Beste trebearbeidingsapps for iOS og Android

Snekring er en slags hobby som trenger praktisk trening for å mestre. I hvert verktøysett finner du målebånd, slipemaskin, meisler og en mengde elektroverktøy som er nødvendige for å få arbeidet ditt i gang. Fremfor alt, hvis du vil erstatte noen av disse og legge til noe ekstra verktøy i tømmeret ditt, vel, ta ut smarttelefonene dine og prøv disse appene som er oppført nedenfor. Disse kan komme i gang hvis du også er en hobbyist. Så her er de beste appene for trebearbeiding for iOS og Android.

Lese Beste Astronomi-apper for iOS og Android

1. Trebearbeiding 101

Hvis du alltid har tenkt å begynne med trebearbeiding eller introdusere noen for håndverket, er denne appen et flott utgangspunkt. Den lærer grunnleggende om trebearbeiding, informasjon om verktøy og til og med sikkerhetsprotokoller man bør følge. Appen har et enkelt grensesnitt og leksjonene er oppført som kapitler på hjemmesiden. Du har et grunnleggende innledningskapittel, etterfulgt av andre som sikkerhet, der du kan lese om viktige sikkerhetsmaskiner og håndverktøy, sagstil, typer skjøter og mer.

Appen har bannerannonser nederst, men ikke påtrengende, og fungerer også offline. Den eneste ulempen jeg fant var mangelen på visuell forklaring, som ville ha vært en fin måte å bli introdusert for verktøy på. Du kan finne en lignende app for iOS her.

Hvem er det til?

En hobbyist eller en førstegangsreisende som vil lese om snekring og trebearbeiding.

Få Woodworking 101 på Android

Beste trebearbeidingsapps for iOS og Android

2. WoodMaster

Hvis du er en tømrer og er lei av å beregne dimensjoner og andre mål manuelt eller bruke kalkulatoren. Woodmaster er en app som kombinerer alle konverteringsverktøyene og kalkulatorene til en. Den kan skryte av mange nyttige funksjoner som kan komme til nytte, for eksempel kalkfotkalkulator, hyllekalkulator, lengdekonvertering osv. Du kan også finne referanser for neglestørrelse, visuell guide til tresorter og vanlige fugetyper som brukes i trebearbeiding.

Denne appen er kanskje ikke en nyttig trebearbeidingsapp for nybegynnere eller hobbyfolk, da den koster $ 7,99. Men hvis du er middels eller ekspert, kan det gjøre beregningen raskere.

Hvem er det til?

Alle som leter etter en spesifikk kalkulator og et konverteringsverktøy i en app.

Skaff deg WoodMaster for (iOS | Android)

Beste trebearbeidingsapps for iOS og Android

3. I.D. Tre

Denne har vært en sterkt anbefalt app av Woodworkers Guild of America. Det er veldig nyttig for både trearbeidere og kunder som er veldig spesielle med hvilken tresort de vil kjøpe eller bygge med. Den har en database med over 200 forskjellige tresorter, sammen med en lang liste med informasjon, som artnavn, opprinnelse, trebearbeidingsegenskaper, holdbarhet, bærekraft osv. Du kan enkelt bla etter trenavn, skygge, og det har til og med et søkemulighet . Det er også noen smarte tilleggsfunksjoner, som illustrasjoner om skjæringsteknikker, treordliste, tømmerinfo og mer slike nyttige tillegg.

Appen koster $ 4,99 og er bare tilgjengelig på iOS. Du kan også sjekke ut en lignende app for Android.

Hvem er det til?

Treveiledning for veiledning for trearbeidere, møbelprodusenter, samlere osv.

Få I.D. Tre for iOS

Hvis du er interessert i ordbearbeiding og vil ha noen verktøy til nytte uansett hvor du går. Her er de beste trebearbeidingsappene på iOS og Android.

4. iHandy Carpenter

Mens Woodmaster hjelper deg med målinger og konverteringer med trebearbeiding, håndterer iHandy Carpenter den praktiske siden av det. Det er 5 verktøy som en tømrer trenger daglig. Du har loddbobverktøyet for å verifisere vertikale vegger, boble nivå bar, overflate nivå bar og en vinkelmåler. Det er også en innebygd linjal, og hvis du er bekymret for lengdebegrensningen, ikke bekymre deg. Linjalen har en sveipfunksjon, slik at du kan sveipe mot venstre / høyre for å måle mye lengre avstand enn telefonen. Hvis du synes at målingene er unøyaktige, ikke glem å kalibrere ved å henvise til siden for hjelp og instruksjoner.

Dette koster $ 2, noe som er rettferdig for verktøyene du får. hvis du ikke vil ha det, kan du alltid laste ned apper for enkeltverktøy fra appbutikken.

Hvem er det til?

Alle som leter etter linjal, bobleverktøy, loddbobverktøy og andre i en app.

Skaff deg iHandy Carpenter for (iOS | Android)

ndroid, trebearbeiding, ønsker, møbler, snekker, sikkerhet, typer, ser, tre, nivå, finn, thwant, selv, visuell, først

5. Trebearbeiding

Siden COVID-19 har låst oss inne, er den eneste måten du kan snuble på nytt arbeid og møte andre treverk på nettet. Du kan pusse av bluesen med Woodworking-appen. Det er en sosial medieplattform for å få kontakt med andre over hele verden, følge deres profiler og se prosjektdetaljer. Det er en fin måte å finne nye ideer til din neste versjon, finne materialer du trenger og et stort fellesskap av mennesker du kan chatte med hvis du sitter fast når som helst. Du kan også lage profilen din og bli med i grupper for å hjelpe andre.

Det er en gratis app, og du kan enkelt registrere deg med Google-kontoen din.

Hvem er det til?

Alle som leter etter en plattform for sosialt samvær med andre trearbeidere sammen med DIY, prosjekter og tømrerinspirasjon, gruppechatter osv.

Skaff deg trebearbeiding for (iOS | Android)

Beste trebearbeidingsapps for iOS og Android

6. Metalldetektor

Vi har alle snublet over gamle møbler i husene våre eller ødelagte dører som vi prøvde å fikse eller pusse opp til noe nytt. Jeg er sikker på at du, som meg, også har hatt ulykker med rustikke negler gjemt under treet. Så hvis du ikke vil bli skadet igjen og igjen, bruk denne appen til å konvertere telefonen til et metalldetektorverktøy. Den bruker telefonens magnetiske sensor til å måle magnetfeltnivå (EMF). Det er ikke komplisert å bruke, alt du trenger å gjøre er å flytte telefonen rundt og se hvor mye måleren svinger. Så du kan enkelt oppdage en spiker og også bruke den til å finne jernrør, elektriske ledninger osv.

Appen har en pro-versjon som fjerner bannerannonser for $ 1,5, men jeg tror neppe du trenger å gjøre det før du vil vise støtte til utvikleren.

Hvem er det til?

Flott for å finne små metallspiker i tre da det kommer med en lydeffekt. Også veldig nyttig for noen som jobber med gamle, vintage og utslitte møbler.

Skaff deg metalldetektor for (iOS | Android)

Beste trebearbeidingsapps for iOS og Android

7. Sketch-Up

Mange hobbyister, nybegynnere starter med sitt første prosjekt med møbler. Så hvis du er en DIY-fyr og vil bygge noe med brukerspesifikke krav, vil en vennlig møbeldesignprogramvare gjøre det enkelt for deg. Sketch Up er en slik app vi har snakket om før, og er brukervennlig. Det har også et stort 3D-bibliotek å ta som referanse. Du kan laste ned objekter, og du kan designe ting stykke for stykke som kan være en god øvelse før du kommer til verkstedet.

Appen har en gratis nettversjon for personlig bruk. Hvis du vil lese grundig om møbeldesign-apper, her er en detaljert guide.

Hvem er det til?

Alle som vil begynne å designe egne møbler og andre gjenstander med programvaren som er enkel å lære.

Besøk Sketch Up

Hvis du er interessert i ordbearbeiding og vil ha noen verktøy til nytte uansett hvor du går. Her er de beste trebearbeidingsappene på iOS og Android.

Avsluttende bemerkninger

Hvem har trodd at en dag apper på trebearbeiding på telefonen din kan lette en fysisk jobb for deg? Vel, disse, etter min mening, legger til mye verktøy og kutter manuelt arbeid du kanskje har gjort. Hvis du har noen forslag eller apper du vil at jeg skal legge til, ikke glem å legge igjen en kommentar nedenfor.

Les også Beste Sketch Apps for iOS og Android

Se Også