Lifehack: Kvitt deg med ekstra kabler hjemme

Husker du de gamle telefonledningene? Hva så spesielt med dem, kan du spørre. Vel, jeg er spesielt interessert i spoleledningene deres. Selv om de er tøffe, kan de strekkes til tre fire ganger av sin opprinnelige lengde.

Men ville det ikke vært kult, hvis vi kan spole vanlig USB-ledning sånn! (se skjermbildet nedenfor)

Lifehack: Kvitt deg med ekstra kabler hjemme

Opprulling av en USB-strømledning

Instruerbar brukerinstruerbarhar kommet med et fantastisk praktisk triks for å lage en ledning fra vanlige USB-kabler. Du kan også konvertere vanlige USB-ledninger til USB-spoleledninger ved hjelp av disse triksene. Denne metoden fungerer også bra for skjerm-, tastatur- og musekabler.

For å gjøre det, start med å vri kabelen på en sylindrisk overflate som en blyant og blåse deretter varm luft med hårføner. (Hvis du ikke har en hårføner tilgjengelig, kan du også dyppe ledningene i varmt vann. Vær forsiktig tøff)

Logikken bak denne magien - Mens den vridde kabelen varmes opp, blir den ytre delen av kabelen strukket mer enn innsiden og senere beholde den formet etter avkjøling. Og dermed får vi en spoletråd fra en vanlig rett ledning. Du kan også snu spolen etter at den har avkjølt, den blir strammere

Ta en titt på denne detaljveiledningen.

Se Også