoner, vil det gjøre det lettere for deg å få dem til å lære nye ting ved hjelp av flashcards. Bare prøv appen og se at barnet ditt liker det.

Pris: Gratis og inneholder annonser.

10 beste Flashcard-apper for Android for å forbedre minne

10. Math Flash Flash Cards

Når du er ferdig med Kids Flashcards-appen, kan du gå videre til Math Flashcards-apper. Denne appen lærer barna dine hvordan du gjør grunnleggende matematikk som tillegg, subtraksjoner, multiplikasjoner og divisjoner. Det beste med appen er at problemene er nybegynnervennlige med bare tallene 0 til 50. Videre vil appen vise noen kort gjentatte ganger for å gjøre dem dyktige og raske til å gjøre grunnleggende matematikk.

Pris: Gratis og inneholder annonser.

10 beste Flashcard-apper for Android for å forbedre minne

Håper det hjelper. Kommenter nedenfor og del dine tanker og erfaringer om bruk av ovennevnte flashcard-apper for Android.

Se Også