7 Beste WYSIWYG HTML Editor Open Source

Det er to typer kodeditorer - Enkel tekstbasert editor og WYSIWYG (det du ser er det du får). I vår forrige artikkel diskuterte vi noen av de besteOpen Source HTML Editor der du skriver inn koden manuelt. Selv om det ikke er noen problemer med de tekstbaserte HTML-redigererne, er de likevel gamle skolen. Og det er her WYSIWYG HTML editor open source kommer inn. WYSIWYG HTML-redaktører gir visuelt baserte alternativer for å bygge et nettsted uten noen programmeringskunnskap (husk Wix-annonsen, det er wizzy-sig)

WYSIWYG HTML-editor har flere fordeler i forhold til tekstbaserte redaktører. Til å begynne med kan du bygge et nettsted med WYSIWYG-redaktører, selv om du ikke vet hvordan du skal kode. Alt du trenger å gjøre er å dra og slippe elementer i redigeringsprogrammet, og når du er ferdig, er det bare å kopiere koden. Å finne en god open source WYSIWYG HTML-editor kan imidlertid være en jobb. Det er her vi kommer inn.

Les også: 50+ Android-apper med åpen kildekode når du vil dike Google

Beste WYSIWYG HTML Editor Open Source

1. Pell

Pell er sannsynligvis den minste og enkleste WYSIWYG-redigereren du noen gang vil komme over. Det er bokstavelig talt 1,38 kb i størrelse!

Den tilbyr alle grunnleggende funksjoner og formater som overskrifter, fet, kursiv, lister, sitater, lenker og bilder. Andre tilgjengelige handlinger inkluderer innrykk, overskrift, abonnement, skriftnavn og størrelse. Etter at du er ferdig med å skrive og formatere med Pell, vil den sende ut hele HTML-koden, som du deretter bare kan kopiere og lime inn på nettstedet eller siden din, så er du klar.

7 Beste WYSIWYG HTML Editor Open Source

Fordeler:

  • Minste og letteste WYSIWYG
  • Ingen avhengigheter
  • Lett tilpasses

Ulemper:

  • Ingen fancy HTML-redigering
  • Bilder bare gjennom lenker

Kjennelse:
Med tanke på størrelsen, lager Pell en overbevisende pakke. Men la oss være ærlige, du kan bare få grunnleggende HTML-filer gjort med de begrensede redigeringsalternativene. Så hvis du er noen som leter etter en rask og lett WYSIWYG-editor som er åpen kildekode for noe veldig grunnleggende arbeid, bør du definitivt sjekke ut Pell.

Få Pell

2. OpenWYSIWYG

OpenWYSIWYG er en rik tekst HTML-editor som krysser nettleser kodet helt i JavaScript. Ved å bare kopiere og lime inn noen få linjer med kode, kan du slå på hvilken som helst

Se Også