Redmi Airdots Review - Fornyet Mi Airdots?

For ikke lenge siden, jeg gjennomgikk Mi Airdots som bare var Meh! Den kinesiske assistenten var irriterende, berøringskontrollene var veldig feilplassert og på toppen av det, tilfeldig frakobling av øreproppene fra hverandre. Så nå har vi lansert Redmi Airdots som ser ganske lik de forrige. Selv maskinvaren er nøyaktig den samme. Første inntrykk sier at Xiaomi bare trykket på Dark Mode på Mi Airdots, pakket den i en svart sak og sendte den til TechWiser. Hvorfor Xiaomi? Hvorfor?

Det viser seg at ting er ganske forskjellige fra hva det møter øyet. Så her er min fulle gjennomgang av Redmi Airdots etter et par ukers bruk. Og vi vil også se hvor forskjellig dette er fra den originale Mi Airdots.

Redmi Airdots Review - Fornyet Mi Airdots

Før vi kommer inn på denne anmeldelsen, vil jeg flytte spesifikasjonene. Spesifikasjonene og maskinvaren er viktig, men det er ikke det eneste. Så nedenfor er spesifikasjonslisten, ta en rask titt.

Produktnavn Redmi AirDots
Tilkobling Bluetooth 5.0
Tilkoblingsavstand 10m
Driftstype Fysisk knapp
Vekt 4,1 g
Ladestørrelse 62 × 40 × 27,2 mm
Hodetelefonens størrelse 26,65 × 16,4 × 21,6 mm
Ladeboks batteri 300 mAh
Enkelt øreproppsbatteri 40 mAh
Hodetelefonens ladetid 1,5 timer
Ladetids ladetid 2 timer

Hva er i boksen?

Boksen så ut som om den kom fra et nytt merke. Alle Xiaomi-produktene jeg har åpnet til nå, har et minimalt utseende. Men dette var et ganske unntak. Kanskje det uavhengige merkevaren "Redmi" prøver hardt å gjøre seg selv skille ut.

Redmi Airdots Review - Fornyet Mi Airdots?

1. Bygg kvalitet

Kommer fra Mi Airdots, er det ikke noe nytt å snakke om byggekvaliteten. Ladetasken er den samme, og ørepluggene har også et stort fargeskift for å gjøre dem mørke. Saken har samme gamle tanntråddesign i matt finish. På innsiden er gummifinishen erstattet av et plastbelegg. De fleste av oss ville ikke merke det og kunne ikke bry oss mindre om det.

Ting endrer seg når det gjelder selve øreproppene, og denne endringen er for det gode. Den berøringsfølsomme ryggen erstattes av faktiske knapper. Selv om de ikke føler at taktile, men det er lindrende. Den berøringsfølsomme baksiden av Mi Airdots var bisarr og potensielt en avbryter for mange. Bortsett fra det, er størrelsen og dimensjonene på knoppene de samme. Den lette designen gjør den superkomfortabel, og for det meste vil du ikke føle at en enhet er plugget i ørene.

Redmi Airdots Review - Fornyet Mi Airdots?

Nok en liten hendelse som skjedde forrige helg, og den måtte gjøre sin vei i gjennomgangen. Jeg slapp øreproppene ved et uhell fra rundt midjehøyde. Et par timer senere la jeg merke til at en chip gikk ut i nærheten av mikrofonen. Dette fikk meg til å interessere meg, og jeg gikk tilbake for å sjekke Mi Airdots. Nå har Mi Airdots et gummibelegg over seg i stedet for hard plast. Dette gjør dem mer støtdempende enn Redmi Airdots. Så dette klarte Xiaomi å kutte av $ 10 på Redmi Airdots mens de beholdt de samme internene.

For ikke lenge siden gjennomgikk jeg Mi Airdots som bare var Meh! Så nå har vi lansert Redmi Airdots som ser ganske lik de forrige.

Lese: Zebronics Zeb-Peace Review - Verdt et skudd?

2. Lydkvalitet

Det meste av maskinvaren på Redmi Airdots bæres fra Mi Airdots. For eksempel har den samme 7,2 mm lyddriver for å skyve lyden inn i ørene. Og vel, det fungerer liksom det samme. Med tanke på størrelsen på disse øreproppene, blir de alvorlig høye. Basen er god, ikke overveldende eller ekstremt dyp. Høydepunktene blir til tider forvrengt, spesielt når du har høyere volumer. Midttoner så ut til å være konsistente i hele volumområdet.

trådløs, lading, tårepropper, sak, annerledes, anmeldelse, batteri, tmiirdots, tredmiirdots, miirdots, bluetooth, øretelefoner, hard, kvalitet, tcharging

Jeg oppdaget et lite Soundstaging-problem under min vanlige pendling. Hvis du ikke vet hva Soundstaging er, la meg utdype det. Enkelt sagt er Soundstaging et fenomen som refererer til plassering av lyd i stereo Bluetooth-øretelefoner. En ideell Bluetooth-øretelefon skal plassere lyden mellom begge ørene for å få den perfekte stereoeffekten. Men i vårt tilfelle har Redmi Airdots en tendens til å gå mot høyre side. Mens jeg til tider lytter til musikk, føler jeg lyden og basen er litt høyere på høyre side. Nå er det noe folk flest ikke vil legge merke til, men det er der.

En annen frihet med de virkelig trådløse øretelefonene er å hente telefonsamtaler. Ett ord - Nei! Ikke gjør det. Mikrofonen er plassert nederst på en slik måte at de kan hente lyden din. Men for det meste ville de hente lyd rundt deg. Dette er noe jeg har lagt merke til med hvert budsjett virkelig trådløs øretelefon. I et perfekt lydløst miljø fungerer det bra, men hvis du går ut, blir det veldig vanskelig for personen på den andre siden å høre deg. Så, mikrofonene er et stort nei-nei.

Redmi Airdots Review - Fornyet Mi Airdots?

3. Komfort

Jeg elsket virkelig Mi Airdots når det gjaldt trøst, og denne er ikke annerledes. Øreproppens størrelse og form gjør det superkomfortabelt under pendling, trening, morgenløp osv. Du kan bruke den når som helst, og du vil ikke innse at du har ørepropper på. Jeg har brukt dem i løpet av morgenkjøringen, lette kroppsvektøvelser og var aldri en tid da jeg følte at det ville løsne.

Du får 2 ekstra ørepropper i esken, og for det meste vil standardinnstillingene passe perfekt. Men du kan fortsatt eksperimentere med de andre for å få en bedre tettsittende. Saken er ikke stor og kan lett skyves i lommen. En mindre sak er ekstremt viktig, da dette er det eneste stedet øreproppene vil være sikre. Så det meste av tiden trenger du å ha saken innen rekkevidde, slik at du kan slippe øreproppene tilbake i den.

Redmi Airdots Review - Fornyet Mi Airdots?

4. Batterilevetid og tilkobling

Den mindre formfaktoren kompromitterer batterilevetiden. Redmi Airdots har en gjennomsnittlig batterilevetid, ingenting utestående. Øreproppene varer 3-3,5 timer på fulladet og kontinuerlig musikkavspilling. Ladetasken kan lade øreproppene nesten 1,5 ganger rett fra 0 til 100. Det som er utestående er ladetiden til dekselet og øreproppene. Øreproppene tar omtrent 1,5 timer å lade helt fra 0 til 100, og saken tar rundt 2 timer å lade den fullstendig. For en smarttelefon bortskjemt verden som ikke ville være et stort tall. Men i verden av virkelig trådløse øretelefoner er det hurtiglading.

Det mest irriterende med Mi Airdots var tilfeldig frakobling. Øreproppene kobles fra hverandre og tar minutter av tiden din å tilbakestille dem. Dette vurderer det faktum at du vet hvordan du skal tilbakestille dem. Første gang det tok meg 3-4 timer å finne ut hvordan jeg fikste det. Heldigvis har Redmi Airdots ikke dette problemet. Hvis du har problemer med tilkoblingen, er det bare å slippe knoppene tilbake i saken og trekke den ut. De skal fungere bra etter det. Disse virkelig trådløse øreproppene er bygget for å brukes med en enkelt enhet, og de vil oppføre seg bra hvis du holder deg til det.

For ikke lenge siden gjennomgikk jeg Mi Airdots som bare var Meh! Så nå har vi lansert Redmi Airdots som ser ganske lik de forrige.

Dessuten erstattes den kinesiske stemmeassistenten med pip. Tusen takk, Xiaomi eller Redmi, det var så nødvendig. Jeg nevnte det samme i Mi Airdots Review, at du kan erstatte stemmeassistenten med pip. Det ville være mer intuitivt heller. Så du hører en annen lyd når knoppene kobles sammen med telefonen din og en annen lyd når de kobles sammen. Det tar et par minutter å finne ut pipene, og det gjør du enkelt.

Avsluttende ord

Min konklusjon for Mi Airdots var en rett nei-nei for noen utenfor Kina. Men for Redmi Airdots ville jeg ta et annet standpunkt. Det ideelle publikum for Redmi Airdots ville være studenter og barn som vil oppleve de virkelig trådløse tingene. Det er billig $ 15 eller $ 25 hvis du får det fra Gearbest. Det er overkommelig for dem og kan være en god opplevelse. Det kan også være en god gave til niesen din eller andre barn rundt deg.

La deg bare si at den virkelige trådløse scenen ikke har utviklet seg ennå. Og hvis du fortsatt vedvarer, vel, fortsett. $ 15 er ikke mye av en pris.

Les også: Noise Shots X5 Review: Beste virkelig trådløse øretelefoner under budsjett?

Se Også