Zebronics Zeb-Soul Wireless Neckband Review - Verdt det?

Mens jeg fortsatt har det gøy med Galaxy Buds, Jeg fikk tak i den nylig lanserte Zebronics Zeb-Soul. Med en prislapp på rundt 2700 INR så spesifikasjonene ganske imponerende ut. Til å begynne med har den Qualcomm CSR-brikkesett sammen med AAC-koding, sprutsikker, vibrasjonsmotor, dobbel enhetskobling osv. Men spørsmålet er hvordan det fungerer i det virkelige liv? Hvordan klarer det seg mot konkurransen som Samsung Level U, Mi og RealMe Neckbands? Vel, jeg har hatt en god del av tiden med det, og her er min fulle anmeldelse av Zebronics Zeb-Soul Wireless Neckband.

Zebronics Zeb Soul Wireless Neckband Review - Verdt det?

Først vil vi se på spesifikasjonene til nakkebåndet og tilleggsinnholdet du får i esken.

Spesifikasjoner

Produktnavn Zebronics Zeb-Soul
Pakkedimensjon 187 x 58 x 221 mm
Netto vekt 38 g
Tilkobling Bluetooth 4.1
Støttet BT-profil HSP / HFP / A2DP / AVRCP
Driverstørrelse 10mm
Høyttalerimpedans 32Ω
Avspillingstid 11,5 timer - 50% volum
Ladetid 2 timer
Snakke tid 5,5 timer
Standby-tid 200 timer
Andre funksjoner Splash-Proof, dobbel sammenkobling, magnetisk øretelefon,

Vibrasjonsmotor, Google Assistant og Siri-støtte

Innhold i esken

For det første er boksen enorm og funksjonene er oppført over det hele. Bortsett fra det, får du et par ekstra ørepropper, mikro-USB-ladekabel og en brukerhåndbok.

Zebronics Zeb-Soul Wireless Neckband Review - Verdt det?

1. Bygg kvalitet

Til å begynne med ser nakkebåndene godt ut. Den innvendige følelsen av Zeb-Soul trådløs føles overlegen i forhold til konkurransen fra Mi Wireless Neckband, Realme Wireless Neckband, Samsung Level U, etc. Neckbandet er laget av gummiert materiale, ganske fleksibelt og kurven sitter akkurat på nakken din . I motsetning til plasthalsbåndet på Samsung-nivå U, fant jeg gummi gir bedre grep.

Zebronics Zeb-Soul Wireless Neckband Review - Verdt det?

Den siste delen av nakkebåndet er laget av matt plast. Den består også av volum opp, volum ned og en ringeknapp. Knappene har samme tekstur, og jeg fant dem taktile nok. På den andre siden har du en av / på-knapp som jeg helst foretrekker fremfor en klikkbar knapp. Det er ganske praktisk, og du bare ser på bryteren for å se om nakkebåndet er drevet eller ikke. Ved siden av strømknappen er det en LED som varsler deg om ladestatus og Bluetooth-tilkobling.

Øreproppene er laget av metall i stedet for plast som gir mer holdbarhet. I tillegg til, akkurat som de fleste nakkebånd, har de også en magnetisk rygg for å feste øreproppene når de ikke er i bruk. I motsetning til Realme Wireless-nakkebåndet stopper det imidlertid ikke musikken.

Jeg fikk tak i den nylig lanserte Zebronics Zeb-Soul. Så imponerende som spesifikasjonene høres ut, er de veldig bra sammenlignet med Realme Wireless Neckband.

2. Lydkvalitet

Rett opp likte jeg lydkvaliteten til Zebronics Zeb-Soul. Selv om den har en mindre 10 mm driver, blir den betydelig høy. Du vil ha det bra å lytte til vokal, podcaster og intervjuer. Når det gjelder musikk, syntes jeg de var gode når det gjaldt lavt og mellomliggende. Bassen var ideell etter min smak, egentlig ikke for kraftig. Så hvis du er interessert i den Beats by Dre dunkende bassen, vil du bli litt skuffet. Når det er sagt, faller øretelefonene virkelig fra hverandre i diskantene. Lyden i det høyere spekteret virket litt hard etter min smak, men det ville være greit hvis du ikke nitpick.

soul, trådløs, bluetooth, zebronics, nivå, tneckbands, splash, paring, tzebronics, tilkobling, lading, kvalitet, tzeb, ganske, i motsetning til

3. Komfort

I mitt tilfelle vil jeg rangere komfort like under lydkvaliteten, og det er av største betydning for en lyd som kan bæres. Hva er lyd av god lydkvalitet hvis du ikke kan bruke dem komfortabelt? Her er Zebronics Zeb-Soul litt bummel. Det blir ganske ubehagelig på øreuriklene etter et par timers bruk. Hovedårsaken er den flate magnetiske baksiden av øreproppene. De sitter rett mot øreuriklene når de er koblet til og forårsaker smerte etter en stund.

I dette tilfellet foretrekker jeg Mi Earbuds-design som unngår å hvile øretelefonene på øreklokkene dine. I tillegg er trådbøylene ikke justerbare, og enheten er sprutsikker.

Zebronics Zeb-Soul Wireless Neckband Review - Verdt det?

4. Ring kvalitet

En annen viktig grunn, de fleste foretrekker nakkebåndene er samtalekvaliteten. I motsetning til de virkelig trådløse øretelefonene, ligger mikrofonene på kantene av nakkebåndet. Derfor er de nærmere munnen din, og den ekstra plassen på nakkebåndet gir mer støydemping for å forbedre samtalekvaliteten. Zeb-Soul-nakkebåndet fungerer på Qualcomm CSR Bluetooth SoC, som har Qualcomm CVC-støyreduksjon. Så ringekvalitet innendørs er strålende, men blekner betydelig utendørs. Støyavbrudd sparker inn for å dempe billyder og andre omgivende lyder, men jeg vil rangere det på linje med telefonens klarhet.

I tillegg får du også en vibrasjonsmotor som surrer når du mottar samtaler. Styrken til vibrasjonen er ganske sterk, faktisk for sterk vil jeg si. Men med tanke på utendørs og indisk trafikk, vil ikke summingen gi deg glipp av noen samtaler. Videre surrer de til og med kontinuerlig når det mister rekkevidden med en tilkoblet enhet. Dette fikk meg til tider forvirret med et innkommende anrop, og jeg måtte slå av nakkebåndet.

Zebronics Zeb-Soul Wireless Neckband Review - Verdt det?

5. Batterilevetid og tilkobling

Zebronics lover 11 timers batterilevetid når du streamer lyd med 50% volum, noe som gjelder i testingen vår. Jeg hører vanligvis på 65-75% volum og nakkebåndet varer sunt 8-9 timer som er tilstrekkelig til å komme forbi dagen. Jeg måtte aldri lade dem to ganger på en enkelt dag med bruk, noe som vurderer dem bra i bøkene mine. Halsbåndene kjører på Bluetooth 4.1 i stedet for Bluetooth 5.0. Jeg har ikke opplevd noe tilkoblingsfall, men rekkevidden ville vært bedre med Bluetooth 5.0.

Imidlertid kjører de på AAC-kodek, som er litt bedre enn den generelle SBC-kodeken. Så du vil merke mindre lydforsinkelse mens du ser på videoer eller spiller spill.

Jeg fikk tak i den nylig lanserte Zebronics Zeb-Soul. Så imponerende som spesifikasjonene høres ut, er de veldig bra sammenlignet med Realme Wireless Neckband.

USP for dette nakkebåndet er dobbel paring. Den kan koble til to forskjellige enheter samtidig. For å gjøre det må du først koble og koble den til den bærbare datamaskinen. Deretter kobler du fra og kobler den til telefonen. Når du er ferdig, kobler du den tilbake til telefonen din, og den skal være koblet til begge enhetene samtidig.

Dobbel sammenkobling er nyttig i mange tilfeller. For eksempel kan jeg holde dem koblet til den bærbare datamaskinen min og telefonen min samtidig. Så mens jeg lytter til lyden på den bærbare datamaskinen, kan jeg raskt ringe på telefonen. Gjennomføringen er god. Den setter lyden på den bærbare datamaskinen på pause når jeg mottar en samtale på telefonen min, og fortsetter den når jeg legger på. Imidlertid har jeg hatt hyppige problemer når jeg koblet nakkebåndene til begge enhetene.

sjel, trådløs, bluetooth, zebronics, nivå, tneckbands, splash, paring, tzebronics, tilkobling, lading, kvalitet, tzeb, ganske, i motsetning til

Hvordan klarer det seg mot konkurransen?

Det er mange trådløse nakkebånd priset i dette området. Til å begynne med fant jeg dem bedre enn Samsung Level U og Mivi Wireless Neckband. Så hvis dette var dine valg, vil jeg anbefale å få Zeb-Soul. Den er bygget bedre, fungerer bra for samtaler og har en balansert lydutgang.

Men generelt vil jeg fortsatt stå ved Realme Wireless Neckbands. De er betydelig lavere priser enn Zebronics Zeb-Soul. Du går glipp av vibrasjonsmotoren, men får den samme lydkvaliteten og AAC-kodeken. Videre er kranen for å koble fra funksjonen til Realme-nakkebåndene bare for praktisk til å se forbi.

Konklusjon - Zebronics Zeb-Soul Wireless Neckband Review

For mer problemer eller spørsmål, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Les også: Hvordan forbedre Bluetooth-lydkvaliteten på Android og Mac med aptX

Se Også