Beste apper for Instagram Hashtags for iOS og Android

I følge statistikk kan til og med bruken av en hashtag øke engasjementet til et innlegg til over 12%. For eksempel når du bruker en hashtag, vil innlegget ditt vises på siden for den hashtaggen, så vel som i feeden til folk som for øyeblikket følger den hashtaggen (selv om de ikke følger deg). Så hvis du vil nå ut til flere mennesker og øke dine følgere, er det de beste appene for Instagram-hashtags for iOS og Android.

LeseSlik ser du anonymt på Instagram-historier uten konto

Topp apper for å finne Instagram Hashtags

1. Instagram

Instagram har et innfødt søkealternativ for å lete etter bestemte hashtags og finne antall innlegg. Når du legger ut et bilde, kan du dessuten alltid legge til hashtags og trykke på forslagene relatert til nøkkelordet. Du kan inkludere opptil 30 hashtags på et innlegg og opptil 10 hashtags i en Story. Selv om de fleste på Instagram ikke bruker mer enn 3-4 hashtags per innlegg. Eller det er triks for å skjule hashtags på Instagram. Til slutt, ikke bruk hashtags som er veldig lange, da folk knapt følger disse hashtags.

Skaff deg Instagram for (iOS | Android)

Beste apper for Instagram Hashtags for iOS og Android

2. Hashtagify

Best for å generere hashtags med AI ved hjelp av bilder

Hvis du ikke er sikker på hvilken hashtag du skal bruke i bildene dine, kan du bruke denne appen til å generere hashtags automatisk. Bare åpne appen, skyv opp for å laste opp et bilde fra galleriet ditt, gi det et øyeblikk, og appen viser deg relaterte hashtags. Hvis du tenker at det er en gimmick, prøvde jeg det med skjeggete ansikt og et kaffekrus, og appen klarte å forutsi det veldig bra. Så hvis du ikke vil søke hashtags manuelt, er dette en god måte å spare tid på.

Den eneste ulempen er at du får 5 gratis spådommer, hvorpå du enten kan donere for å bruke appen eller vente i over 66 dager for å fylle på dine forsøk. Du kan også sjekke hashtaggeneratorverktøyet for nettet.

Skaff deg Hashtagify for (iOS | Android)

Beste apper for Instagram Hashtags for iOS og Android

3. HashTags for Instagram

Best for kategoriklasse hashtags

Du vil ganske enkelt ha en god, kategorisert måte å finne hashtags uten frills, du kan finne denne appen godt egnet. Appen har et greit brukergrensesnitt. Du finner alle hashtag-kategoriene på startskjermen. Du kan enten bla gjennom hashtags som populære, natur, sosiale, familie, kunst og fotografering, mat osv., Eller bruke søkefeltet til å finne relevante hashtags til innlegget ditt. Disse hashtags har også underkategorier, som du kan kopiere med et trykk og lime rett inn på Instagram-profilen din. Appen er gratis og inneholder ingen annonser.

Få HashTags for Instagram for Android

Perfekte Instagram-hastags er gode for å øke det underpresterende innholdet ditt. Så her er de beste appene for Instagram Hashtags du kan prøve!

4. Tagify

Best for autogenerering av hashtags ved hjelp av nøkkelord

I motsetning til forrige app, lar denne deg blande og matche forskjellige hashtags etter innleggsbeskrivelsen. Alt du trenger å gjøre er å bare åpne appen, og beskrive innlegget ditt med maksimalt seks ord. For eksempel, hvis det er et bilde av fotturen din, kan du legge til nøkkelord som reiser, fjell, trekk, hunder osv. Ved å gjøre det gir du en base til appen for å generere hashtags relatert til nøkkelordene. Det velger 30 relaterte hashtags på forhånd for deg, men i tilfelle du ikke er fornøyd, kan du enkelt bla gjennom lignende hashtags i samme kategori. I tillegg fungerer kopieringsalternativet det samme som appen ovenfor.

Skaff deg Tagify for Android

android, ønsker, liker, post, finn, bilde, ganske enkelt, nøkkelord, eksempel, usehtag, ypost, følgende, søk, tnumber, relatert

5. I tagger

Best for å filtrere hashtags i henhold til antall innlegg

Hvis du vil bruke hashtags som har mindre eller moderat konkurranse, har generatorfanen i denne appen det nøyaktige søkefilteret for deg. Du må legge til seks nøkkelord (akkurat som det forrige), selv om dette har en ekstra glidebryter der du kan generere hashtags som bare har en viss mengde innlegg. For eksempel kan du sette glidebryteren på 0-30k som viser hashtags som har innlegg mellom den grensen. Videre kan du finne antallet (innlegg) ved siden av hver hashtag i søket, slik at du bare kan velge de du liker. Du må merke deg at søkefilteret er nøyaktig på høye postnumre, så prøv å filtrere den kategorien mer.

Få tagger for Android

Beste apper for Instagram Hashtags for iOS og Android

6. Hashtag-inspektør

Best å finne Instagram-utfordringer

Denne appen har det mest polerte brukergrensesnittet på denne listen. For å holde de vanlige funksjonene til side, har appen en seksjon dedikert til berømte Instagram-utfordringer, slik at du kan bruke den hashtaggen og ta del i trenden for å utløse tilhengerveksten din. Det viser også hvem som startet utfordringen og kjente mennesker som har deltatt i den.

Appen kommer også med en premiumversjon på $ 1,5 / måned som gir deg tilgang til topp hashtags og fjerner alle annonser (selv om jeg ikke fant noen).

Skaff deg Hashtag Inspector for (iOS | Android)

Beste apper for Instagram Hashtags for iOS og Android

7. Hashtag Generator Tool (Web)

Best for automatisk å legge ut hashtag fra PC

INSSIST er ikke en smarttelefonapp, snarere en kromforlengelse som gir deg en enkel måte å legge ut en video fra en PC. Den har også en hashtaggenerator som er nyttig, siden du ikke trenger å bytte fane igjen og igjen.

Når du har lastet opp et bilde eller en video og når det siste trinnet før du publiserer. Du kan se en Relevant Hashtag -fanen som automatisk viser hashtags som kan være med på bildet. Det er et søkealternativ i tilfelle du vil bruke en hashtag for et bestemt nøkkelord. Du kan også Les mer om hvordan du legger ut innlegg ved hjelp av INSSIST og andre nyttige funksjoner.

Få INSSIST-utvidelse

Perfekte Instagram-hastags er gode for å øke det underpresterende innholdet. Så her er de beste appene for Instagram Hashtags du kan prøve!

Avslutningsanmerkninger

Hvis du vil ha flere følgere, er det ingen tvil om at du må bruke flere og flere hashtags i innleggene dine. Hvis jeg skal foreslå deg to apper som hjelper deg med å finne de riktige, vil den første være Hashtag Inspector, fordi den har et flott brukergrensesnitt og også viser relevante hashtags til søkeordet ditt. Den andre er utvilsomt Hastagify for sitt fantastiske AI-hashtaggenereringsverktøy som jeg trodde var en gimmick i begynnelsen, men virkelig fungerte bra. Så dette var listen min over de beste appene for Instagram-hashtags. Hvis du har noen forslag, kan du legge igjen en kommentar nedenfor.

Les også3 måter å legge til tilpasset miniatyrbilde til Instagram-video

Se Også