Bruk Padding på Adsense Ads med denne CSS-koden

Google AdSense er et populært annonsenettverk for mange små utgivere som oss. Det fungerer ved å kopiere liming, liten JavaScript-kode fra AdSense-dashbordet til den delen av nettstedet, der du vil vise annonser. Når folk klikker på disse annonsene, tjener du penger.

Nå hvis du er AdSense-utgiver i lang tid, kan det hende at du allerede viser annonseenhet mellom innlegget. Og plugins som Quick AdSense, gjør det enkelt å sette inn annonser i begynnelsen, slutten, midten eller hvor som helst du vil i blogginnlegget.

Men noen ganger, når vi viser annonser midt i innlegget, kan det virke misvisende for seeren. For eksempel kan besøkende betrakte annonsene som noe bilde og klikke på det. Selv om vi ikke er sikre på om dette klikket teller som svindel, eller ikke, men dette vil trassig forringe brukeropplevelsen.

En måte å bli kvitt denne forvirringen på er å bruke ekstra polstring for å gjøre annonser mer tydelige. Se skjermbildet nedenfor.

Hvordan bruke polstring på AdSense-annonser med denne lille css-koden

Påfør polstring på Adsense

Hvis du vil bruke polstring, legger du bare til litt css i stilkoden til AdSense JavaScript. Følgende vil legge til ekstra polstring til høyre og øverst / nederst i annonsene. Gjør gjerne noen justeringer i henhold til ditt behov.

padding-right: 300px; padding-top: 10px; padding-bottom: 10px;

For å gjøre det klart at det er en annonse som legger til tekst som "Annonse" eller "Annonser fra Google" ved hjelp av følgende kode

Annonser fra Google

Den endelige koden ser omtrent ut som følgende skjermbilde.

Bruk Padding på Adsense Ads med denne CSS-koden

Siden vi ikke herder med JavaScript, er dette ikke i strid med AdSense-retningslinjene. I tillegg bruker andre anerkjente nettsteder denne teknikken, slik at du ikke trenger å bekymre deg. Dette lille tipset vil redusere rot og gjøre artikkelen din mer lesbar for besøkende, samtidig som den genererer inntekter for deg. En vinn-vinn-situasjon for alle.

Se Også