Hvordan lage et Reddit-fellesskap (Subreddit) og nødvendige forutsetninger

Reddit-fellesskap eller subreddits, som de kalles, er en fin måte å koble til mennesker med lignende interesser. Tenk på et hvilket som helst tema under solen, og mest sannsynlig er det en subreddit for det. Enten du ønsker å diskutere DC-tegneserier eller fly en FPV-drone, gir en subreddit deg et miljø å lære og vokse. Imidlertid er det fortsatt en mulighet for ikke å finne subreddit du leter etter. Hvis det er tilfelle, kan du lage et Reddit-fellesskap eller subreddit i noen få enkle trinn!

Opprett et Reddit Subreddit-fellesskap

Enkelt sagt, hver subreddit har et hovedfokuspunkt, og alle innleggene dreier seg om det. Fellesskapsmedlemmer kan legge ut, kommentere og oppstemme / nedstemme innleggene. I tillegg har du også en eller flere moderatorer for å holde spam utenfor fellesskapet, lage regler og håndheve regler, holde et øye med brukerne osv. Så uten å kaste bort mer tid, la oss se på noen ting du må vite for å lage en subreddit .

1. Forutsetninger for å lage Subreddit

For å lage en subreddit, er det noen forutsetninger en bruker må oppfylle. Først skal brukerkontoen din være 30 dager eller gammel. For det andre må en bruker ha et minimum av karma som Reddit ikke har spesifisert spesifikt (for å hindre spammere i å opprette nye underreddits).

Hvis du ikke klarer å opprette en subreddit, må du sørge for at du blir med i andre samfunn, deltar i disse subreddits, og også legger ut / kommenterer ofte. Det er den eneste måten å få karma poeng og låse opp 'create community' funksjonen.

2. Hvordan lage en Subreddit

1. Åpne Reddit og trykk på profilikonet øverst til venstre. Velg nå Opprett et fellesskap alternativet fra sidefeltet.

Hvordan lage et Reddit-fellesskap (Subreddit) og nødvendige forutsetninger

2. På emnetsiden for fellesskapet velger du emnet for subreddit. Det er en lang liste med emner du kan velge mellom, for eksempel aktivisme, anime, kunst osv. Hvis du fremdeles ikke finner emnet du leter etter, blar du ned og velger Ingen av disse temaene.

Hvordan lage et Reddit-fellesskap (Subreddit) og nødvendige forutsetninger

3. Vi gir nå et navn til subreddit. Husk at det skal være unikt og avklare temaet. En tittel kan maksimalt ha 21 bokstaver. For å tilordne et navn, skriv bare inn navnet på subreddit og trykk på Neste øverst til høyre.

Hvis tittelen din ikke er unik, vil Reddit vise deg en feilmelding som sier at den underrediteringen allerede eksisterer.

Følger du mange subreddits, men ønsker å lage dine egne? Slik oppretter du et Reddit-fellesskap (subreddit) i noen få enkle trinn.

4. Det første noen legger merke til som snubler over en subreddit, er beskrivelsessiden. Det er en flott måte å tiltrekke brukere til å bli med i samfunnet ditt ved å forklare hva subreddit, og med den utvidelsen, fellesskapet, handler om.

Hvis du er proaktiv og allerede har en beskrivelse klar, bruk Beskriv fellessiden din å fortelle om det. Det er en grense på 500 bokstaver per nå. Så jeg anbefalte deg å ta deg tid mens du fylte den. Dessuten kan beskrivelser endres og redigeres når som helst, slik at du ikke trenger å bekymre deg for mye. Når du er ferdig, slå Neste fra øvre høyre hjørne.

opprette, fellesskap, subredd, brukere, finn, side, ttop, høyre, ta, post, subredditn, trinn, cpost, moderatorer, hold

5. Reddit tilbyr tre personvernnivåer for alle subreddit som er skam, begrenset og privat. Hvis det er sannsynlig at subreddit inneholder innhold som ikke passer for brukere under 18 år, kan du også slå på alternativet 18+.

  • Offentlig - alle kan legge ut, se eller kommentere
  • Begrenset - kan sees av alle, men bare godkjente brukere kan legge ut innlegg
  • Privat - bare godkjente brukere kan se eller legge ut innlegg
Hvordan lage et Reddit-fellesskap (Subreddit) og nødvendige forutsetninger

6. Det siste trinnet er valgfritt (hopp over til høyre), men anbefales der du tildeler en avatar eller et profilbilde for subreddit. Det er mange maler du kan velge mellom. Bortsett fra det, kan du også laste opp et bilde fra telefonen din.

Trykk på på neste side Opprett et fellesskap. Dette gir deg også en forhåndsvisning av navnet, beskrivelsen og avataren til subreddit.

Hvordan lage et Reddit-fellesskap (Subreddit) og nødvendige forutsetninger

7. Dette er ikke akkurat et skritt, så alt du trenger å gjøre er å slappe av. Reddit vil ta noen sekunder og omdirigere til subreddits hjemmeside.

Følger du mange subreddits, men ønsker å lage dine egne? Slik oppretter du et Reddit-fellesskap (subreddit) i noen få enkle trinn.

3. Be om inaktiv subreddit

Du har opprettet et subreddit-fellesskap, men har fortsatt lyst til å tilpasse navnet litt? Du kan ikke. Reddit setter en begrensning på ikke bare navnet, men du har ikke mulighet til å slette subreddit også. Så hvis mods av en subreddit ikke har vært aktiv i mer enn 60 dager, vil det bli ansett som forlatt. Du kan sende inn en forespørsel om en nedlagt eller spamredigert søppelpost.

opprette, fellesskap, subredd, brukere, finn, side, ttop, høyre, ta, post, subredditn, trinn, cpost, moderatorer, hold

Hvis du har bestemt deg for at du ikke lenger vil bruke subreddit du opprettet, kan du sette den på Adopt-a-Reddit. På den annen side, hvis din subreddit står overfor mange spam-problemer eller trenger flere moderatorer, er Need a Mod eller Mod Search gode subreddits å legge ut og finne talent.

4. Forbedre Subreddit

Nå som du har laget en subreddit, er det flere ting du bør ta vare på for å få det til å se rent ut sammen med samfunnsrelevant info. Her er noen tips du kan begynne med. Hvis du setter deg fast på et hvilket som helst tidspunkt, ikke nøl med å legge ut innlegg til Reddits modhjelpssamfunn.

  • Hold innleggsfrekvensen høy og svar til brukere på innlegg - engasjer
  • Legg til Reddit sidefelt widgets (kalender, bilder, subreddit regler osv.)
  • Opprett en automatisk Twitter-konto for subreddit
  • Innfør subreddit i New Reddits-fellesskapet
  • Send til relaterte større subreddits
  • Markedsfør på Reddit gjennom annonser

Avsluttende bemerkninger: Opprett et Subreddit-fellesskap

Jeg håper du enkelt kunne opprette et Reddit-fellesskap. Husk alltid at du ikke kan endre navnet på subreddit, så vær veldig sikker før du navngir den. Hvis du ikke ser alternativet "Opprett fellesskap", bruk mer tid på å samhandle med underreddits og innlegg for å forbedre karma-poengene dine.

Les også: 8 beste subreddits for memes i 2020

Se Også