De 10 beste kodingsappene for barn (Android og iOS)

Det være seg Amazon, Google eller Facebook; alle de beste selskapene i verden er teknologikropper. Og det kommer til å bli gjennomgripende når vi blir eldre. Så hvis du er en fremtidsrettet foreldre eller en programvareutvikler, er det nå på tide å få barna dine til å kode. Det introduserer dem ikke bare til programmeringsverdenen, men også logikk og kreativ tenkning. Jeg har sortert gjennom en rekke apper og laget en liste over de beste kodingsappene for barn ved hjelp av Android og iPad, som lærer koding gjennom spill og gåter. La oss sjekke dem ut.

Les også: Beste pedagogiske apper for barn

Beste kodingsapps for barn

1. Koding for barn (Alder: 7+)

Lær barnet ditt å programmere grunnleggende med små interaktive spill. Denne appen er designet for små barn som lærer dem om enkle sekvenser, sløyfer, funksjoner, feilsøking, matriser og koordinater. Alt er animert i et 2d-oppsett med lyse farger. Dette hjelper barna å lette spillet uten å fortelle dem at de lærer verdifulle ferdigheter.

De 10 beste kodingsappene for barn (Android og iOS)

Du kan velge en kategori som sekvenser og deretter et spill du ønsker. Ja, det er flere spill i en kategori for å holde ting interessante. Jeg bestemte meg for å spille koble prikkene. Denne appen er best for barn som fremdeles går på grunnskolen og lærer om grunnleggende matematikk, da det er både morsomt og lærerikt. Kjøp i app begynner med $ 30 per år.

Last ned koding for barn: Android | iOS (Freemium)

2. Gresshopper (Alder: 15+)

Grasshopper er en app fra Google som lærer deg JavaScript gjennom minispill. Når du først åpner Grasshopper, spør den deg - om det er første gang du koder, eller om du har kodet før. Hvis du velger ‘første gang’, vil appen lede deg gjennom en serie lysbilder som forklarer hva koding er. Når du er ferdig med lysbildene, vil det føre deg gjennom en serie enkle spørrekonkurranser for å sikre at du forstår hva du leser i de forrige lysbildene. Hvis du består denne første spørrekonkurransen, kan du gå videre til neste kurs, som er en serie kodingsrelaterte oppgaver. Og dette hvor det blir interessant.

De 10 beste kodingsappene for barn (Android og iOS)

Disse kodingsoppgavene forklarer forskjellige terminologier som variabler, strenger, sløyfer, matriser, betingede, operatører, funksjoner og objekter. I den siste fasen av læringen tar appen deg gjennom en serie med ‘Animasjoner’, som hjelper deg å lære å tegne former ved hjelp av det populære D3-biblioteket.

Det unike med denne appen er at den prioriterer koding fremfor programmering. I stedet for å forklare det grunnleggende ved programmering som de fleste apper, lærer Grasshopper deg hvordan du skriver ekte JavaScript-kode ved hjelp av den innebygde kodeditoren. Appen er egnet for nybegynnere og mellomprodukter, men lærer bare Javascript som er det mest populære kodingsspråket.

Last ned Grasshopper for Android | iOS (gratis)

Les også: Beste PS4-spill for barn som voksne også vil elske

3. Scratch Jr (Alder: 10+)

Lær å programmere ved å animere tegneserier. ScratchJr er utviklet på MIT, og er en kodingsapp for barn med spill designet for å lære grunnleggende programmering. Den første siden har to seksjoner - hjemmesiden og hjelpeseksjonen. Hjelpeseksjonen gir deg en kort introduksjon til hvordan appen fungerer. Startskjermen lagrer alle prosjektene du lager i appen.

Barna får gåter som å mate katten. De må ordne blokkene i en sekvens som gjør at katten kan bevege seg fremover.

Vær du er en fremtidsrettet foreldre eller en programvareutvikler, nå er det på tide å få barna dine til å kode. I denne artikkelen har vi laget en liste over de beste kodingsappene for Android og iPad.

Det er et alternativ å velge tidsforsinkelse, sløyfe og hastighetsfunksjon blant andre. Du kan legge til mange tegn og bakgrunn i fortellingen og lage en interaktiv historie. Du kan også dele prosjektet. Det eneste som mangler i denne appen er at du ikke kan importere dine egne tegn, men i stedet må du tegne alt fra bunnen av.

Last ned Scratch Jr: Android | iOS (gratis)

4. SpriteBox (Alder: 8+)

SpriteBox er et eventyrspill der avataren din må gjennom en labyrint og løse hindringer for å komme videre. Når du først åpner appen og trykker på avspillingsknappen, starter den som et klassisk arkadespill. Du starter i en verden ledsaget av en fe som hjelper deg med å bane stien under eventyret ditt. Hekkene er faktisk gåter som kan løses med sekvensering og looping-parametere.

barn, koding, lær, kode, som, spill, kodingpps, gåter, ekte, programmering, kidsre, javascript, tfundamentals, last, lærer

Etter min mening er Spritebox bra for barn som ikke har peiling på koding, og du vil plante ideen om hvor morsom koding kan være i tidlig alder.

Last ned SpriteBox: Android | iOS (gratis)

Les også: Beste pedagogiske apper for barn

5. CargoBot (Alder: 8+)

Cargo-bot tar den innovative designen på utformingen av lastekranstil for å lære om grunnleggende programmering. Appen kommer med et kranbasert spill hvor målet er å ordne de forskjellige fargede boksene på sokkelen ved hjelp av forskjellige bevegelser. Denne appen har som mål å stimulere dine problemløsningsferdigheter med enkle oppgaver der du må sortere boksene, flytte dem til bestemte posisjoner i henhold til fargen osv.

De 10 beste kodingsappene for barn (Android og iOS)

Ideen er å finne den enkleste løsningen ved hjelp av grunnleggende programmering som sortering, looping, if-else utsagn. Hvis du setter deg fast på et nivå, kan du se etter tips som er bedre fordi du fortsatt må programmere kranen. Cargo-bot implementerer det grunnleggende i et interessant konsept som faktisk brukes i kaier og lager. Samlet sett er spillet ganske utfordrende, og det krever mye idédugnad for å finne ut noen nivåer.

Last ned Cargo-bot: iOS (gratis)

6. Algo City (Alder: 5+)

Algorithm City er et 3D 8-biters spill som hjelper barna å lære grunnleggende programmeringsstruktur. Spillet har en minimalistisk appellignende monumentdal. Den har en opplæring som gir deg en grunnleggende ide om hvordan du spiller spillet. Oppsettet er i 3D, og ​​avataren din kan være i hvilken som helst retning. Du må ta den til målet (gullmynten) ved å bruke kommandoene forover, venstre, høyre og hopp. Disse små detaljene holdes med vilje i spillet for å stimulere kreativ tenkning.

De 10 beste kodingsappene for barn (Android og iOS)

Appen er helt fantastisk, og jeg hadde det kjempegøy mens jeg testet den. Det hjelper deg virkelig med å optimalisere tilnærmingen din for å finne ut løsningen. Algorithm City er en kodingsapp for barn som ønsker å utvikle problemløsende ferdigheter.

Last ned Algorithm City: Android (gratis)

Les også: 6 beste Android- og iOS-spill for venner og familie

7. M1M0 (Alder: 12+)

M1M0 har et interessant utvalg av kurs på appen sin og tilbyr virkelige løsninger. I stedet for å tilby å lære Swift direkte, har M1M0 et kurs som er en pakke for å lære å bygge iOS-apper, noe som er fornuftig hvis du lærer å kode. Det bør være et definitivt formål med det. Du kan lære JavaScript, HTML, CSS, Python og SQL. Du kan begynne fra bunnen av og lære mye av Mimo. Definitivt en av de beste kodingsappene for barn.

Vær du er en fremtidsrettet foreldre eller en programvareutvikler, nå er det på tide å få barna dine til å kode. I denne artikkelen har vi laget en liste over de beste kodingsappene for Android og iPad.

Du begynner med å velge et kurs du ønsker. Det er flere kapitler du må fullføre for å låse opp det påfølgende kapitlet. Etter hvert kurs får du et personlig sertifikat som viser prestasjonen i emnet. Du kan lære av en liste over tilgjengelige kurs som - bli en hacker, lage et spill, bygge en app osv. Du kan ta utfordringer i appen og løse quizen basert på ditt nivå i løpet som er et flott treningsverktøy. M1M0 har en modulær struktur.

Fullversjonen koster deg $ 30 / år, noe som gir deg ubegrenset tilgang til kursene.

Last ned M1M0: Android | iOS (Freemium)

8. SoloLearn (Alder: 12+)

SoloLearn hevder å ha den største samlingen av kodingsinnhold. Koderingsappen for barn ble utviklet for å hjelpe kode på forskjellige språk som C, C ++, JavaScript, HTML, CSS, Python, etc. Kurset starter med en grunnleggende forståelse av språket og får fart når du går videre.

barn, koding, lær, kode, som, spill, kodingpps, gåter, ekte, programmering, kidsre, javascript, tfundamentals, last, lærer

Ikke bare du kan lære om et emne, men du kan ta kodeutfordringer mot ekte motstandere for å teste ferdighetene dine. Den har en innebygd kodeditor for de fleste språk som lar deg kjøre kodebiter på telefonen din. Og diskusjonstavlene i forumstilen er veldig nyttige hvis du vil ha en løsning på et problem.

Det anbefales for studenter som ønsker å utvide ferdighetene sine og allerede er kjent med det grunnleggende.

Last ned SoloLearn for Android og iOS (Freemium)

9. codeSpark Academy

I motsetning til andre kodingsapper for barn der de spiller et spill eller løser et puslespill for å lære å kode, vil codeSpark tillate dem å bygge sine egne kodingsspill. Hvor kult er det? De lærer å programmere og deretter bruke dem i virkelige scenarier. Læreplanen ble utviklet i samarbeid med høyskoler som MIT.

De 10 beste kodingsappene for barn (Android og iOS)

Mye forsiktighet ble tatt mens du utviklet dette kodningsspillet for barn. For å gjøre det trygt er det ingen transaksjoner i appen, som samhandler mellom barn og tredjeparter og ingen annonser. Et trygt miljø å lære å kode. Hjelper med fokus. Har mer enn ett barn i huset? Lag opptil 3 profiler. Det er et bredt utvalg av spill og kurs tilgjengelig i denne kodingsappen for barn.

Last ned codeSpark Academy: Android | iOS

10. Lightbot (Alder 4 til 13)

Lightbox er nytt på scenen for kodingsapper for barn, men kommer med fantastiske anmeldelser fra både foreldre og barn. Mer egnet for barn som er kjent med begrepet kodespill, Lightbot er veldig morsomt å lure med. Den gratis versjonen har 20 nivåer mens du kan låse opp for å nå nivå 50.

De 10 beste kodingsappene for barn (Android og iOS)

For hvert nivå vil du legge merke til at ferdighet og dyktighet forbedres. Den kommer med en flerspillermodus der forskjellige spillere kan spare fremgang på forskjellige punkter. Egnet for både venner og søsken.

Last ned Lightbot: Android | iOS (Freemium)

Hvilke er de beste kodingsappene for barn?

Spritebox, Cargobot og Code for Kids er gode å lære grunnleggende som sekvens og looping. Scratch Jr lar deg animere favorittkarakterene dine, SoloLearn, Mimi, Grasshopper er gode hvis du vil lære ekte koding. Fortell oss hva liker barnet ditt best?

LeseBeste RTS-spill for Android og iOS

Se Også